griga-st Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 numeru nie znam ale jeśli ci to pomoże to na ebay.de masz tych końcówek dość dużo i czarne i srebrne... Dzieki za podpowiedz, ale mi chodzi o coś bardziej "profesjonalnego":wink: Benzyna ma 80mm końcówki i nie ma tego dedykowanego w czarnym chromie:kwasny: W tym bodykicie z tetetki ta końcówka wysoce prawdopodobnie występuje. Tylko nie mam ETKI, a wszystkie ruskie strony pozamykali:doh:
Dikson Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Dzięki ża info proximpuh. W takim razie szukam s-line gałki.
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Prośba do speców którzy dysponują aktualna ETKĄ: potrzebuje Nr końcówki wydechu z Audi TT Coupe S-Line Competition 2012 http://3.bp.blogspot.com/-8wS5hjLnY_M/T_MZm6l6cUI/AAAAAAAIJCs/Ve5QoBoF9gI/s1600/Audi-TT-Coupe-S-Line-Competition-4.jpg Brak czesci zamiennej Wystepuja tylko z podwójnym wydechem po jednej stronie 8J0071761 342 PLN
griga-st Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 THX:hi: W necie znalazłem tylko tyle że cały pakiet kosztuje 4300€(w stanach polowe:kox:), i co się na niego składa...
wrclaguna Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Czy ukryte MENU 3G low odblokowuje sie jak High tak samo nie mówimy tu o mmi basic, oczywiście A masz blutka ?
P-U-M-A Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panowie może ktoś ma na sprzedać Felgi 18" z oponami do A4 B8 Letnie oczywiście:wink: Jak cos to pisać PW
sysek27 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panowie może ktoś ma na sprzedać Felgi 18" z oponami do A4 B8 Letnie oczywiście:wink:Jak cos to pisać PW Pogięło cię 18":facepalm:
P-U-M-A Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panowie może ktoś ma na sprzedać Felgi 18" z oponami do A4 B8 Letnie oczywiście:wink:Jak cos to pisać PW Pogięło cię 18":facepalm: Wystarczy mi Sysiu:wink:
riddick74 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panowie może ktoś ma na sprzedać Felgi 18" z oponami do A4 B8 Letnie oczywiście:wink: Jak cos to pisać PW żyjesz jeszcze? myślałem ze jestes juz zbanowany na tym forum
P-U-M-A Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panowie może ktoś ma na sprzedać Felgi 18" z oponami do A4 B8 Letnie oczywiście:wink: Jak cos to pisać PW żyjesz jeszcze? myślałem ze jestes juz zbanowany na tym forum No jakoś żyję, zrobili ze mnie złodzieja no ale trudno sam zjebałem sprawę więc nie mogę mieć do nikogo o to pretensji:wink:
wladi Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panowie może ktoś ma na sprzedać Felgi 18" z oponami do A4 B8 Letnie oczywiście:wink: Jak cos to pisać PW żyjesz jeszcze? myślałem ze jestes juz zbanowany na tym forum No jakoś żyję, zrobili ze mnie złodzieja no ale trudno sam zjebałem sprawę więc nie mogę mieć do nikogo o to pretensji:wink: Teee nikt nie zrobił z Ciebie złodzieja po prostu tak jak mówisz sam dałeś ciała, jak się zabiera za sprzedaż trzeba potem tego pilnować
P-U-M-A Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panowie może ktoś ma na sprzedać Felgi 18" z oponami do A4 B8 Letnie oczywiście:wink: Jak cos to pisać PW żyjesz jeszcze? myślałem ze jestes juz zbanowany na tym forum No jakoś żyję, zrobili ze mnie złodzieja no ale trudno sam zjebałem sprawę więc nie mogę mieć do nikogo o to pretensji:wink: Teee nikt nie zrobił z Ciebie złodzieja po prostu tak jak mówisz sam dałeś ciała, jak się zabiera za sprzedaż trzeba potem tego pilnować Wladi poczytaj komentarze co tam chlopaki w odpowiednim dziale o mnie pisali. To że zjebałem sprawę przyznaję się do tego w 100% ale tego żałuję i będę pilnował aby taka sytuacja się nie powtórzyła. Ale uważam też że właśnie tamte komentarze są w pewnych kwestiach przesadzone.
booncol Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Panowie czy ktos ogarnial problem niedomykajacych sie klapek spryskiwaczy? Spryskiwacze sie wysuwaja, spryskuja i chowaja natomiast klapka pozostaje czesciowo otwarta (trzrba ja dotknac palcem i sie zamyka). Wyglada jakby sie sprezynka zacinala. W ASO Pan stwierdzil ze trzeba wymienic calu spryskiwacz ale co na spryskiwacz do klapki??? Czy ktos mial podobny problem i to ogarnal? Moze wystarczy prysnac sprezynke jakims siliconem w sprayu? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
wrclaguna Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Prysnij silikonem jakimś jak nie pomoze to trzeba delikatnie klape podpiłować
lukas309 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 ja mialem podobny problem z jedna klapka domykala sie jak ja pchnelem palcem, panowie podczas wymiany rozrzadu ogarneli temat przy okazji jak zderzak mieli ściągnięty bo im napąknołem o problemie potem pytałem co było nie tak i pow mi ze musieli podszlifować prowadnice ale o co dokładniej chodzi nie powiem bo ja tego nie robiłem NIE WYMIENIAJ NIC , ściągnij zderzak i sam to ogarniesz :)
booncol Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 A nie da sie bez zrzucania zderzaka? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 raz mi się nie domknęła klapka w zimie, docisnąłem palcem i od tego czasu jak ręką odjął
dziadek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 U mnie narazie nie zauważyłem problemu
lukas309 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 tego juz Ci niestety nie powiem aczkolwiek na zdrowy rozum to chyba sie nie obejdzie bez sciagania zderzaka - no chyba ze sie myle
booncol Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 No u mnie na poczatku tez, raz kiedys lewa sie nie domykala, a teraz za kazdym razem i to obie. W nocy az mi sie nie chce spryskiwac szyb, zeby nie musiec stawac i domykac klapek.
Rekomendowane odpowiedzi