mariusz36 Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 3 godziny temu, Hohe napisał: Koledze nie o gałkę chodziło. Coś pomieszałem ? Bo są gałki zmiany biegów z innych modeli dłuższe . Myślicie że ktoś jednak wymienił ten mechanizm zmiany biegów ? Ten „pręt " to raczej jest całość z tym mechanizmem Ja na przykład taką przymierzałem .
luk330 Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Cześć, wie ktoś czy do B8 było coś w rodzaju blendy na tablicę, która jest przypięta do grilla w wersji USA, bez miejsca na rejestrację? W C6 albo w B7 były takie z dwoma srebrnymi paskami. A jak to jest w B8?
Kris0112 Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 W b8 USA. Jest inny grill bez miejsca na rejstracje. Nie było żadnych zaślepek.
EndriuGiz Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 Koledzy kupiłem kabel ami bluetooth i jak słucham muzykę z komórki to się zacina przerywa itp. Macie takie cuda ?
WydRos Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 14 minut temu, EndriuGiz napisał: Koledzy kupiłem kabel ami bluetooth i jak słucham muzykę z komórki to się zacina przerywa itp. Macie takie cuda ? Spróbuj nie łączyć się z bluetoothem w mmi, tez tak mialem ale przy następnej jeździe przestało, bluetooth się miesza
hdyexy Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam, potrzebuję na gwalt nr części dla A4 lift sedan: Zderzak tyl polift s-line Dokladka tylna competition+ wydech na jedna stronę 2.0tfsi
EndriuGiz Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 W dniu 31.07.2018 o 08:21, WydRos napisał: Spróbuj nie łączyć się z bluetoothem w mmi, tez tak mialem ale przy następnej jeździe przestało, bluetooth się miesza dzięki Kolego pomogło
WydRos Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 2 godziny temu, EndriuGiz napisał: dzięki Kolego pomogło ?? 1
WydRos Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 ?? https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-pakiet-abt-CID5-IDv5O6a.html
GrzegorzSi Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 13 minut temu, WydRos napisał: ?? https://www.olx.pl/oferta/audi-a4-pakiet-abt-CID5-IDv5O6a.html Pakiet ABT wersja hard ??
KoJ@K Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) CAHA zdrowa to i lekki zastrzyk się należał Oraz silnik z komorą zostały troche wylizane Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez KoJ@K 1
Animal Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 W tej zielonej butelce to jakieś APC?
wrzosu Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 4 godziny temu, KoJ@K napisał: CAHA zdrowa to i lekki zastrzyk się należał Oraz silnik z komorą zostały troche wylizane piękna komora. wsio ręcznie szmatką?
KoJ@K Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Dokładnie, jak dla mnie to najlepsze apc i do tego fajnie schłodzone, bo silnik był gorący Tak jest, wsio wypędzelkowane ręcznie w miare możliwości dojścia ręką i pędzelkiem, a na koniec płukanie myjką pod ciśnieniem Dodam tylko, że na fotce jest jeszcze bez dresingu, na koniec wsio wyszmalcowane i zabezpieczone.
MaciekPL Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Panowie taśma, przełączniki od audi a8 podejda do b8 czy trzeba coś przerabiać? Na pierwszy rzut oka wygląda tak samo..
WydRos Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 26 minut temu, MaciekPL napisał: Panowie taśma, przełączniki od audi a8 podejda do b8 czy trzeba coś przerabiać? Na pierwszy rzut oka wygląda tak samo.. Podejdą , jeśli masz sedana, ale musisz przerobić prawa manetkę bo nie ma opcji komputra, w a8 jest to to na kierownicy 1
MaciekPL Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 7 minut temu, WydRos napisał: Podejdą , jeśli masz sedana, ale musisz przerobić prawa manetkę bo nie ma opcji komputra, w a8 jest to to na kierownicy Dzięki kurcze w tygodniu robiłem właśnie a8, spodobały mi się te manetki. Szkoda że nie wychodziły w b8 z tym Black piano. Muszę temat ogarnąć czy dam radę przerobić to.
barca8585 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 juz na forum ktoś to wmontował trzeba poszukać
MaciekPL Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 6 minut temu, barca8585 napisał: juz na forum ktoś to wmontował trzeba poszukać Właśnie odnalazłem, coś tam nie pasuje do końca. Może jest możliwość wymiany samych tych plastikow na błyszczące? Na manetce jakieś wciecie jest, może poszło by tak. Muszę do auta chyba zejść i zobaczyć to z bliska.
GrzegorzSi Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Fakt walizka jest trochę duża ale taka masywniejsza za to ?
Rekomendowane odpowiedzi