rafal1275 Opublikowano 6 Listopada 2016 Opublikowano 6 Listopada 2016 _radek_ napisałem do Ciebie na priv, odezwij się.
tomi227 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Witam, osobiście miałem problem z elementami plasikowymi w audi a4 b6, teraz zajmuję się regeneracją profesjonalnie (każdy element pokryty gumą), więc jeśli byłby ktoś zainteresowany proszę o wiadomość podam linki do mojej oferty na allegro, nie chce ich wklejać bezpośrednio bo nie wiem czy to zgodne z regulaminem. Witam jestem zainteresowany regeneracja panelu kimatronika a4 b6 prosze o kontakt
VNC Opublikowano 18 Stycznia 2017 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Czy ktoś z forum robi regenerację twardym czarnym matowym lakierem? Niechcialbym żeby mi to szybko zeszło...
VNC Opublikowano 30 Stycznia 2017 Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Oto klimatronik zrobiony przez radka wyszło super! Edytowane 30 Stycznia 2017 przez VNC
gonzalez09 Opublikowano 13 Lutego 2017 Opublikowano 13 Lutego 2017 nie stosujcie naklejek ja probowalem i porazka
TomOskroba Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 13 godzin temu, gonzalez09 napisał: nie stosujcie naklejek ja probowalem i porazka super teraz świat się zmieni bo odradziłeś używania naklejek z których większość osób jest zadowolona
gonzalez09 Opublikowano 14 Lutego 2017 Opublikowano 14 Lutego 2017 nie pisalem tego po to zeby swiat sie zmienil hehe kazdy ma swoj gust pisze swoje odczucia ale ciesze sie ze zmieni sie Twoj swiatopoglad po tej mojej radzie
Tiger_Mielec Opublikowano 15 Lutego 2017 Opublikowano 15 Lutego 2017 Popieram kolegę gonzalez09 ! I nie mylmy pojęć bo naklejka to naklejka a szablon naklejany to co innego . Ja sam odnawiałem szablonem i sprayem i jestem baardzo zadowolony
tomcio12345 Opublikowano 19 Lutego 2017 Opublikowano 19 Lutego 2017 Dzięki tym szablonom można naprawdę ładnie zregenerować climatronic, ale nie ma co oczekiwać jakości oryginału (mowa o poprawionych climatrinicach). Choć dzięki tym szablonom moża zrobić to bardzo tanio, a efekty są zadawalające.
golfagn Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 I pochwalę się swoim dokonaniem. Pomalowany cały panel, wszystkie plusy i minusy (dociąłem własnoręcznie). Po szlifie matą ścierną i zabezpieczeniem foteli i plusów i minusów taśmą: Po malowaniu i spolerowaniu listwy alu: Generalnie robota prosta, najwięcej czasu zajęło mi dopracowanie naklejek foteli do malowania. Efekt nieziemski. Do malowania użyłem Bolla do zderzaków wersję gładką. Polecam, dobrze się trzyma i szybko schnie. Można w zależności od umiejętności uzyskać delikatną chropowatość struktury.
marky2552 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Ja mam zestaw do regeneracji ale jakoś specjalnie mi to nie wyszyło test robilem na przycisku od szyby i stwierdzilem ze za climatronic sie nie zabieram Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
golfagn Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 O Panie, pędzlem to malowałeś? Zdecydowanie za grubą warstwę dałeś i za blisko puszkę trzymałeś.
marky2552 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 2 warstwy dałem ale za blisko i zaciek sie zrobił i tak zostawiłem lepiej tak niż jak był zdarty cały Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
golfagn Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Do odratowania jeszcze. Wyjąć guzik, szlif i malować jeszcze raz. Malowałem też rączki, efekt świetny.
mariusz-jagi Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Dasz foto tego boll do zderzaków, jakiego użyłeś?OP3
marky2552 Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Do odratowania jeszcze. Wyjąć guzik, szlif i malować jeszcze raz. Malowałem też rączki, efekt świetny.Moje umiejętności lakiernicze mowią same za siebie lepiej sie za to nie zabieram a myślałem ze dam rade Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
golfagn Opublikowano 21 Marca 2017 Opublikowano 21 Marca 2017 Godzinę temu, mariusz-jagi napisał: Dasz foto tego boll do zderzaków, jakiego użyłeś? OP3 Po prostu "Boll lakier do zderzaków plastikowych". Bez struktury.
kreczi Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Witam. Też u mnie nadszedł czas na regenerację ktoś coś wie?
Rekomendowane odpowiedzi