Opublikowano 10 Listopada 20223 l Poszukuje ledów do kierunkowskazów przód tył do swojej A4 B8. Ma ktoś coś godnego polecenia co świeci lepiej niż te zwykłe żarówki?
Opublikowano 10 Listopada 20223 l Hej, pytanie. Chcę wymienić grill w przedlifcie na coś ładniejszego. Podoba mi się atrapa (cała czarna) z S4. Pytanie czy ktoś byłby w stanie podzielić się ze mną numerem części i potwierdzić, że podejdzie pod sline’owy zderzak Edytowane 10 Listopada 20223 l przez R4xx
Opublikowano 10 Listopada 20223 l 2 godziny temu, R4xx napisał(a): Hej, pytanie. Chcę wymienić grill w przedlifcie na coś ładniejszego. Podoba mi się atrapa (cała czarna) z S4. Pytanie czy ktoś byłby w stanie podzielić się ze mną numerem części i potwierdzić, że podejdzie pod sline’owy zderzak Podejdzie na 100%,sline jest taki sam zderzak jak s4 przynajmniej w lifcie wiec myśle ze audi zrobiło to samo w przedlifcie,dyfuzory pasują tył do siebie z s4 do sline wiec 100% to samo z przodem
Opublikowano 10 Listopada 20223 l Pany pytanko dołożyłem klapę elektryczna i chce wrzucić guzik z lifta bo sprzedawca dał z przedlifta a muszę mieć tak jak trzeba,a pytanie drugie czy guzik z dwoma funkcjami z a6 np podpasuje ? Bo rozumie ze drugi przycisk to blokada tak ? czy jednak tylko ten bedzie pasował a ten u góry ni hu?
Opublikowano 10 Listopada 20223 l Drugi przycisk jest do ryglowania auta i jest w pojazdach posiadających klucz komfortowy. Samo dołożenie przycisku nie uruchomi tej funkcji.
Opublikowano 11 Listopada 20223 l 18 godzin temu, Shkf napisał(a): Poszukuje ledów do kierunkowskazów przód tył do swojej A4 B8. Ma ktoś coś godnego polecenia co świeci lepiej niż te zwykłe żarówki? iJDM Official Store https://m.aliexpress.com/store/v3/home.html?shopId=834684&sellerId=206232847&pagePath=index.htm&sellerAdminSeq=206232847&srcSns=sns_Copy
Opublikowano 11 Listopada 20223 l 19 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Drugi przycisk jest do ryglowania auta i jest w pojazdach posiadających klucz komfortowy. Samo dołożenie przycisku nie uruchomi tej funkcji. Już właśnie doczytałem ze tylko z keylessem,niech wiadomość zostanie komus może sie przyda też:D
Opublikowano 11 Listopada 20223 l 14 godzin temu, Leszczonka napisał(a): Już właśnie doczytałem ze tylko z keylessem,niech wiadomość zostanie komus może sie przyda też:D Dokładnie. Mam Keyless i mam tylko przycisk jeden w klapie. Panowie co założyć w halogeny żeby było najbliżej xenonów?? https://allegro.pl/oferta/osram-swiatlo-przeciwmgielne-ledriving-fh8-h11-h16-9671427454 Takie coś? Edytowane 11 Listopada 20223 l przez Wandej
Opublikowano 12 Listopada 20223 l A do czego ich chcesz używać? Doświetlanie zakrętów? Czy żeby były funkcjonalne we mgle? Bo to niestety ze sobą w parze nie idzie ?
Opublikowano 13 Listopada 20223 l WitamPanowie poleci ktoś jakieś żarówki D3S? Dobre opinie wyczytałem na forum o osram cbi oraz breaker laser ale nie wiem które wybrać A może są już jakieś lepsze bo czas leci a tych zarowek jest trochę na rynku?
Opublikowano 13 Listopada 20223 l 7 minut temu, Muskel1 napisał(a): Osram CBI Next Gen O fajnie jest coś lepszego już dobrze ze zapytałemOd 630zeta 2sztuki na necie chodzą. Możesz polecić z jakiego źródła brać najpewniej?
Opublikowano 13 Listopada 20223 l 1 minutę temu, Wolf1991 napisał(a): O fajnie jest coś lepszego już dobrze ze zapytałemOd 630zeta 2sztuki na necie chodzą. Możesz polecić z jakiego źródła brać najpewniej? Nieco lepsze niż te pierwsze CBI. Niestety nie polecę od kogo.
Opublikowano 13 Listopada 20223 l 5 minut temu, Muskel1 napisał(a): Nieco lepsze niż te pierwsze CBI. Niestety nie polecę od kogo. Super dziękuje za opinie kolego pozdrawiam
Opublikowano 13 Listopada 20223 l 15 minut temu, Wolf1991 napisał(a): Super dziękuje za opinie kolego pozdrawiam
Opublikowano 14 Listopada 20223 l W dniu 13.11.2022 o 13:47, Wolf1991 napisał(a): WitamPanowie poleci ktoś jakieś żarówki D3S? Dobre opinie wyczytałem na forum o osram cbi oraz breaker laser ale nie wiem które wybrać A może są już jakieś lepsze bo czas leci a tych zarowek jest trochę na rynku? Jeśli chodzi o D3S to tylko i wyłącznie takie jak na zdjęciu. Używam ich w swoim Audi A4 B8 od ponad roku i są wyśmienite.
Opublikowano 14 Listopada 20223 l W dniu 13.11.2022 o 14:13, Wolf1991 napisał(a): O fajnie jest coś lepszego już dobrze ze zapytałemOd 630zeta 2sztuki na necie chodzą. Możesz polecić z jakiego źródła brać najpewniej? Jeśli chcesz mam w podobnej cenie. Z polskiej legalnej dystrybucji
Opublikowano 14 Listopada 20223 l W dniu 12.11.2022 o 10:45, marky2552 napisał(a): A to ktoś jeździ na tych halogenach ? Ja jeżdżę ale nie po Polsce bo w pl tylko mrugają i się stresuje...