Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Flyer 7-8 to mi tak pasuje takze wstepnie mozemy sie ustawiac na piatek rano ja również.. Wyglada na to, ze bedziemy mieli najlepsze miejscowki w naszej kanciapie (domku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_A4_2002 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam, ja tu od niedawna, ale tez z Warszawy. Chetnie wpadne poznac innych miłosników Jak czesto sie spotykacie? w jakim gronie? Pozdrawiam i do zobaczenia! :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam, ja tu od niedawna, ale tez z Warszawy. Chetnie wpadne poznac innych miłosników Jak czesto sie spotykacie? w jakim gronie? Pozdrawiam i do zobaczenia! :th: Witamy.... i zapraszamy nowego kolege na spota we wtorek do promenady a grono jest rozne......przewazaja mezczyzni.....ale kilka kobiet tez sie znajdzie [br]Dopisany: 17 Sierpień 2007, 15:15 _________________________________________________chlopcy sie uciesza jak przybedzie kolejna B6 hehe.....beda mieli co ogladac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 w jakim gronie? za***istym!!! Jesteś za***isty? Zapraszamy! Nie jesteś za***isty? Zapraszamy! Zostaniesz za***isty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 chlopcy sie uciesza jak przybedzie kolejna B6 hehe.....beda mieli co ogladac eeee tam ... pewnie kolejny paździoch ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Właśnie wróciłem z chipowania mojej niuni u Rogala. Czuc, że autku przybyło trochę mocy Dokładne wyniki i wykresy w przyszłym tyg. po hamowni. Na razie spadam na Mazury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 eeee tam ... pewnie kolejny paździoch ..... Zaczyna się ... gawędziarstwo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Właśnie wróciłem z chipowania mojej niuni u Rogala. Czuc, że autku przybyło trochę mocy Dokładne wyniki i wykresy w przyszłym tyg. po hamowni. Na razie spadam na Mazury. No jestem ciekaw rezultatu i wykresu... Jak bedziesz mial to wrzucaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Właśnie wróciłem z chipowania mojej niuni u Rogala. Czuc, że autku przybyło trochę mocy Dokładne wyniki i wykresy w przyszłym tyg. po hamowni. Na razie spadam na Mazury. a dlaczego nie było hamowanka .... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Właśnie wróciłem z chipowania mojej niuni u Rogala. Czuc, że autku przybyło trochę mocy Dokładne wyniki i wykresy w przyszłym tyg. po hamowni. Na razie spadam na Mazury. a dlaczego nie było hamowanka .... ? Się spieszył pewnie. Hahaha. Malik, jednak pękłeś i czipnąleś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Właśnie wróciłem z chipowania mojej niuni u Rogala. Czuc, że autku przybyło trochę mocy Dokładne wyniki i wykresy w przyszłym tyg. po hamowni. Na razie spadam na Mazury. a dlaczego nie było hamowanka .... ? Się spieszył pewnie. Hahaha. Malik, jednak pękłeś i czipnąleś. Wiedziałem,że pęknie... każdy pęka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-Mateusz Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 witam poinformowano mnie zebym napisał w dziale z Spotami, chodzi mi o WAWE:) chodzi mi o sprawdzenie tego autka, bo nie chchałbym robic niepotrzebie 700km;/ http://www.autotrader.pl/details,29099,101919545.asp byłbym bardzo wdzieczny, autko w komisie: ul. Modlińska 341 03-149 Warszawa region: Mazowieckie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 No, dobrze Cię poinformowali. Chłopy! Kto tam w pobliżu bangla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jutro z lukaszem "r" bedziemy u mnie rezać bixenony, wiec moglibysmy podjechac jesli bedzie mial ochote... ps. angela: felgi zmienione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jutro z lukaszem "r" bedziemy u mnie rezać bixenony, wiec moglibysmy podjechac jesli bedzie mial ochote... Żuczki, to jak niedaleko, to w ramach przerwy zróbcie sobie wycieczkę. Biksenony powiadacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jutro z lukaszem "r" bedziemy u mnie rezać bixenony, wiec moglibysmy podjechac jesli bedzie mial ochote... Spoko, nie ma problemu. Jak masz laptopa to można nawet do wstępnie VAGiem potraktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Laptopa mam, ale nie na chodzie niestety. Mk-Mateusz: Podjedziemy w takim razie do tego komisu, ale cena nie wydaje Ci sie zbyt niska? To jest 2.6 quattro, niezle wyposazony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 eeee tam ... pewnie kolejny paździoch ..... no a czego sie spodziewales calkiem podobny do tego no jak go tam nazywaja POZIA Daniel_A4_2002 zarty na bok zapraszamy na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Laptopa mam, ale nie na chodzie niestety. Dałeś do pieca. Tak jak jeden z moich kumpli, który na pytanie jak tam koncert (wiedziałem, że wybiera się na jakiś koncert) odpowiedział: "Koncert zarąbisty, ale nie byłem, bo zabrakło biletów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 To pewna roznia, bo lap dziala, ale niedochodzi do niego prad, chyba, ze dzis uda mi sie podladowac baterie u kumpla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi