NervaR Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 9 godzin temu, mr.mark1 napisał(a): O widzisz, dzięki. Co prawda jak gwint to AP. Jednak st czy kw trochę kosztuje. Odpowiednik Kw1 w ST masz kilka stów droższy od sprężyn regulowanych KW. Też się zastanawiałem nad AP ale słyszałem różne opinie, że ping pong, za miękki, potrafi skrzypieć itp. Osobiście nie potwierdzę bo nie miałem okazji jechać na AP ale jeżdżę dość agresywnie, dlatego wolałem nie ryzykować i wziąłem ST z regulacją twardości.
NelsonPL Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Szykuje się do bardzo malych napraw lakieniczych (przy błotniku itp) Gdzie jest podany kod lakieru ile ma cyfr i jak jest opisany? Muszę dobrać identyczny lakier jak oryginalny. Edytowane 5 godzin temu przez NelsonPL
Hugo Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 25 minut temu, NelsonPL napisał(a): Szykuje się do bardzo malych napraw lakieniczych (przy błotniku itp) Gdzie jest podany kod lakieru ile ma cyfr i jak jest opisany? Muszę dobrać identyczny lakier jak oryginalny. No wlepie serwisowej. Jest opisane który to kod lakieru
NelsonPL Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Gdzie ta wlepa się znajduje na aucie?
mariusz36 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 18 minut temu, NelsonPL napisał(a): Gdzie ta wlepa się znajduje na aucie? W bagażniku , zazwyczaj tam gdzie koło zapasowe - w tych okolicach . tak to wyglada
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, NelsonPL napisał(a): OK Dzięki.... Albo w książce serwisowej na pierwszej stronie jest ta sama wlepka.
Rob@k Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @NelsonPL niech dobiorą ci lakier w mieszalni. Po tylu latach lakier pewnie wypłowiałe i będzie się różnił od oryginału.
Hohe Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 36 minut temu, Rob@k napisał(a): @NelsonPL niech dobiorą ci lakier w mieszalni. Po tylu latach lakier pewnie wypłowiałe i będzie się różnił od oryginału. Jak dorobią Nelsonowi lakier? I nie będzie Ori? Paaanie, to nie przejdzie. 😀
Rob@k Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu 1 godzinę temu, Hohe napisał(a): Jak dorobią Nelsonowi lakier? I nie będzie Ori? Paaanie, to nie przejdzie. 😀 No tak zapomniałem.
Rekomendowane odpowiedzi