R4xx Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 20 godzin temu, Awra napisał: Panowie przy okazji felg, niestety dziś rano schodzę do swojej furmanki i wszystkie dekle poszły w piz*u. Już raz je ktoś kiedyś próbował ukraść ale jakiś rzeźnik i tylko poniszczył felgę. Tym razem felgi lekko ryśnięte a dekli brak. Felgi z A5, wiecie może ile one mają mm? Nie chcę ori bo dopóki nie zabiorę auta z pod bloku to będę kupował zamienniki. Poniżej foto jakie były. Gdybym był złodziejem, i zobaczył jak to auto brzydko teraz wygląda to bym założył spowrotem żeby mnie nie drażnił taki wygląd Pewnie będzie pchał na Allegro. Może kolejne jakoś oznaczyć i dorwać gnojka
Langista Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Na Allegro musisz płacić za aukcję, olx prędzej.
Awra Opublikowano 27 Lutego 2022 Opublikowano 27 Lutego 2022 Miałem stare 4b0 ale ledwo wlazły. Z a6 musiały zostać. Powiem Wam, że już mi się nie chce za takie g*wno posiedzieć w nocy kilka aut dalej i popatrzeć kto ma takie łapy lepkie... 5 lat temu to bym przyczaił. Dałbym mu ukraść i byśmy się spotkali przypadkowo pod innym blokiem ale po prostu jakoś człowiek się starzeje. Wychodzi że 68 albo 69mm.
NelsonPL Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Dwa pytania: 1. Musze dolać płynu hydraulicznego do wspomagania. Na korku napisane: G 002000 Czy mogę dolać ORI G 004 000 M2 ? 2. Zamawiałem projektory z logo Ringi Audi jednak w ASO mowia ze nie ma szans zamówić do tyłu bo producent nie przewidział. Moje pytanie czy z tyłu nie jest to samo co z przodu? Czy nie wystarczy zamówić te do przodu i dać na tył? Edytowane 4 Marca 2022 przez NelsonPL
Muskel1 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 1. Możesz dolać bo 004 zastąpiło 002. 2. Lampki pasują do wszystkich 4 drzwi. Nie musisz mówić, że do tylnych drzwi. Powiedz, że do przednich, z resztą co mu do tego, gdzie je montujesz
NelsonPL Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 2 minuty temu, Muskel1 napisał: 1. Możesz dolać bo 004 zastąpiło 002. 2. Lampki pasują do wszystkich 4 drzwi. Nie musisz mówić, że do tylnych drzwi. Powiedz, że do przednich, z resztą co mu do tego, gdzie je montujesz Rozumiem, doleje.. Co do lampek to dziwi mnie ze gosc w ASO mowi ze do tyłu nie ma a nie powie ze te z przodu to to samo i ze mozna wrzucić na tył... Chyba az sprawdze dzis bo bardzo mnie to dziwi...
Muskel1 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Bo przewidziane były do przednich drzwi i tak w katalogu części są przypisane.
Tomek_091019 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Godzinę temu, NelsonPL napisał: Dwa pytania: 1. Musze dolać płynu hydraulicznego do wspomagania. Na korku napisane: G 002000 Czy mogę dolać ORI G 004 000 M2 ? 2. Zamawiałem projektory z logo Ringi Audi jednak w ASO mowia ze nie ma szans zamówić do tyłu bo producent nie przewidział. Moje pytanie czy z tyłu nie jest to samo co z przodu? Czy nie wystarczy zamówić te do przodu i dać na tył? 1. Takie trudne rzeczy robisz sam, a nie w ASO?? 2. Jeżeli dasz do tyłu te same co do przodu to już nie będzie jak oryginalnie, a przecież wszystko zmieniasz na ori. 1
NelsonPL Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 2 godziny temu, Muskel1 napisał: Bo przewidziane były do przednich drzwi i tak w katalogu części są przypisane. Czyli na 100% jesteś pewny że w B8 sa takie same wtyczki z tyłu jak i z przodu?Czyli te duże...
NelsonPL Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 I jeszcze jedno pytanie: Czy mozna w ASO wymienić lub samemu (jeśli jest to proste-mile widziany opis) samych tych przycisków jak na fotce.
Elhape Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Te pokrętła porostu wyciągasz do góry i zakładasz nowe żadnej instrukcji Ci nie potrzeba Także odpowiadając na Twoje pytanie : tak, można w aso i można samemu Jak się nie mylę to można nawet osobno ten sam czarny środek wymienić . Edytowane 4 Marca 2022 przez Elhape
NelsonPL Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 4 minuty temu, Elhape napisał: Te pokrętła porostu wyciągasz do góry i zakładasz nowe żadnej instrukcji Ci nie potrzeba Także odpowiadając na Twoje pytanie : tak, można w aso i można samemu Nie należy wymontować tego całego panelu? Proszę o dokładny opis jak to zrobić... i jeśli można to numer tych części bym zamowil w ASO
Muskel1 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Pokrętło głośności 8T0919070A wyciągasz do góry i nakładasz nowy.
NelsonPL Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 2 minuty temu, Muskel1 napisał: Pokrętło głośności 8T0919070A wyciągasz do góry i nakładasz nowy. Ok..a to drugie?
Muskel1 Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Pokrętło do MMI 2G, 8T0 919 069A tak samo. Wyciągasz do góry (chwytasz obcęgami przez szmatkę i ciągniesz w qórę). Jest też zestaw naprawczy do tego pokrętła, który składa się tylko z tych czarnych dekielków, ale nie mogę znależć na szybko nr. części.
NelsonPL Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 Orientujecie się jaka jest cena tych przycisków? Tylko nie interesują mnie żadne zamienniki ttp Tylko oryginalne z ASO
Elhape Opublikowano 4 Marca 2022 Opublikowano 4 Marca 2022 8T0919070A - ok.22€ 8T0919069A - ok.45€ 8K0998068A - ok.9€ Mniej więcej tyle pokazuje mi w etce online, że kosztuje w Niemczech ale na ile to prawda to już nie wiem. Na allegro są podobne ceny za niby oryginały ale po komentarzach są to tanie podróby. Sądzę, że jak napiszesz maila do najbliższego ASO to chętnie Ci odpowiedzą dokładnie ile kosztuje ta przyjemność
Rekomendowane odpowiedzi