Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tylko, ze lecisz pewnie na Pułtusk o ile dobrze pamietam, a ja 7mka. W dodatku mysle o godzinach 7:00 - 8:00 max. Watpie czy kogos takiego znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja jeszcze chce po drodze odwiedzic rodzinke 15km od Kaletki dlatego chce wystartowac tak rano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Lukasz - Ty wiesz, ze najprawdopodobniej dziś wieczorem się widzimy ? Fajnie, cieszę się bardzo. Tylko jest jeden mały problem - autka nie mam w miejscu zamieszkania, tylko jest poza Warszawą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Lukasz - Ty wiesz, ze najprawdopodobniej dziś wieczorem się widzimy ? Fajnie, cieszę się bardzo. Tylko jest jeden mały problem - autka nie mam w miejscu zamieszkania, tylko jest poza Warszawą To, że niby jak ten trójkąt ma wyjść No, trudno, będę musiał poczekać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Generalnie nie koniecznie na Pułtusk, po prostu nie chcę pchać się na Wawę z Mińska Maz a potem na północ bo to "bes sęsu" Mogę się z jakąś ekipą spotkać gdzieś na północ od Warszawy (na tej drodze którą więkmszość będzie jechała na Olsztyn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Flyer 7-8 to mi tak pasuje takze wstepnie mozemy sie ustawiac na piatek rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Lukas: git, dogadamy sie jeszcze na spocie, bedziesz eskortowal nas z gruszka w reku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 To, że niby jak ten trójkąt ma wyjść No, trudno, będę musiał poczekać :> Lubię trójkąty także spokojnie poczekaj :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Flyer 7-8 to mi tak pasuje takze wstepnie mozemy sie ustawiac na piatek rano nie przyjzezdzajcie za wczesnie bo nas obudzicie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Raczej bedziemy liczyc na powitanie chlebem, sola i % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spetsnaz Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Flyer 7-8 to mi tak pasuje takze wstepnie mozemy sie ustawiac na piatek rano ja również.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A ja jestem w pracy do 17 - stej ;( i dojadę bardzo późno, wszyscy będą już zalani i nikt sie ze mną nie będzie chciał napić, to nie fair , ale niestety urlop w piątek w grę nie wchodzi, chyba, że sie będę bardzo źle czuć i będę sie musiała wcześniej, dużo wcześniej, zwolnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 nie przyjzezdzajcie za wczesnie bo nas obudzicie .... jak nie bedzie reszty dzikow z Wawy to z kim wy macie tak szalec w czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Mógłbyś rozwinąć tę wypowiedź Oczywiście, ale to raczej temat nie do publicznej rozprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Lubię trójkąty także spokojnie poczekaj :polew: Mógłbyś rozwinąć tę wypowiedź Kto jedzie o 8 rano niech zabierze nasze % i wstawi do lodówki To sie może tak skończyć, że nic dla nas nie zostanie jak dojedziemy mam w aucie klime, położę butelkę pod fotelem pasażera i też będzie chłodna, tak sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Watpie, czy bedzie chlodna Wodeczka musi byc dobrze zmrozona, z samochodu wyjdzie Ci temperatura pokojowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Może ma ktoś lodówkę samochodową to byłoby jeszcze lepiej, na pewno byłaby wystarczająco zmrożona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 nie przyjzezdzajcie za wczesnie bo nas obudzicie .... jak nie bedzie reszty dzikow z Wawy to z kim wy macie tak szalec w czwartek z miejscowymi dzikami .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 z miejscowymi dzikami .... Tylko uwazajcie na lochy, bo z autopsji wiem, ze sporo ich tam, hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kaśka, spokojnie, pamiętam zlot w Wiśle, wszystko się skończyło; jedzenie, soki, napoje... a % były cały czas tylko nie było czym przepijać To mówisz, żeby lepiej wziąć więcej przepojki niż alku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi