Norbi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Norbi szykuj sie, szykuj bo graty wciąż do mnie zjeżdzaja dobre. pochwal sie co już masz[br]Dopisany: 21 Sierpień 2007, 16:36 _________________________________________________ to dziś testdrive Seb usmiechne sie dzis do Ciebie o vaginowanie, bo właśnie Andrzej wykasował mi błedy i jak znowu bedzie przeładowanie to napierd... na dynie z Promenady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Norbi szykuj sie, szykuj bo graty wciąż do mnie zjeżdzaja dobre. pochwal sie co już masz[br]Dopisany: 21 Sierpień 2007, 16:36 _________________________________________________ to dziś testdrive Seb usmiechne sie dzis do Ciebie o vaginowanie, bo właśnie Andrzej wykasował mi błedy i jak znowu bedzie przeładowanie to napierd... na dynie z Promenady mam turbo i ogólnie zmieniam swój kierunek modyfikacji. Najpier sprawy w silniku aby dobic do bariery oczywitej, a potem dopiero robienie z auta choinki a'la auto Adamoo :polew: Z zewnątrz beda narazie tylko ciemne szybki, i 18" fele i znaczek MTM zdejme chyba tez chromowane lusterka, i grill od Ski...?? Jak myślicie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Norbi szykuj sie, szykuj bo graty wciąż do mnie zjeżdzaja dobre. pochwal sie co już masz[br]Dopisany: 21 Sierpień 2007, 16:36 _________________________________________________ to dziś testdrive Seb usmiechne sie dzis do Ciebie o vaginowanie, bo właśnie Andrzej wykasował mi błedy i jak znowu bedzie przeładowanie to napierd... na dynie z Promenady mam turbo i ogólnie zmieniam swój kierunek modyfikacji. Najpier sprawy w silniku aby dobic do bariery oczywitej, a potem dopiero robienie z auta choinki a'la auto Adamoo :polew: Z zewnątrz beda narazie tylko ciemne szybki, i 18" fele i znaczek MTM zdejme chyba tez chromowane lusterka, i grill od Ski...?? Jak myślicie?? Jestem za zdjęciem grila i lusterek, bo w koncu jak zrobisz to co masz zrobić to znaczek S bedzie obrazą dla osiągów tojego felgi jak najbardziej 18, a nawet pokusiłbym sie o 19. :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 zdejme chyba tez chromowane lusterka biere i grill od Ski a nie mogles powiedziec wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 i grill od Ski Biere.. no to załatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Czyli Luki ma lustreka a Malik grila. Wszystko piknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Stary ale u nas burza , nie wiem czy chłopaki ze spotu dotrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumex1 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 hmmm.. chcialem sie dzisiaj przytargac ze swoja A4-ka na spotkanie - no i tak to jest jak sie w sprawie "nawigacji" kobiet slucha... Promenada... Panorama... wsio rawno - w sumie przynajmniej z bankomatu skorzystalem w Panoramie (Witosa/Czerniakowska) pozdrawiam Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexpar Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udało mi się i po raz pierwszy pojechałem na spocik. Totalna załamka . Koledzy klubowicze obejrzeli autko i tak mówią: wycieraczka 350 zeta, to po 40 zeta , włącznik świateł hmmm itd itp. Ale generalnie to jest super! Koledzy oby tak dalej. :oklaski: Następnym razem zrezygnuje z browarka aby z Wami posiedzieć. :th: [br]Dopisany: 21 Sierpień 2007, 21:48 _________________________________________________Pumex1. Kup sobie nawigację i podziękuj kobietom. :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A jaki dostales werdykt? Paździoch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Spoko daj mi znac Lukas to ja chetnie obsłuże Horneta ostrzeżeniem f*ck dzisiaj też nie uda mi się dotrzeć jaka szkoda bo juz sie szykowalem do przepychania tej thalii Hornet to juz drugi raz gdy cie nie bedzie cos czuje ze trzeba dac ostrzezenie No widzę że jak mnie nie ma to już macie luz :rant: Panowie spokojnie... a co do ostrzeżeniń to ja już sobie nad tym popracuje i pierwsza osobą która dostanie będzie ...... Poziek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Oglądałeś to B7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Oglądałeś to B7? Człowieku ja dopiero wróciłem do domu z pracy :rant: nie miałem czasu sie nawet po d*pie podrapać. Mówić mi tu co się działo na spocie !! Dla niewtajemniczonych pdaję linka i czekam na opinie http://moto.allegro.pl/item227946917_audi_as4_abt_3_0_tdi_quattro_252km_s_line_full.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Oglądałeś to B7? Człowieku ja dopiero wróciłem do domu z pracy :rant: nie miałem czasu sie nawet po d*pie podrapać. Mówić mi tu co się działo na spocie !! Dla niewtajemniczonych pdaję linka i czekam na opinie http://moto.allegro.pl/item227946917_audi_as4_abt_3_0_tdi_quattro_252km_s_line_full.html Zaczniju licytować , a nie d.. zawracasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 hornet: Spojler z przodu jak od pługa, ale daje rade. Jestem ciekaw ceny ostatecznej, pewnie niezbyt atrakcyjan w stosunku do tego co zaplacilbys za taka wersje w niemczehc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dla niewtajemniczonych pdaję linka i czekam na opinie grinhttp://moto.allegro.pl/item227946917_..._0_tdi_quattro_252km_s_line_full.html Fajna , ale rury i gałka.... , do rezania światła dzienne , kiera multi , pakiet schowek, włącznik auto (dziwne że nie ma automatycznych) , nawet zamka w schowku nie ma ... nie no tragedia hyhyhy :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ja już pisalem, że od tego b7 wolałbym paździocha czarnego z ul. Franciuskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 te te te..rezałem dzisiaj cały dzień więc już nie jest paździoch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 te te te..rezałem dzisiaj cały dzień więc już nie jest paździoch i jak tam rezanie wyszło ?? co z tym FISem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Cos wyrezał bo mi sie nie chwali w smsa jak moc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi