Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, zlocio napisał:

Hej możecie mi powiedzieć czy pojedynczy przelacznik szyb podejdzie od q3 ? Wygląda tak samo nawet numer części jest podobny Ale lepiej spytać  

Z q3 z tego co pamietam nie gra 

• Odpowiedzi 34,8 tys.
  • Wyświetleń 2,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie gdzie pojechać wymienić olej w s tronicu na Śląsku?

Lellek, Noma??      

Mam złe doświadczenie z wymianą w TipTronicu w innych warsztatach niby polecanych  i teraz myślałem o ASO :)  (będzie wpis w histori :)

Opublikowano
W dniu 28.12.2018 o 11:47, Udała30 napisał:

Panowie na co puste miejsce w środku?

20181227_110024.jpg

Co to za wtyczka ta po środku? 

Opublikowano

Panowie chodzi mi o wymiane napinacza paska osprzętu (altek,klima itd) da rade go wyjąc jakoś bez wyjazdu pasem przednim? I jak popusze alternator i go wychyle to dojde do sruby napinacza czy nie bardzo. Silnik 2.0 tdi caga. 

Opublikowano

Po odkręceniu i odchyleniu alternatora jest dostęp do śruby napinacza ale czy da się go wyjąć to wątpię, ja robiłem to razem z rozrządem i miałem cały pas odchylony

Opublikowano

Panowie nie ma ktoś gdzieś zwykłej i taniej lampy przedniej halogenowej, NIE BIXENON do przed lifta? Może być gdzieś jakoś uszkodzona itd. :cool1:

Edytowane przez KoJ@K

Opublikowano

Ja uznalem ze jest ok... i wymienilem tylko sama rolke. A teraz wyszlo ze zaczoł miec luzy i lata caly czas... mój blad ale teraz jakoś musze to wymienić i pytam może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym zebym nie musiał przodem wyjechać

Opublikowano
4 godziny temu, Kris0112 napisał:

Ja uznalem ze jest ok... i wymienilem tylko sama rolke. A teraz wyszlo ze zaczoł miec luzy i lata caly czas... mój blad ale teraz jakoś musze to wymienić i pytam może ktoś ma jakieś doświadczenia z tym zebym nie musiał przodem wyjechać

Ja u siebie wymieniałem bez wyjeżdżania pasem , tylko ja mam silnik CAHA . 

Opublikowano
5 godzin temu, Kris0112 napisał:

Pas w tryb serwisowy 4 śruby i masz wystarczająco miejsca. 

Opublikowano
6 godzin temu, Kris0112 napisał:

Wymieniałem komplet z Napinaczem ostatnio, pasek i rolke, groszowe sprawy, bo sama rolka kosztuje tyle co komplet z napinaczem wiec nie warto osobno, bez odsuwania czegokolwiek to zrobisz jak masz narzędzia 

Opublikowano

Dzięki.  Sprobuje wyjać jakoś. Niestety za błedy się placi wiem ze napinacz z rolka kosztuje prawie tyle samo. Ale bylo na szybko robione i teraz mam za pośpiech niespodziankę ... Spróbuje to ogarnać jakoś bez tego wyjazdu przodem jak mówicie ze się da to musi wyjść...

A sruba z napinacza mocno schowana za alternatorem? Czy po odsunieciu juz w miarę?

Opublikowano

Chciałem zapytać, czy istnieje możliwość kalibracji wskazań temperatury zewnętrznej VCDS-em? Zawyża mi o 2*C, sprawdzałem na dwóch czujnikach i jest to samo.

Opublikowano

Jak zmienić wskazania klimatronika że stopni Fahrenheita na stopnie Celsjusza  w B8 ?

Opublikowano

W MMI wchodzisz w car i tam się zmienia o ile dobrze pamiętam.

Opublikowano

Czy ktoś zmieniał żarówki doświetlające zakręty w bixie skrętnym w polifcie na jakieś hidy czy coś innego? Zastanawiam się czy będzie to działać  (bo teraz mam H7 i słabo wygląda to doświetlenie - w sensie barwy światła, bo doświetla nienajgorzej) 

Opublikowano
11 minut temu, mlody020 napisał:

Czy ktoś zmieniał żarówki doświetlające zakręty w bixie skrętnym w polifcie na jakieś hidy czy coś innego? Zastanawiam się czy będzie to działać  (bo teraz mam H7 i słabo wygląda to doświetlenie - w sensie barwy światła, bo doświetla nienajgorzej) 

Kup lepsza żarówkę h7

Opublikowano
4 godziny temu, mlody020 napisał:

Jeśli chodzi o H7 do skrętnych to napiszę, czego nie zakładaj przypadkiem: Xtec H7 100W 6000K CRYSTAL BLUE Kupiłem to dziadostwo, tu barwa nawet spoko ale świecą masakrycznie słabo :thumbdown:

Opublikowano

Panowie pytanie pewnie należące do tych najgłupszych, ale wole się upewnić ?, kupiłem kartę sd i czy muszę ją najpierw jakoś sformatować i dopiero wgrać muzykę? Oraz czy mogę tworzyć na karcie foldery i podfoldery, o ile coś to da to napiszę, że mam mmi 3g basic

Opublikowano
19 minut temu, Chuck Norris napisał:

Panowie pytanie pewnie należące do tych najgłupszych, ale wole się upewnić ?, kupiłem kartę sd i czy muszę ją najpierw jakoś sformatować i dopiero wgrać muzykę? Oraz czy mogę tworzyć na karcie foldery i podfoldery, o ile coś to da to napiszę, że mam mmi 3g basic

Nie trzeba formatowac, foldery i podfoldery jak najbardziej możesz robić :)

Opublikowano
3 minuty temu, MaciekPL napisał:

Nie trzeba formatowac, foldery i podfoldery jak najbardziej możesz robić :)

Trzeba 

format FAT32