Love-AUDI Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 czy nie wsadzić tego w szeroką osłonę termokurczliwą. osłonę termokurczliwa trzeba podgrzać aby się ładnie zacisnęła a na płytce modułów są bardzo małe elementy smd które są wrażliwe na wysoka temperaturę , moduły będą zabezpieczone zalane masą na ciepło można je tylko owinąć taśmą najlepiej tą materiałową to ile za kpl na tył? poszło PW
Hohe Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 można je tylko owinąć taśmą najlepiej tą materiałową No i gitara, mnie tam obudowa nie potrzebna. A Pan się Panie producent bierz za robotę i rezaj "prawdziwe" dynamiczne kierunki.
Kriss SierraFan Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 (edytowane) Zderzak RS? 4:45 Edytowane 14 Maja 2015 przez Kriss SierraFan
amaradaar Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 ciekawe jaki plastikarz go przerabial bo tak sam z siebie nie ma mocy raczej....
romco Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 a4 od race444 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/209209-all-b8-a4-b8-2010/page-4
wrzosu Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 zaniosłem swoje drewno do malowania w piano. Koszt 250zł za 4x dekory drzwi, tunel + deska
edraven Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 To będziesz miał prawdziwe pianino a nie jakiś plastik piano
Hohe Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Taaa, bo to drewno to jest drewno tak samo jak chrom. Z drzewa plastikowego.
wrzosu Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Taaa, bo to drewno to jest drewno tak samo jak chrom. Z drzewa plastikowego. Cicho. Będzie jak ori:) add: panowie. Jaką mendą trzeba być, żeby to zrobić? dla większej zabawy dodam, że w tym miejscu nie ma żadnego zakazu zatrzymywana itp. Komuś się może jedyne auto w domu rozkraczyło, a państwo go doj**ało.. Edytowane 15 Maja 2015 przez wrzosu
Hohe Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Może stoi tam pół roku, to się zdenerwowali.
andynl Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Jak to powiedział poeta "kraj dobry, tylko ludzie k**wy"
_Gabriel_ Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 tutaj przyklad"Jadę z Opola do Częstochowy I widzę gościa łapiącego okazję. Zatrzymałem się, a on mówi, że bardzo potrzebuje podwózki I że nie ma grosza I czy bym mu nie pomógł. Zabieram go, sadzam obok siebie I zaczynamy luźną rozmowę. Do słowa do słowa wychodzi na to, że gość właśnie wyszedł z pierdla, gdzie spędził parę lat za rozboje, napady itp. Zrobiło się nieswojo, nawet zacząłem się nieco bać. Ale patrzę, a tu jeszcze jeden koleś łapie stopa, więc pomyślawszy, że tamten nic MI nie zrobi przy świadku, przesadziłem pasażera na tylną kanapę a nowego zaprosiłem na miejsce obok siebie.No I jedziemy, rozmawiamy, jest ok. Po jakimś czasie koleś z boku (drugi wsiadający) wyciąga odznakę, blankiecik I mówi, że jest policjantem, a ja dostaję mandat 300,- zł I ileś tam punktów, Bo tu i tam przekroczyłem prędkość, tyle a tyle razy wyprzedzałem na skrzyżowaniu I jeszcze coś tam I jeszcze coś tam. Tak mnie zaskoczył, że niewiele myśląc przyjąłem mandat, oczywiście wkurwiony do czerwoności. Chwilę później gliniarz każe się wysadzać.Nic nie odezwawszy się wysadziłem go tam, gdzie chciał I nadal czerwony pojechałem dalej. Po niedługim czasie gostek z tylnej kanapy, dotychczas milczący, prosi abym go wyrzucił tam I tam, kiedy wysiadł wyjął portfel I daje trzy, stówy.Ja na to: - Przecież umawialiśmy się, że podwiozę pana za darmo, nie chcę tej forsy.On odpowiada: - Bierz Pan, będzie na ten mandat.Ja na to: - Ale jak to? Przecież mówił Pan, że nie ma pieniędzy. Poza tym to był mandat dla mnie I przecież nic Panu do tego.A on: - Chciał Pan być uprzejmy... życzliwy... podwozi pan człowieka z dobrego serca, a ten ku**s mandat Panu wypisuje... To mu zajebałem portfel."
mumen Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 Prawda jest taka że to często tak jest, coś komuś w życiu nie pójdzie i jak się stoczy to potem nie ma skąd pomocy żeby się odbić a często to całkiem normalni uczciwi ludzie. A mend społecznych to nie brakuje i to najczęściej na stanowiskach ...
czester Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Wymieniał ktoś relingi ? Trzeba cała podsufitke ściągać?
waldih1979 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Wymieniał ktoś relingi ? Trzeba cała podsufitke ściągać? Ja wymieniałem i ściągałem ale nie ma tragedii
Rekomendowane odpowiedzi