MaciekPL Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das? https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/zierleistenset-neu-carbon-innenraum-audi-a4-s4-rs4-modell-8k/1180761641-223-8527?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android Ktoś pisał do mnie ostatnio o dekory carbonowe, tutaj są nowe za 300€ brać cena okazyjna widząc te kosmiczne ceny na allegro za te wzorki
MaciekPL Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 8 minut temu, Norbas napisał: Każdy tak mówi
michu10 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Witam, Panowie płynie do mnie B8.5, czeka mnie trochę pracy zanim wskrzesze auto. Czy ktoś tutaj zajmuje się przerabianiem lamp tylnych USA na EU ? kodowanie mam nadzieje samemu ogarnąć, ale do elektroniki potrzebuje kogoś kto to robi i robi to dobrze jest ktoś z forum lub możecie kogoś polecić ?
Dev Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 2 minuty temu, michu10 napisał: Witam, Panowie płynie do mnie B8.5, czeka mnie trochę pracy zanim wskrzesze auto. Czy ktoś tutaj zajmuje się przerabianiem lamp tylnych USA na EU ? kodowanie mam nadzieje samemu ogarnąć, ale do elektroniki potrzebuje kogoś kto to robi i robi to dobrze jest ktoś z forum lub możecie kogoś polecić ? Mam namiar na gościa do Białegostoku robił u mnie, Profi robota. Tylne lampy nie robi się w kodowaniu tylko w adaptacjach i nie jest to proste.
michu10 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Dev napisał: Mam namiar na gościa do Białegostoku robił u mnie, Profi robota. Tylne lampy nie robi się w kodowaniu tylko w adaptacjach i nie jest to proste. No właśnie zależy mi na kimś sprawdzonym, podrzucisz namiar ( tu bądź na pw). Rozumiem, że wysyłka wchodzi w gre ? No tak adaptacja to miałem na myśli, widziałem ze na forum zagranicznym całkiem jasno jest to opisane, wiec założyłem ze spróbuje to ogarnąć. Ty sam robiłeś adaptacje ?
Norbas Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 To ja może odblaski z diodami mogę odkupić, czy jak one tam zmontowane są ?
KoJ@K Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 W lifcie ledy USA są zamontowane w całej części chromowanej, pod tym pomarańczem.
Fr0styyy. Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 13 godzin temu, michu10 napisał: Witam, Panowie płynie do mnie B8.5, czeka mnie trochę pracy zanim wskrzesze auto. Czy ktoś tutaj zajmuje się przerabianiem lamp tylnych USA na EU ? kodowanie mam nadzieje samemu ogarnąć, ale do elektroniki potrzebuje kogoś kto to robi i robi to dobrze jest ktoś z forum lub możecie kogoś polecić ? Pisz do wrclaguna, on wszystko ogarnie ?
MaciekPL Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Fr0styyy. napisał: Pisz do wrclaguna, on wszystko ogarnie ? Byle dobrze 1
Norbas Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 2 godziny temu, KoJ@K napisał: W lifcie ledy USA są zamontowane w całej części chromowanej, pod tym pomarańczem. Bez problemu idzie to przełożyć ?
szafa Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Panowie mając multi i kiere bez manetek, po kupnie kiery z manetkami poprzez kodowanie idzie to uruchomić? Czy wiąże się to z większym rezaniem?
MaciekPL Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 18 minut temu, szafa napisał: Panowie mając multi i kiere bez manetek, po kupnie kiery z manetkami poprzez kodowanie idzie to uruchomić? Czy wiąże się to z większym rezaniem? Idzie to uruchomić bez rezania większego. Znajomy robił to samo kodowanie i smigalo. 1
Zyklone Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 43 minuty temu, MaciekPL napisał: Idzie to uruchomić bez rezania większego. Znajomy robił to samo kodowanie i smigalo. Idzie uruchomić. Jedna pozycja w kodowaniu do zmiany, 5 min roboty.
l2k2 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 6 godzin temu, Norbas napisał: Bez problemu idzie to przełożyć ? Chłopaki w USA zamieniają pomarańczowe obrysówki na chromowane z EU to idzie w drugą stronę zrobić moda ? do tego do położenia dodatkowe kable od lamp do BCM, jak chcesz żeby to świeciło. 1
michu10 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 8 godzin temu, Fr0styyy. napisał: Pisz do wrclaguna, on wszystko ogarnie ? Wiem ,że wrclaguna jest specjalistą w tych sprawach, ale to dla mnie drugi koniec polski. A lampy do przeglądu, rejestracji itp potrzebuje więc muszę coś lokalnie ogarnąć bądź wysyłko.
Dev Opublikowano 11 Sierpnia 2019 Opublikowano 11 Sierpnia 2019 (edytowane) Godzinę temu, michu10 napisał: Wiem ,że wrclaguna jest specjalistą w tych sprawach, ale to dla mnie drugi koniec polski. A lampy do przeglądu, rejestracji itp potrzebuje więc muszę coś lokalnie ogarnąć bądź wysyłko. jak masz VCDS-a, VCP lub coś podobnego to mozna ogarnąc przez TeamViewer Edytowane 11 Sierpnia 2019 przez Dev
kalix94 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Cześć. Podejdzie ten zawór do 2.0tdi CAGA? BOSCH ZAWÓR REGULACJI CIŚNIENIA VW AUDI 2.0 TDI 8361724823 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 340 zł - BOSCH ZAWÓR REGULACJI...
Rekomendowane odpowiedzi