_Gabriel_ Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 w MMI opcja?co juz zrobiles, zamykaja sie, jak ustawisz pokretlo? Wszystko działało dopuki nie odpaliłem Pamieci Wszystko mam poprawnie zakodowane w sterownikach drzwi i KOMFORCIE zczytac Ci kod jaki mam u siebie? ...i jeszcze jest chyba kodowanie w centralnym zamku
wrclaguna Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Wczesniej po zamknieciu auta i nacisnieciu pilota lusterka sie składały Jak ręcznie przestawie pokrętło to sie składają .
proximpuh Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 PROXIMPUH zapomniałem wcześniej podziękować za linka z podsufitką:notworthy: Drobiazg:wink: jak kupiłeś to gratki:banan:
jedrekx Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Panowie pomocy! Walcze z ori nakladkami na pedaly.. mam juz podstopnice i sprzeglo. Nie daje rady nalozyc tego badziewia na hamulec i gaz.. macie jakis sposob?
sysek27 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Panowie pomocy! Walcze z ori nakladkami na pedaly.. mam juz podstopnice i sprzeglo. Nie daje rady nalozyc tego badziewia na hamulec i gaz.. macie jakis sposob? Daj do ciepłej wody żeby guma się miękka zrobiła ja nawet nie mówię jak się przy moich nawku...em:wink:
peter22 Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 do gorącej wody z badziewiem. może pomoze
jedrekx Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 dobra, wrzuciłem do gorącej wody.. leży już tak z 15 minut.. może uda mi się dzisiaj skończyć
_Gabriel_ Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 Jak woda nie pomoze, to moze sprobuj wlozyc do goracej herbaty
jedrekx Opublikowano 23 Lutego 2013 Opublikowano 23 Lutego 2013 dzięki Panowie :hi:problem rozwiązany. w pedale gazu rzeczywiście gorąca woda pomogła i wszedł od razu. natomiast w pedale hamulca był inny problem. ta guma, która wchodzi w pedał była 0,5 cm dłuższa niż w oryginalnej nakładce dlatego nie mogłem tego założyć po modyfikacji weszło od razu chodzi o gumę zaznaczoną na czerwono: jeszcze raz dzięki! :hi:
saiqard Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Nie moge dojśc z lusterkami składanymi ............ ni cholere nie zamknął się z pilota A w którymś modelu Audi się zamykają same po zamknięciu z pilota, o ile wiem to wszędzie tylko ręcznie to działa. U mnie się składają po zamknięciu auta z pilota
wrclaguna Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Ja juz doszedłem o co kaman :hi:w MMI miałem wyłączone
damianw Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 chopy, mozna gdzies po vinie zdekodowac wyposazenie auta? ktos cos podpowie? Hej, może późno, ale ja przed zakupem korzystałem z tej strony VIN decoder for AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, MITSUBISHI, OPEL, FORD, vin code check, vin decoding. Co prawda płatne - 3,75EUR, ale listę wyposażenia dostajesz praktycznie od ręki (do 15 min to trwa). Pozdrawiam, Damian
proximpuh Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Czy coś takiego pójdzie Concercie ???AUDI A4 A5 Q5 KAMERA COFANIA MODUŁ KAMERY KOMPLET (3051514293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wrclaguna Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Czemu nie jesli posiadsz wtyke FBAS z tyłu
gregski Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 chopy, mozna gdzies po vinie zdekodowac wyposazenie auta? ktos cos podpowie? Hej, może późno, ale ja przed zakupem korzystałem z tej strony VIN decoder for AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, MITSUBISHI, OPEL, FORD, vin code check, vin decoding. Co prawda płatne - 3,75EUR, ale listę wyposażenia dostajesz praktycznie od ręki (do 15 min to trwa). Pozdrawiam, Damian Dzieki! O cos takiego chodzilo.
dmx304 Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 Potrzebuje pilnej porady jak sprawdzic poziom oleju w skrzyni biegow. 2.0 tdi 2008
Hohe Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 chopy, mozna gdzies po vinie zdekodowac wyposazenie auta? ktos cos podpowie? Hej, może późno, ale ja przed zakupem korzystałem z tej strony VIN decoder for AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, SEAT, MITSUBISHI, OPEL, FORD, vin code check, vin decoding. Co prawda płatne - 3,75EUR, ale listę wyposażenia dostajesz praktycznie od ręki (do 15 min to trwa). Pozdrawiam, Damian Fajna stronka. Mnie policzyło 95 centów.
jedrekx Opublikowano 24 Lutego 2013 Opublikowano 24 Lutego 2013 ile pinów mają lusterka zewnętrzne ogrzewane? żadnych innych bajerów prócz ogrzewania
Rekomendowane odpowiedzi