wustyle Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 poznalem sie osobiscie w sobote z Tosikiem postarm sie wpasc na spota we wwtorek '-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Malik Sprzedałeś może lewy bi-xenon na allegro? Czy zbieżność nazwisk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 VW Lupo 3L 1.2 tdi tiptronic potrzebuje sprawdzone opinie nt auta:szczególnie zapoznam sie z uwagami osób, któr mialy okazje użytkowac lub użytkują taki dokładnie model Szukalismy z kumplem (dla niego) takiego auta pol roku temu, ogladalismy 2 sztuki i w obu tak nam sie dobrze gadalo ze sprzedawcami, ze dowiedzielismy sie o awaryjnosci i drogich czesciach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 dowiedzielismy sie o awaryjnosci i drogich czesciach... rozumiem, ze to dotyczyło tiptronic'a a nie całego auta jest jeszcze opcja 1.7 sdi mniej dynamiczny ale chyba nie ma co sie tam zepsuć, turbo nie ma , skrzynia manula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Żółwiu ten tip tronik to zwykła skrzynia biegów z mechanizmem zmieniającym biegi za kierowce...ta zmiana biegów trwa wieczność... jeździ się fatalnie spalanie 3l to przy mega powolnej jeździe. Auto te nie jest dynamiczne więc 1.7 diesel jest godny rozważenia. Co do drogich części to np. bębny hamulcowe tył są z aluminium = wysoka cena. Ogólnie auto do d*py....zdanie to wynika z paru dni uzytkowania oraz przeglądniecia na podnośniku jaki to wynalazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 U W A G A po kilku tygodniach dochodzenia, przeglądania taśm, zbierania dowodów chciałem wystosować ostateczny apel do osób które były obecne na corocznych obchodach z okazji dnia starzenia sie prezesa otóż zaginął dziesięcio litrowy (10L) baniak na wode, koloru (w zależności od padającego światła) białego lub przezroczystego, który nie ma materialnego przelicznika w złotówkach Osoba która go zawłaszczyła do niewiadomych mi celów jest proszona o zwrot rysopis: chudy, po % włącza mu się tryb "slow motion" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterx Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Cześć Jako, że należy zmienić w końcu oponki na zimowe jestem w trakcie poszukiwań kompletu wraz z felgami (alu) 16", jeśli zna któś jakieś miejsce godne polecenia do tego typu zakupów to będę wdzięczny za info. pozdrawiam buster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Motór, a gdzieTy się ostatnimi czasy chowasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Osoba która go zawłaszczyła do niewiadomych mi celów jest proszona o zwrot rysopis: chudy, po % włącza mu się tryb "slow motion" Nie wiem czemu, ale pomyślałem tak samo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 ponoc oniak nie placil za wode i mu odcieli, teraz musi dowozic z pracy takze baniaczek w sam raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 U W A G A po kilku tygodniach dochodzenia, przeglądania taśm, zbierania dowodów chciałem wystosować ostateczny apel do osób które były obecne na corocznych obchodach z okazji dnia starzenia sie prezesa otóż zaginął dziesięcio litrowy (10L) baniak na wode, koloru (w zależności od padającego światła) białego lub przezroczystego, który nie ma materialnego przelicznika w złotówkach Osoba która go zawłaszczyła do niewiadomych mi celów jest proszona o zwrot rysopis: chudy, po % włącza mu się tryb "slow motion" Ja mam czyste ręce :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 U W A G A po kilku tygodniach dochodzenia, przeglądania taśm, zbierania dowodów chciałem wystosować ostateczny apel do osób które były obecne na corocznych obchodach z okazji dnia starzenia sie prezesa otóż zaginął dziesięcio litrowy (10L) baniak na wode, koloru (w zależności od padającego światła) białego lub przezroczystego, który nie ma materialnego przelicznika w złotówkach Osoba która go zawłaszczyła do niewiadomych mi celów jest proszona o zwrot rysopis: chudy, po % włącza mu się tryb "slow motion" Ja mam czyste ręce :D czyste ok, aby tylko nie lepkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 czyste ok, aby tylko nie lepkie Nie mam takie problemu jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 czyste ok, aby tylko nie lepkie Nie mam takie problemu jak Ty ja tez nie, co najwyżej to za dużo mówię :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 U W A G A po kilku tygodniach dochodzenia, przeglądania taśm, zbierania dowodów chciałem wystosować ostateczny apel do osób które były obecne na corocznych obchodach z okazji dnia starzenia sie prezesa otóż zaginął dziesięcio litrowy (10L) baniak na wode, koloru (w zależności od padającego światła) białego lub przezroczystego, który nie ma materialnego przelicznika w złotówkach Osoba która go zawłaszczyła do niewiadomych mi celów jest proszona o zwrot rysopis: chudy, po % włącza mu się tryb "slow motion" Po procentach, po procentach , a jak wlałem w niego V-Power Racing, to mi się rozpuścił i tera go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Norbi widziałeś rysopis?? Gdzie ty chudy?? Gdzie u ciebie "slow motion" raczej u ciebie :speed motion" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Ja tam kurva nic nie pamiętam , ale chyba to cuber za***rdolił ten baniak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 spytajcie Żółwia..on całą noc popijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 albo Bryńka chciała zabrać trochę wody z miasta do siebie na wieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Poź rób impre to w pare osób się złożym i kupim, taniej bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi