tomaszu Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Jak dla mnie to jest najciekawszy model jaki się pojawił z serii A4. Do innych musiałem się długo przyzwyczajać, a w B8 zakochałem się od pierwszego zobaczenia. :drool: Powodzenia i przyjemnej eksploatacji (w sumie to tylko powodzenia, bo to drugie na pewno będzie przyjemne.. )
Tomeks Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 decha troche koreancem zalatuje,ale na zewnatrz wundeba :th:
Muskel1 Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 Nic dodac nic ujac :th: 10 points ! :oklaski: :oklaski:
Tomcioo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Eee...Piękna... ^^ Gabinet normalnie ! Gratuluje, i bd czekał aż ja bd mógł przystąpić do prawka...
bartek789456 Opublikowano 1 Lipca 2008 Opublikowano 1 Lipca 2008 niezłe cudo- kolorek za***isty, te piekne lamy, za pare lat dopiero na taki bede mógł sobie pozwolić - aby pozazdrościć super
Czajeno Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 decha troche koreancem zalatuje,ale na zewnatrz wundeba :th: Koledze chyba się z deka powaliło, deska z A4 nawiązuje stylem do A6, a tam nic nie ma z koreańca, proponuję z rozbiegu o ściankę tryknąć a może pomoże nabrać perspektywy i dobrze ocenić hehe Wiem wiem o własnych odczuciach się nie dyskutuje, moim zdaniem decha jest lux:)
Kamyk Opublikowano 9 Lipca 2008 Opublikowano 9 Lipca 2008 decha troche koreancem zalatuje,ale na zewnatrz wundeba :th: Ześ koleś zajechał textem No nie ma co, wesołe zakończenie dnia Zdrowaś K.
paulo77 Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Furka marzenie. Wrzuć foty jak zmienisz w niej fele.
pawelc Opublikowano 21 Lipca 2008 Opublikowano 21 Lipca 2008 Auto super .. Za dzieśięć lat sobie takiego kupie ....
slaweq Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Na żywo wyglada jeszcze lepiej niz na fotkach Paweł zmien felunek na wiekszy No chyba, że już to zrobiłeś
Madas Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 piękne są B8 ta bryła robi wrażenie nie ma co......
Kamyk Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Paweł no i jak - fele fele fele i co ? Sprawa zamknięta pozytywnie? No i wymieniłeś już ten psujący się silnik? Bo wiesz, ludzie gadają Zdrowaś K.
BARTI-A4 Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 OOOO siemka gdzieś już chyba widziałem te autko :gwizdanie: Nie zła nie zła a jak się jeździ (tylko szkoda że z boku) ;(
PawełA4 Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Opublikowano 25 Listopada 2008 Na żywo wyglada jeszcze lepiej niz na fotkach Paweł zmien felunek na wiekszy No chyba, że już to zrobiłeś Witam na zime zostawiam te ktore mam a mam nadzieje ze juz w marcu będę mógł zmienic na 17 Pozdrawiam[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 16:53_________________________________________________ OOOO siemka gdzieś już chyba widziałem te autko :gwizdanie: Nie zła nie zła a jak się jeździ (tylko szkoda że z boku) ;( Chicialem dać Tobie autko to nie chciałeś hehe Pozdrawiam
ciellack Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 piekne, nic dodac nic ując... no moze poza tymi felgami ale jak sam mówiłeś.... beda....... szerokości....
Piero Opublikowano 29 Listopada 2008 Opublikowano 29 Listopada 2008 Gratuluje zakupu - wreszcie widzę coś z jasnym środkiem Ja mam u siebie jasny popiel - tapicerka, deska rozdzielcza, kierownica - i bardzo mi się takie jasne wnętrze podoba. Do tego KONIECZNIE na lato jasne dywaniki - u mnie świetnie to wygląda jak dywaniki są w kolorze reszty i wbrew pozorom deszcz nie wystarczy aby je pobrudzić... Jak będzie odpowiednia pogoda to wrzucę fotki mojej B7. Raz jeszcze gratuluję - auto piękne - szerokości
ba$ior Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Gratuluje auta Super Audi też na taka poluje ale w innej wersji Tu moja propozycja modów - nowość firmy OSIR DESIGN (www.osirdesign.com) Ja ich produkty na pewno będę instalował w swoim aucie
jarko Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zapraszam serdecznie do udziału w konkursie >> Najładniejsza A4 na forum <<
Rekomendowane odpowiedzi