luk330 Opublikowano 21 Listopada 2021 Opublikowano 21 Listopada 2021 W dniu 19.11.2021 o 07:30, grzes283 napisał: Też nie ma żadnych "książkowych" objawów. Z drugiej strony moc ok, a tylko niutony wcięło....? W pierwszej kolejności muszę klapki wirowe ogarnąć bo lewy i prawy sypie błędami, łącznie z nastawnikami, bo też nie pracują. Jak miałem soft po poprzednim właścicielu, to klapki miał wykasowane. Wgrał mi standardowy soft i wylazły? Turbo nie było przypadkiem regenerowane? Czy rzeczywiste doładowanie zgadza się z zadanym? Bez logów to można gdybać a przyczyn może być 5mln.
Michu1996 Opublikowano 22 Listopada 2021 Opublikowano 22 Listopada 2021 W dniu 20.11.2021 o 23:27, R4xx napisał: VID-20211120-WA0054.mp4 2 MB · 0 pobrań Jak dla mnie petarda. Ktoś spotkał się z takim modem bliżej? Efekt przy zamykaniu auta zbliżony do oryginału z nowych modeli Audi, jednak animacja powitalna to straszna "choinka"
KoJ@K Opublikowano 22 Listopada 2021 Opublikowano 22 Listopada 2021 Co kto lubi, mi osobiście sie bardzo podoba i lubie takie choinki. 2
karolek_ust Opublikowano 22 Listopada 2021 Opublikowano 22 Listopada 2021 15 minut temu, KoJ@K napisał: Co kto lubi, mi osobiście sie bardzo podoba i lubie takie choinki. Kiedy można uderzać i zamawiać u ciebie takie lampy heh 1
Wandej Opublikowano 22 Listopada 2021 Opublikowano 22 Listopada 2021 Panowie jaka średnica na rurę końcówek wydechu? I jakie wejdą największe obok siebie bez rzeźby. Ktoś przerabiał? 1
Leszczonka Opublikowano 23 Listopada 2021 Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) Panowie Pytanko bo przerabiałem kostki airbag foteli bo tam była wtyczka przedliftowa i trzeba było wrzucić poliftowa,kupiłem wtyczki polift,wrzuciłem nowe piny i patrzę brakuje blaszki w niej takiej jak na zdjęciu, dodaje zdjęcie niżej i pytanie czy mogę wrzucić nowe kostki bez tej blaszki bo nie było tych blaszek w paczce z wtyczkami ? Czy wydupi poduchy itp ? Edytowane 23 Listopada 2021 przez Leszczonka
mariusz36 Opublikowano 23 Listopada 2021 Opublikowano 23 Listopada 2021 (edytowane) kupiłem wtyczki polift,wrzuciłem nowe piny i patrzę brakuje blaszki w niej takiej jak na zdjęciu, dodaje zdjęcie niżej i pytanie czy mogę wrzucić nowe kostki bez tej blaszki bo nie było tych blaszek w paczce z wtyczkami ? Te blaszki to raczej muszą być . To są mostki zwarciowe , które zapobiegają przypadkowej aktywacji poduszek podczas prac przy poduszkach powietrznych . Motestek zwarciowy jest stykiem , ktory w momencie rozłączenia złącza wtykowego łączy oba styki wtyczki i zeruje ewentualne potencjały aby nie było buum Edytowane 24 Listopada 2021 przez mariusz36 1
pila24 Opublikowano 24 Listopada 2021 Opublikowano 24 Listopada 2021 W dniu 15.11.2021 o 22:05, Hohe napisał: Cztery i pół stówy! Po 40 zł nowe na allegro można kupić.
Leszczonka Opublikowano 24 Listopada 2021 Opublikowano 24 Listopada 2021 13 godzin temu, mariusz36 napisał: kupiłem wtyczki polift,wrzuciłem nowe piny i patrzę brakuje blaszki w niej takiej jak na zdjęciu, dodaje zdjęcie niżej i pytanie czy mogę wrzucić nowe kostki bez tej blaszki bo nie było tych blaszek w paczce z wtyczkami ? Te blaszki to raczej muszą być . To są mostki zwarciowe , które zapobiegają przypadkowej aktywacji poduszek podczas prac przy poduszkach powietrznych . Motestek zwarciowy jest stykiem , ktory w momencie rozłączenia złącza wtykowego łączy oba styki wtyczki i zeruje ewentualne potencjały aby nie było buum Jak zawsze można liczyć na pomoc ?nazot do aso trzeba targac
andrzej104513 Opublikowano 25 Listopada 2021 Opublikowano 25 Listopada 2021 Ma ktoś sprawdzonego człowieka od hybrd, dokładnie 3.0 tdi capa.
komoornik Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 Ogarnia ktoś kodowanie Audi Drive Select? Mam w S5 fabrycznie ale nie pasuje mi jego zachowanie - przy zmianie trybu na Dynamic nie przestawia skrzyni w tryb S. Wydaje mi się że można to przekodować aby w Dynamic wrzucał w S a w Comfort wrzucał D?
Muskel1 Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 19 minut temu, komoornik napisał: Ogarnia ktoś kodowanie Audi Drive Select? Mam w S5 fabrycznie ale nie pasuje mi jego zachowanie - przy zmianie trybu na Dynamic nie przestawia skrzyni w tryb S. Wydaje mi się że można to przekodować aby w Dynamic wrzucał w S a w Comfort wrzucał D? W polifcie wchodzisz w MCE (09) w długie kodowania i w Byte 8 aktywujesz Bit 0 1
Tomek_091019 Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 Panowie może nie całkiem na temat, ale widzę, że o B8 już tylko tutaj coś się rozmawia... Dokładam keylessa i muszę dorobić klucz. Czy koniecznie trzeba zakupić cały klucz w aso, czy mogę kupić na allegro używany (sprzedający zapewnia, że jest wyzerowany i można go ponownie przypisać) i z nim jechać do serwisu? Dokładnie chodzi mi o klucz z tej aukcji Z góry dziękuję za pomoc.
Dev Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 ASO nie dopisze Ci klucza kupionego poza nim
Hohe Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 ASO nie, ale zewnętrzny serwis tak. Na pewno wyjdzie taniej.
Tomek_091019 Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 Właśnie znalazłem jakiś serwis na OLX w pobliżu mnie dorabiający klucze. Ktoś już korzystał z takich magików? Trochę obawiam się, że jak coś sp***dolą to zostanę bez klucza i będę wracał na lawecie
Muskel1 Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Bój się lepiej, że którejś nocy zostaniesz bez auta powierzając takie zlecenia w niepewne i niesprawdzone ręce Edytowane 28 Listopada 2021 przez Muskel1 1
Hohe Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 6 minut temu, Tomek_091019 napisał: Właśnie znalazłem jakiś serwis na OLX w pobliżu mnie dorabiający klucze. Ktoś już korzystał z takich magików? Trochę obawiam się, że jak coś sp***dolą to zostanę bez klucza i będę wracał na lawecie Zawsze zostanie Ci stary klucz. ?
Tomek_091019 Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 1 minutę temu, Muskel1 napisał: Bój się lepiej, że którejś nocy zostaniesz bez auta powierzając takie zlecenia w niepewne i nie sprawdzone ręce Dlatego pytam, czy ktoś korzystał z takiej usługi poza ASO Nie wiem czy zostanie mi stary klucz. Przy dopisywaniu nowego chyba wszystkie się resetują i zapisują na nowo?
Rekomendowane odpowiedzi