paput Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 będziesz pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 czym kleiłeś? cięzko ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 czym kleiłeś? cięzko ogarnąć? butaprenem, łatwiza, rogi też się ładnie składają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 2 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 No to mam kolejnego moda:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 czekamy na immo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 czekamy na immo http://i.imgur.com/zTuoHio.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATIUS Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 dużo cię wyszedłtaki swap (mozesz na priv) jak takie a4 się odpycha chodzi mi o 0-100 itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 dużo cię wyszedłtaki swap (mozesz na priv) jak takie a4 się odpycha chodzi mi o 0-100 itp itd jeszcze nie uruchomiłem, czekam na emulator immo w porównaniu do 1,8T połowe taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 dużo cię wyszedłtaki swap (mozesz na priv) jak takie a4 się odpycha chodzi mi o 0-100 itp itd jeszcze nie uruchomiłem, czekam na emulator immo w porównaniu do 1,8T połowe taniej bo silnik taniutki, i pełno tego na każdym szrocie:naughty:więc nawet jak padnie to podmianka i jazda dalej:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 I jak tam, Caddiego ogarnąłeś po wiezieniu tego wydechu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 dużo cię wyszedłtaki swap (mozesz na priv) jak takie a4 się odpycha chodzi mi o 0-100 itp itd jeszcze nie uruchomiłem, czekam na emulator immo w porównaniu do 1,8T połowe taniej bo silnik taniutki, i pełno tego na każdym szrocie:naughty:więc nawet jak padnie to podmianka i jazda dalej:decayed: wtedy to już na 2,8 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariot Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 dużo cię wyszedłtaki swap (mozesz na priv) jak takie a4 się odpycha chodzi mi o 0-100 itp itd jak takie auto jezdzi mozesz zobaczyc sobie u mnie w podpisie masz filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoff82 Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 czekamy na immo http://i.imgur.com/zTuoHio.jpg kolejny swap do 1,6 ale mnie kusicie do złego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 dużo cię wyszedłtaki swap (mozesz na priv) jak takie a4 się odpycha chodzi mi o 0-100 itp itd jak takie auto jezdzi mozesz zobaczyc sobie u mnie w podpisie masz filmik ładnie jedzie, do tego ten dźwięk ---------- Post dopisany at 21:40 ---------- Poprzedni post napisany at 21:39 ---------- czekamy na immo http://i.imgur.com/zTuoHio.jpg kolejny swap do 1,6 ale mnie kusicie do złego samo Cie skusi, jak wy***rdala Cie astra 1,4 to sie denerowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 dobre z ta astra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Czorny możesz pokazać fotki jak auto prezentuje się obecnie? to znaczy zanim je rozebrałes do swap'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Czorny możesz pokazać fotki jak auto prezentuje się obecnie? to znaczy zanim je rozebrałes do swap'u na dniach ustrzele fotkę jakąś bo aktualnie stoi u elektryka, auto już złożone, czeka tylko na wydech ---------- Post dopisany 06-03-2013 at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany 05-03-2013 at 16:39 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 już gada bez wydechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 już gada bez wydechu A marudziłeś piz*usiu o tą elektrykę jak baba Potencjometr też ogarnąłeś? Bo mam już te pedały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi