lukaszr Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Jak tam dzieciaki, pochlaliście? Zapytaj sąsiada Oniaka z klatki obok. On w tej sprawie miał najwięcej do powiedzenia, a raczej najmniej, bo on z "drobnymi pijaczkami" nie gada.
Motor Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Urwana antena, porysowany dach,2 godziny czekania na policje....zostaw samochód pod hotelem w nocy urwa urwa urwa p.s Jak się bawiliście? Tobie cos zrobili z autem Motor???? My to sie zarabiscie bawilismy......tylko ta policja Wogole to miales przyjechac Jakiś debil urwał antene i podisał sie nią na dachu Wkur... i zadzwoniłem po policje bo podobno ktoś widział jak wchodzi do hotelu... hujoza... ale zanim sie doczekałem była 1:30 więc już nie dotarłem na impreze ....a juz wychodziłem.... Motór! To gdzie Ty bryke stawiasz. Nie mów, ze koło tego pływającego hotelu zacumowanego pod Poniatowskim? . Hotel ..jakis tam piękny ładny.....przed Legionowem.....ochrona-2 stare dziadki...
Norbi Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Masakra jakaś z tym Twoim aftem Motor .
wit.s Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Motor. Bez zbędnego gęgania - mów komu trza wpie*dolić Zapytaj sąsiada Oniaka z klatki obok. On w tej sprawie miał najwięcej do powiedzenia, a raczej najmniej, bo on z "drobnymi pijaczkami" nie gada. No to zgodnie z zasadą pozyskiwania nowych nicków - uprasza się Prezesa o zmianę oniaczowi nick'a na "Drobny", ew "Drobny znany kiedyś jako ono"
audia4s4 Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Nie no ja musze wbic na jakiegos spota do was bo widze ładne wylewy są u was i
Flyer Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 malik, wyrezaliscie te kratki i grille?
adamooo Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 malik, wyrezaliscie te kratki i grille? jeszcze nie dostałem przesyłki..jak dostane to rezamy
lukaszr Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Hornet, a czy Ty czasem nie jesteś zarejestrowany na tym forum pod nickiem kabgrze: http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=1539&highlight=thalia :polew:
lukaszr Opublikowano 23 Września 2007 Opublikowano 23 Września 2007 Nie to nie ja :bicz3: :bicz3: Ale przynajmniej masz info, że można coś wyrezać :D
Lukas Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Witam ja juz wracam do zycia po 3 dniach i nie ma to jak imprezy integracyne z firma, bardzo podobne do tych naszych klubowych
lukaszr Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Witam ja juz wracam do zycia po 3 dniach i nie ma to jak imprezy integracyne z firma, bardzo podobne do tych naszych klubowych Stoi jeszcze ten domek co w nim byliście ??
Lukas Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 No mielismy plan spalenia "wiatraka" ( pokoje prezesow) a to jedno z pierwszych chwil wyjazdu
Lukas Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Tu mam jeszcze jedno takie wychodzi na to ze jestem najwiekszy pijak w alstorku zobaczcie chate w ktorej spalismy byla KOX www.zaborek.com.pl
wit.s Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Lukas. Patrząc na zdjęcia to Ty nie jesteś drobny , tylko MEGA pijaczek
Flyer Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Lukas, masz chociaz jakas fote bez flaszki w reku?
lukaszr Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Tu mam jeszcze jedno takie wychodzi na to ze jestem najwiekszy pijak w alstorku Lukasku, od tej strony Ciebie nie znałem
Rekomendowane odpowiedzi