Damian Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 U mnie jest wszystko w porządku tyle że nie używam tapki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Na tapce niestety niektóre fotki wyskakuja normalnie a inne miniaturki sa jak z Minecrafta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onkel Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 U mnie jest wszystko w porządku tyle że nie używam tapki ;-) A co uzywasz?? Przez przegladare lecisz? Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja lecę przez przeglądarkę cały czas bo chcę widzieć forum normalnie czyli tak jak na kompie. Natomiast jeśli mam dużo do napisania albo chcę z edytować posta to jadę przez tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Panowie pytanie, mam SGS + I9001 ostatni oficjalny soft to 2.3.6 a chcialem miec google chroma ale on tak jak niektore nowsze apk sa od 4.0 w zwyz - ktorego softa polecacie? mialem kiedys cyanogem~~ czy jak to sie tam pisze softa na moim poprzednim tel ale na poczatku dziala super ale potem wszystko siadlo chce tego uniknac bo chwilowo nie mam tyle czasa na zabawy z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Panowie pytanie, mam SGS + I9001 ostatni oficjalny soft to 2.3.6 a chcialem miec google chroma ale on tak jak niektore nowsze apk sa od 4.0 w zwyz - ktorego softa polecacie? mialem kiedys cyanogem~~ czy jak to sie tam pisze softa na moim poprzednim tel ale na poczatku dziala super ale potem wszystko siadlo chce tego uniknac bo chwilowo nie mam tyle czasa na zabawy z tym. Poszukaj po goole lub chomiku bo można znaleść apke chrome pod Gingerbread-a, jeśli chcesz dobrego roma to ja długi czas siedziałęm na Mech1 v3 ([ROM][i9001] Mech1 v3.0 (17.11.2012)) szybki i nie zawodny rom:wink: W ostatnim czasie przeszedłem na AOKP Jellybean Beta3 ([ROM][i9001][JB][4.1.2] AOKP Jellybean Beta3 (19.03.2013)) Rom w porównaniu do starszych wersji jest naprawdę mega szybki, jedyny feler to szybko znikająca bateria w porównaniu np. z mechem ale można się przywyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wgraj sobie najnowszego 4.2.2 będzie śmigać, koleżanka z salonu Play sobie wgrała do Galaxy S i9000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wgraj sobie najnowszego 4.2.2 będzie śmigać, koleżanka z salonu Play sobie wgrała do Galaxy S i9000 Ja mam w HD2:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wgraj sobie najnowszego 4.2.2 będzie śmigać, koleżanka z salonu Play sobie wgrała do Galaxy S i9000 Ja mam w HD2:kox: ło kutwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Wgraj sobie najnowszego 4.2.2 będzie śmigać skąd mozna go sciągnąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 skąd mozna go sciągnąć ? http://forum.xda-developers.com Wgraj sobie najnowszego 4.2.2 będzie śmigać, koleżanka z salonu Play sobie wgrała do Galaxy S i9000 Ja mam w HD2:kox: ło kutwa Telefon zadziwia jak na takiego staruszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 skąd mozna go sciągnąć ? ROM'y & Modyfikacje i9001 ROM'y & Modyfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Wgraj sobie najnowszego 4.2.2 będzie śmigać, koleżanka z salonu Play sobie wgrała do Galaxy S i9000 ja w swoojej Defy wyleczyłem się z customowych romów .. miałem wgranego 4.1.2 wszystko na początku ok.. oprócz baterii bo znikała w dobe. w Bukowinie na zlocie... dostał zwieche zgasł i d*pa.... teraz mam wgranego niebrandowanego 2.2.2 bodajże i wszystko śmiga ok zamówiłem z 2 tyg. temu ten Samsunga Galaxy Xcover 2 ... i czekam dalej na niego... dopiero przyjdzie po premierze która ma się odbyć w I połowie kwietnia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristoph Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam ! Okazyjnie nabyłem dziś SE NeoV , jest to mój pierwszy android, polecacie jakies aplikacje które się przydadzą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Może ktoś z Was będzie miał jakiś pomysł http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/problem-netem-upc-268727/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam !Okazyjnie nabyłem dziś SE NeoV , jest to mój pierwszy android, polecacie jakies aplikacje które się przydadzą ? Sam mam taki model.Z aplikacji które posiadam i korzystam to:allegro,tapatalk(obowiązkowo,żeby być na bieżąco z forum),tablica,jak dojadę,opera jako przeglądarka do netu,latarka. wysłane za pomocą tapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makovic Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja polecę Solid Explorera. Reszta według uznania. Ale solid numer jeden. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marewel Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 CO sie dzieje ze nie dodaje mi podpisu z czego wysłane?Mam niby włączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwinto69 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 tryb nocny nic nie widzi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzieland Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Panowie jaką folię na wyświetlacz polecacie? Miałem do tej pory Case Mate'a matowego ale podczas wymiany na nową zakochałem się w wyglądzie ekranu "clear" Moje typy znalezione na alle: FOLIA SGP SAMSUNG GALAXY S3 i9300 WYPRZEDAŻ (3113403668) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Folia GLLASER Samsung Galaxy S 3 III Carbon na tył (3083812928) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. http://allegro.pl/grawerowane-laserowo-obudowy-na-samsunga-galaxy-s3-i3146034000.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi