MrTea Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 19" też można.. chociaż ja po przesiadce z 15" na 16" nie wiem czy bym się zdecydował na 17 a co dopiero 18".. Ale koła robią wrażenie.
slepy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Coś się ruszyło no i żeby nie było, ramka, będzie malowana od nowa tym razem na czerń z połyskiem slina, osłona silnika będzie poprawiona w niedługim czasie razem ze zderzakiem, czekam jeszcze na wentylki wallbash
slepy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale wypucowana jeszcze nawet nie skonczyłem polerki, ale już zamówiłem sprzęcik, i będę działał
michu93 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 no tez chce sobie sprawic maszynke - moze na lato co ciemny kolor to ciemny
slepy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 przy okazji zrobiłem wczoraj rzecz która od dawna mnie wqrwiała tzn, osmolone końcówki wydech, malnąłem suki na ciorno i przy okazji grzebania z tyłu auta, wyrzuciłem znowu hak
michu93 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale u ciebie i tak ich widac nie bylo co innego u mnie :gwizdanie:
Kierownik Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 co innego u mnie :gwizdanie: chyba u twojego taty :gwizdanie: Super sie trzyma ta twoja audika mimo swojego wieku , co teraz w planach ?
mrogal Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 co innego u mnie :gwizdanie: chyba u twojego taty :gwizdanie: o kuzwa dopiero zauwazylem ze ma 17 lat
slepy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale u ciebie i tak ich widac nie bylo co innego u mnie :gwizdanie: końcówki końcóek było widać i mnie to wqrwiało ,a teraz jest malina co innego u mnie :gwizdanie: Super sie trzyma ta twoja audika mimo swojego wieku , co teraz w planach ? Planów jest w choooj i trochę, cały czas szukam gwintu :gwizdanie:, i tej nieszczęsnej osłony od passata, a miałem ją już na widelcu, i poszła
michu93 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 co innego u mnie :gwizdanie: chyba u twojego taty :gwizdanie: o kuzwa dopiero zauwazylem ze ma 17 lat u nas.
slepy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 co innego u mnie :gwizdanie: chyba u twojego taty :gwizdanie: o kuzwa dopiero zauwazylem ze ma 17 lat u nas. czepiacie się , no i tak na marginesie, nie róbcie mi tu burdlu :bicz3:
kuba.olkusz Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jesli lakier wyglada w rzeczywistosci tak jak na zdj to tylko pozazdroscic ladnie utrzymany i pieknie sie prezentuje poza tym autko z rocznika '95 a wyglada jak z konca produkcji , przepiekne wozidełko
slepy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jesli lakier wyglada w rzeczywistosci tak jak na zdj to tylko pozazdroscic ladnie utrzymany i pieknie sie prezentuje poza tym autko z rocznika '95 a wyglada jak z konca produkcji , przepiekne wozidełko dzięki wielkie, lakier nie jest idealny, ale zamówiłem już specyfiki i będę robił tak żeby był [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 22:54_________________________________________________mały mod a cieszy
mrogal Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jesli lakier wyglada w rzeczywistosci tak jak na zdj to tylko pozazdroscic ladnie utrzymany i pieknie sie prezentuje poza tym autko z rocznika '95 a wyglada jak z konca produkcji , przepiekne wozidełko dzięki wielkie, lakier nie jest idealny, ale zamówiłem już specyfiki i będę robił tak żeby był [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 22:54_________________________________________________mały mod a cieszy tlusto lecisz po bandzie
Kowi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dobry pomysł z tym opisem bezpieczników masz gdzieś w wordzie zapisane bo tez bym sobie druknął może
Pucek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 dobry pomysł z tym opisem bezpieczników masz gdzieś w wordzie zapisane bo tez bym sobie druknął może eee a ja myślałem że kupiłeś sobie nową "klapkę" z polskim opisem moja klapka jest pęknięta
slepy Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2010 jesli lakier wyglada w rzeczywistosci tak jak na zdj to tylko pozazdroscic ladnie utrzymany i pieknie sie prezentuje poza tym autko z rocznika '95 a wyglada jak z konca produkcji , przepiekne wozidełko dzięki wielkie, lakier nie jest idealny, ale zamówiłem już specyfiki i będę robił tak żeby był tlusto lecisz po bandzie a co się będę dobry pomysł z tym opisem bezpieczników masz gdzieś w wordzie zapisane bo tez bym sobie druknął może a mam, nie mogłem spać bo mnie jakaś choroba bierzę, no to sobie zmodziłem podesłać CI dobry pomysł z tym opisem bezpieczników masz gdzieś w wordzie zapisane bo tez bym sobie druknął może eee a ja myślałem że kupiłeś sobie nową "klapkę" z polskim opisem moja klapka jest pęknięta Szkoda mi kasy na takie pierdołki, a to chwila roboty i jest , no ale jak masz pękniętą to i tak musisz sobie wymienić [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2010, 20:05_________________________________________________No i qr** zonk , miały być rarytaśne wentylki z logo B5 Battalion , ale niestety gościu stwierdził że jednak tego nie ogarnie, bo nie ma lasera do cienkich wzoró , szukam innej opcji
Michał Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 No i q***wa zonk , miały być rarytaśne wentylki z logo B5 Battalion , ale niestety gościu stwierdził że jednak tego nie ogarnie, bo nie ma lasera do cienkich wzoró , szukam innej opcji nieźle kombinujesz
Rekomendowane odpowiedzi