Leszczonka Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Panowie pytanko,standardowo przerwana guma na maglownicy i magiel pada od strony pasażera na drążku,pochytałem sobie drugi magiel z drążkami i sterownikiem,sterownik ma cp od magla? Trzeba potem kodować nowy magiel ? Kąt skrętu itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Mam MMI 3G+ ze slotem na kartę sim wkładam swoją kartę z telefonu z sieci Play MMI widzi kartę łączy się z nią ale internet jaki udostępnia jest tylko w technilogii 2G a wiadomo jak z 2G ledwo to działa mój telefon łączy się z siecią wifi auta ale sam internet działa za wolno aby móc cokolwiek robić. MMI wersja USA (jeśli to ma znaczenie ) Pytanie czy da się to przełączyć na sieć 3G, 3G+ ? (Nie to że chcę z tego korzystać ale ciekawy byłem czy i jak to działa ?) Edytowane 26 Stycznia 2023 przez marky2552 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qujot Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 bez wymiany hardware'u (sam moduł gsm telit albo całe mmi na europę) się chyba nie obejdzie więc raczej nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Nie no tam nic nie bede wymieniał tylko tak o chciałem sprawdzić czy działa, ale dziwne że sieć 2G łapie a 3G już nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shkf Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Ma ktoś jakieś godne polecenia spryskiwacze, bo moje to leją w niebo, jedna dziala tylko na 2 zamiast 3 dziurach, a z drugiej storny to wgl ledwo to leje i strasznie działaja po prostu. Prosiłbym z linkiem jak ktoś ma sprawdzone jakieś itd Edytowane 26 Stycznia 2023 przez Shkf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 20 godzin temu, marky2552 napisał(a): Nie no tam nic nie bede wymieniał tylko tak o chciałem sprawdzić czy działa, ale dziwne że sieć 2G łapie a 3G już nie chce Kwestia obsługiwanych pasm USA vs Europa. To że podłącza się do sieci 2G to bardzo naturalne, taką kompatybilność często się zachowuje (np. w telefonach aby być chociaż w stanie wykonać połączenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel72689 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 26.01.2023 o 18:18, Shkf napisał(a): Ma ktoś jakieś godne polecenia spryskiwacze Kupój z A7 Edytowane 27 Stycznia 2023 przez pawel72689 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Potrzebuje numer części: Korek wlewu paliwa (Audi A4 B8 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 (edytowane) W dniu 26.01.2023 o 18:18, Shkf napisał(a): Ma ktoś jakieś godne polecenia spryskiwacze, bo moje to leją w niebo, jedna dziala tylko na 2 zamiast 3 dziurach, a z drugiej storny to wgl ledwo to leje i strasznie działaja po prostu. Prosiłbym z linkiem jak ktoś ma sprawdzone jakieś itd Tak jak nizej kolega napisal, kupuj z A7 mgielkowe, tutaj masz moje zdjecie i roznice miedzy nimi. Numery czesci: 4G8 955 987 A - lewa strona 4G8 955 988 A - prawa strona Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Kooga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Teraz, Kooga napisał(a): Tak jak nizej kolega napisal, kupuj z A7 mgielkowe, tutaj masz moje zdjecie i roznice miedzy nimi. Mgiełkowe z A7 polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz36 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 (edytowane) 31 minut temu, NelsonPL napisał(a): Potrzebuje numer części: Korek wlewu paliwa (Audi A4 B8 ) Otwórz klapkę wlewu paliwa , odkręć korek i na nim masz nr. np. 8k0..... Edytowane 30 Stycznia 2023 przez mariusz36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalpe Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 1 minutę temu, mariusz36 napisał(a): Otwórz klapkę wlewu paliwa , odkręć korek i od spodu masz nr. np. 8k0..... czego Ty od niego wymagasz chłooooopie on ma ludzi od podawania numerów części, sam łap nie brudzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalpe Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 36 minut temu, NelsonPL napisał(a): Potrzebuje numer części: Korek wlewu paliwa (Audi A4 B8 ) odpalasz etkę i jechane, bozia rączek nie dała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malec Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Godzinę temu, NelsonPL napisał(a): Potrzebuje numer części: Korek wlewu paliwa (Audi A4 B8 ) przecież jak w aso powiesz że potrzebujesz korek do (Audi A4 B8) to dadzą sobie rade bez numeru. Może jeszcze kawkę zaproponują dla stałego klienta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NelsonPL Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 24 minuty temu, Malec napisał(a): przecież jak w aso powiesz że potrzebujesz korek do (Audi A4 B8) to dadzą sobie rade bez numeru. Może jeszcze kawkę zaproponują dla stałego klienta. Już nie aktualne--wymiana uchwytu korka (mała gumowa linka)(wymienialne) jest możliwa więc zamawiam tą część i sam sobie wymienię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Przecież już Ci wysłałem nawet aukcje z tym wraz z instrukcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalpe Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Godzinę temu, NelsonPL napisał(a): Już nie aktualne--wymiana uchwytu korka (mała gumowa linka)(wymienialne) jest możliwa więc zamawiam tą część i sam sobie wymienię. Wow i co mamy ci brawo bić? No to brawooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk330 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 4 godziny temu, Kooga napisał(a): Tak jak nizej kolega napisal, kupuj z A7 mgielkowe, tutaj masz moje zdjecie i roznice miedzy nimi. Numery czesci: 4G8 955 987 A - lewa strona 4G8 955 988 A - prawa strona Wiesz może jaki numer części mają dysze podgrzewane? Czy może nawet te są domyślnie podgrzewane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, luk330 napisał(a): Czy może nawet te są domyślnie podgrzewane? Podgrzewane są. Edytowane 30 Stycznia 2023 przez pelonek1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kooga Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 12 godzin temu, luk330 napisał(a): Wiesz może jaki numer części mają dysze podgrzewane? Czy może nawet te są domyślnie podgrzewane? Podgrzewane sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi