WydRos Opublikowano 28 Grudnia 2018 Opublikowano 28 Grudnia 2018 2 godziny temu, zlocio napisał: Hej możecie mi powiedzieć czy pojedynczy przelacznik szyb podejdzie od q3 ? Wygląda tak samo nawet numer części jest podobny Ale lepiej spytać Z q3 z tego co pamietam nie gra
djtatra Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Panowie gdzie pojechać wymienić olej w s tronicu na Śląsku? Lellek, Noma?? Mam złe doświadczenie z wymianą w TipTronicu w innych warsztatach niby polecanych i teraz myślałem o ASO (będzie wpis w histori
Kodzak33 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 W dniu 28.12.2018 o 11:47, Udała30 napisał: Panowie na co puste miejsce w środku? Co to za wtyczka ta po środku?
Kris0112 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Panowie chodzi mi o wymiane napinacza paska osprzętu (altek,klima itd) da rade go wyjąc jakoś bez wyjazdu pasem przednim? I jak popusze alternator i go wychyle to dojde do sruby napinacza czy nie bardzo. Silnik 2.0 tdi caga.
Góral65 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Po odkręceniu i odchyleniu alternatora jest dostęp do śruby napinacza ale czy da się go wyjąć to wątpię, ja robiłem to razem z rozrządem i miałem cały pas odchylony
KoJ@K Opublikowano 1 Stycznia 2019 Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie nie ma ktoś gdzieś zwykłej i taniej lampy przedniej halogenowej, NIE BIXENON do przed lifta? Może być gdzieś jakoś uszkodzona itd. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez KoJ@K
Kris0112 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Ja uznalem ze jest ok... i wymienilem tylko sama rolke. A teraz wyszlo ze zaczoł miec luzy i lata caly czas... mój blad ale teraz jakoś musze to wymienić i pytam może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym zebym nie musiał przodem wyjechać
mariusz36 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 4 godziny temu, Kris0112 napisał: Ja uznalem ze jest ok... i wymienilem tylko sama rolke. A teraz wyszlo ze zaczoł miec luzy i lata caly czas... mój blad ale teraz jakoś musze to wymienić i pytam może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym zebym nie musiał przodem wyjechać Ja u siebie wymieniałem bez wyjeżdżania pasem , tylko ja mam silnik CAHA .
Gibons Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 5 godzin temu, Kris0112 napisał: Ja uznalem ze jest ok... i wymienilem tylko sama rolke. A teraz wyszlo ze zaczoł miec luzy i lata caly czas... mój blad ale teraz jakoś musze to wymienić i pytam może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym zebym nie musiał przodem wyjechać Pas w tryb serwisowy 4 śruby i masz wystarczająco miejsca.
WydRos Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 6 godzin temu, Kris0112 napisał: Ja uznalem ze jest ok... i wymienilem tylko sama rolke. A teraz wyszlo ze zaczoł miec luzy i lata caly czas... mój blad ale teraz jakoś musze to wymienić i pytam może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym zebym nie musiał przodem wyjechać Wymieniałem komplet z Napinaczem ostatnio, pasek i rolke, groszowe sprawy, bo sama rolka kosztuje tyle co komplet z napinaczem wiec nie warto osobno, bez odsuwania czegokolwiek to zrobisz jak masz narzędzia
Kris0112 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dzięki. Sprobuje wyjać jakoś. Niestety za błedy się placi wiem ze napinacz z rolka kosztuje prawie tyle samo. Ale bylo na szybko robione i teraz mam za pośpiech niespodziankę ... Spróbuje to ogarnać jakoś bez tego wyjazdu przodem jak mówicie ze się da to musi wyjść... A sruba z napinacza mocno schowana za alternatorem? Czy po odsunieciu juz w miarę?
iwadrian Opublikowano 2 Stycznia 2019 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Chciałem zapytać, czy istnieje możliwość kalibracji wskazań temperatury zewnętrznej VCDS-em? Zawyża mi o 2*C, sprawdzałem na dwóch czujnikach i jest to samo.
Dev Opublikowano 3 Stycznia 2019 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Jak zmienić wskazania klimatronika że stopni Fahrenheita na stopnie Celsjusza w B8 ?
wampir Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 W MMI wchodzisz w car i tam się zmienia o ile dobrze pamiętam.
mlody020 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Czy ktoś zmieniał żarówki doświetlające zakręty w bixie skrętnym w polifcie na jakieś hidy czy coś innego? Zastanawiam się czy będzie to działać (bo teraz mam H7 i słabo wygląda to doświetlenie - w sensie barwy światła, bo doświetla nienajgorzej)
Gibons Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 11 minut temu, mlody020 napisał: Czy ktoś zmieniał żarówki doświetlające zakręty w bixie skrętnym w polifcie na jakieś hidy czy coś innego? Zastanawiam się czy będzie to działać (bo teraz mam H7 i słabo wygląda to doświetlenie - w sensie barwy światła, bo doświetla nienajgorzej) Kup lepsza żarówkę h7
l2k2 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 4 godziny temu, mlody020 napisał: Czy ktoś zmieniał żarówki doświetlające zakręty w bixie skrętnym w polifcie na jakieś hidy czy coś innego? Zastanawiam się czy będzie to działać (bo teraz mam H7 i słabo wygląda to doświetlenie - w sensie barwy światła, bo doświetla nienajgorzej) Jeśli chodzi o H7 do skrętnych to napiszę, czego nie zakładaj przypadkiem: Xtec H7 100W 6000K CRYSTAL BLUE Kupiłem to dziadostwo, tu barwa nawet spoko ale świecą masakrycznie słabo 1
Chuck Norris Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Panowie pytanie pewnie należące do tych najgłupszych, ale wole się upewnić ?, kupiłem kartę sd i czy muszę ją najpierw jakoś sformatować i dopiero wgrać muzykę? Oraz czy mogę tworzyć na karcie foldery i podfoldery, o ile coś to da to napiszę, że mam mmi 3g basic
MaciekPL Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 19 minut temu, Chuck Norris napisał: Panowie pytanie pewnie należące do tych najgłupszych, ale wole się upewnić ?, kupiłem kartę sd i czy muszę ją najpierw jakoś sformatować i dopiero wgrać muzykę? Oraz czy mogę tworzyć na karcie foldery i podfoldery, o ile coś to da to napiszę, że mam mmi 3g basic Nie trzeba formatowac, foldery i podfoldery jak najbardziej możesz robić
WydRos Opublikowano 6 Stycznia 2019 Opublikowano 6 Stycznia 2019 3 minuty temu, MaciekPL napisał: Nie trzeba formatowac, foldery i podfoldery jak najbardziej możesz robić Trzeba format FAT32
Rekomendowane odpowiedzi