kasku22 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 raczej byly dwa prawy juz do mnie jedzie tzn do kumpla.ja mam komplecik u nosba.i jeszcze dwa lewe w zapasie [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 23:58_________________________________________________I MAMY ORI DUPE :> i nawet recaro bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 czyżbyscie kupili tego rozbitka RS4 z otomoto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abdul81 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 no to widzę że ci sie trafiło jak ślepej kurze ziarno... gratuluje ciekawe za ile sie pojawią gdzies nastepne błotniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulpk Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Rozmowa kontrolowana ,rozmowa kontrolowana Trza pośledzić temat bo ciekawie się zapowiada :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucabianco Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 No gratuluje będzie kosior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 raczej byly dwa prawy juz do mnie jedzie tzn do kumpla.ja mam komplecik u nosba.i jeszcze dwa lewe w zapasie [br]Dopisany: 31 Maj 2011, 23:58_________________________________________________I MAMY ORI DUPE :> i nawet recaro bedzie chwal sie skad tam zgarnales ten towar.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 pochwale jak juz bedzie lezal w bagazniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 To to padło stało z zagaszonym grillem na fotelu pasażera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Niee To to srebrne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 jakie dowcipnisie prosze prosze nosb ty se tyl odpier.... z M-PAKIETU [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 22:59_________________________________________________ bixy doorsyyy i tył reszta gratow bedzie po weekendzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 jakie dowcipnisie prosze prosze nosb ty se tyl odpier.... z M-PAKIETU [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2011, 22:59_________________________________________________ bixy doorsyyy i tył reszta gratow bedzie po weekendzie :> no ladnie ladnie,czyli co po wakacjach juz pojawisz sie rs4 b5 w sedaniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 raczej na wakacje po to sie nie oplaca wogole wyjezdzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 raczej na wakacje po to sie nie oplaca wogole wyjezdzac haha jak daniel sie wyrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 ja nie wiem co wy od niego chcecie robi dzien w dzien...tylko akurat nie moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 to będzie grube auto Jakie koło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 hmm ja stawiam na 18'' wzor r8 bo drogi mam bardzo ch..... ale sie zobaczy wazne ze cale body ori sie udalo wyrwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 kupiles tego rozbitka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 w sumie to ja go kupilem ale nie sobie tylko sidowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 to ladnie, kasku dzieki za namiar :notworthy: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasku22 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 no to teraz juz masz komplet wiec dzialaj zobaczymy jak ci to wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi