Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B8 TrOOOOp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/zierleistenset-neu-carbon-innenraum-audi-a4-s4-rs4-modell-8k/1180761641-223-8527?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android

Ktoś pisał do mnie ostatnio o dekory carbonowe, tutaj są nowe za 300€ brać :D cena okazyjna widząc te kosmiczne ceny na allegro za te wzorki :P

• Odpowiedzi 34.5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wrclaguna

2274

• Hohe

1836

• Gibons

1520

• mumen

995

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

8D8781EE-4039-4404-A2AF-CE8A7063DFC6.jpeg

:decayed: 

Opublikowano
8 minut temu, Norbas napisał:

8D8781EE-4039-4404-A2AF-CE8A7063DFC6.jpeg

:decayed: 

Każdy tak mówi :D

Opublikowano

Witam,

Panowie płynie do mnie B8.5, czeka mnie trochę pracy zanim wskrzesze auto. Czy ktoś tutaj zajmuje się przerabianiem lamp tylnych USA na EU ? kodowanie mam nadzieje samemu ogarnąć, ale do elektroniki potrzebuje kogoś kto to robi i robi to dobrze :) jest ktoś z forum lub możecie kogoś polecić ?

Opublikowano
2 minuty temu, michu10 napisał:

Witam,

Panowie płynie do mnie B8.5, czeka mnie trochę pracy zanim wskrzesze auto. Czy ktoś tutaj zajmuje się przerabianiem lamp tylnych USA na EU ? kodowanie mam nadzieje samemu ogarnąć, ale do elektroniki potrzebuje kogoś kto to robi i robi to dobrze :) jest ktoś z forum lub możecie kogoś polecić ?

Mam namiar na gościa do Białegostoku robił u mnie, Profi robota. Tylne lampy nie robi się w kodowaniu tylko w adaptacjach i nie jest to proste. 

Opublikowano
2 minuty temu, Dev napisał:

Mam namiar na gościa do Białegostoku robił u mnie, Profi robota. Tylne lampy nie robi się w kodowaniu tylko w adaptacjach i nie jest to proste. 

No właśnie zależy mi na kimś sprawdzonym, podrzucisz namiar ( tu bądź na pw). Rozumiem, że wysyłka wchodzi w gre ?

No tak adaptacja to miałem na myśli, widziałem ze na forum zagranicznym całkiem jasno jest to opisane, wiec założyłem ze spróbuje to ogarnąć. Ty sam robiłeś adaptacje ?

Opublikowano

Jak coś to mogę przód przerobić :cool1:

Opublikowano

To ja może odblaski z diodami mogę odkupić, czy jak one tam zmontowane są  ? 

Opublikowano

W lifcie ledy USA są  zamontowane w całej części chromowanej, pod tym pomarańczem.

Opublikowano
13 godzin temu, michu10 napisał:

Witam,

Pisz do wrclaguna, on wszystko ogarnie ?

Opublikowano
2 minuty temu, Fr0styyy. napisał:

Byle dobrze :P

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
2 godziny temu, KoJ@K napisał:

W lifcie ledy USA są  zamontowane w całej części chromowanej, pod tym pomarańczem.

Bez problemu idzie to przełożyć ? 

Opublikowano

Jak w całóści jest dawca to tak.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Panowie mając multi i kiere bez manetek, po kupnie kiery z manetkami poprzez kodowanie idzie to uruchomić? Czy wiąże się to z większym rezaniem?

Opublikowano
18 minut temu, szafa napisał:

Panowie mając multi i kiere bez manetek, po kupnie kiery z manetkami poprzez kodowanie idzie to uruchomić? Czy wiąże się to z większym rezaniem?

Idzie to uruchomić bez rezania większego. Znajomy robił to samo kodowanie i smigalo. 

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
43 minuty temu, MaciekPL napisał:

Idzie to uruchomić bez rezania większego. Znajomy robił to samo kodowanie i smigalo. 

Idzie uruchomić. Jedna pozycja w kodowaniu do zmiany, 5 min roboty. 

Opublikowano
6 godzin temu, Norbas napisał:

Bez problemu idzie to przełożyć ? 

Chłopaki w USA zamieniają pomarańczowe obrysówki na chromowane z EU to idzie w drugą stronę zrobić moda ? do tego do położenia dodatkowe kable od lamp do BCM, jak chcesz żeby to świeciło.

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
8 godzin temu, Fr0styyy. napisał:

Wiem ,że wrclaguna jest specjalistą w tych sprawach, ale to dla mnie drugi koniec polski. A lampy do przeglądu, rejestracji itp potrzebuje więc muszę coś lokalnie ogarnąć bądź wysyłko. 

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, michu10 napisał:

Wiem ,że wrclaguna jest specjalistą w tych sprawach, ale to dla mnie drugi koniec polski. A lampy do przeglądu, rejestracji itp potrzebuje więc muszę coś lokalnie ogarnąć bądź wysyłko. 

jak masz VCDS-a, VCP lub coś podobnego to mozna ogarnąc przez TeamViewer 

Edytowane przez Dev