Gość Trzeniu Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Ja pier**le ale jestem zryty Zlot za***isty drtoga powrotna ciężka.370Km w 2.50h Padam na ryj Norbi Ty już w domu :shocked: wariot
hornet Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Ja pier**le ale jestem zryty Zlot za***isty drtoga powrotna ciężka.370Km w 2.50h Padam na ryj :th: :th: rasulowaty dzik
T-żółw Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 z hhackiem tez juz w domu duzo patroli po drodze
slaweq Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Żółwik jak bym sie pojawił gdzies z Angelą na Twoich fotkach to poprosze Pozdro dla całej ekipy Warszawskiej która była w Wisle :th:
Norbi Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Norbi dziku, rispekta za tempo! Sam byłem w szoku, ale droga w miare pusta i dwóch szaleńcow podobnie zapir... jak ja dało taki wynik, z tym że jednego zdjął radjowóz za nami jadący , a drugiego patrol z szuszarka przy ponad 200 na godznie zdazyli na radju powiedziec, ustawili sie tuz przed nami
alvaro Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 siema zachlane mordy żaden prawka przy powrocie z Wisły nie stracił ??? (no oprócz tych co już go dawno nie mają....) :polew:
Flyer Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Poziu dmuchnal w Wisle 0.8 baropromila, wiec mialem szczere obawy...
T-żółw Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Żółwik jak bym sie pojawił gdzies z Angelą na Twoich fotkach to poprosze Pozdro dla całej ekipy Warszawskiej która była w Wisle :th: jasne, już kilka sztuk widziałem
Tukan Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Poziu dzieki za fajna zabawe :> No i oczywiscie reszcie warsow team
T-żółw Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 siema zachlane mordy żaden prawka przy powrocie z Wisły nie stracił ??? (no oprócz tych co już go dawno nie mają....) :polew: alvaro cycu purpurowy :>
Reggi Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Widze że pozmieniało sie . Jeden zzieleniał i paru na fiolet przybrało
wit.s Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Poziu wszystko grzecznie... Tia... Jeszcze Cię ze mną rozmowa czeka Hmmm... zmiany, widzę, zmiany ... No, tak to bywa po zlotach. Czasem strach na nie jechać :polew: :polew:
poziek Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Poziu wszystko grzecznie... Tia... Jeszcze Cię ze mną rozmowa czeka Hmmm... zmiany, widzę, zmiany ... Czy chodzi o sposób w jaki oswiadczałem się J. ?? :polew:
wit.s Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Za sposób - dostałeś od niej. Ode mnie dostaniesz za sam fakt :polew:
poziek Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 dzięki wszystkim za imprezę, Poziek włamywaczu jesteś "debeściakiem" :kox: Wiadomo :polew:
Rekomendowane odpowiedzi