slepy Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Prawdziwe WRC no jestem w trakcie spawania klatki, i szukam jakichś dobrych kubłów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Kiere bedziesz zmieniac..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 czemu sam ze sobą piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Powoli mu idzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 podziwiam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 proszę Cię bardzo teraz piszę tylko z Tobą Powoli mu idzie.. brak czasu, brak czasu, brak czasu co pan zrobisz nic pan nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakul Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 dużo lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Gleba i kółka, wtryski dzisiaj doszły, jutro montuje a w poniedziałek program :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 ile myslisz ze wyciagniesz kucykow ze swojego zeciora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 podobno 130 to max mnie zadowoli 115-120KM :gwizdanie:, wszystko co nadto bedzie wielki banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Ladnie sie prezentuje Nie myslales przyciemnic szybek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 nie myślałem o tym wcale, ale ostatnio chodzi mi ta myśl po głowie, jak będę przyciemniał to napewno wszystkie, bo sam tył mi się nie podoba , ale narazie są ważniejsze wydatki :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 daj znac jak ze spalaniem po wymianaie wtryskow i sofcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 ok w następny poniedziałek będę już po wszystkim także napiszę co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 czekam na relacje no i wykres z hamowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 zapraszam do gangu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 aż mi dałeś do myślenia z grillem w czerń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Slepy zrobiłeś kawał dobrej roboty . Twoja Audiczka wygląda cudnie :> . Teraz pewnie na tych felach i oponach trzyma się drogi jak przyklejona szczególnie na zakrętach :>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiunia123 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Cudne felgi...!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 ...no kondon nabiera charakteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi