hejneken Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 radimm był jakiś problem z założeniem halo z polifta do przedlifta ? kratki idealnie pasują czy trzeba coś przycinać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Piękna furka, robiona z gustem i smakiem. czyt. --> kolejny uzależniony . Ja niebawem całą wypłatę wpakuje w auto . Szkoda że trawa jeszcze nie zielona, jest taka pożywna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 radimm był jakiś problem z założeniem halo z polifta do przedlifta ? kratki idealnie pasują czy trzeba coś przycinać ? ramki halogenów są trochę wyższe niż kratka z przedlifta i trzeba podciąć trochę je, ale ogólnie sprawa łatwa i nie wymagająca specjalistycznych narzędzi. Kilka przymiarek, popołudnie wolnego czasu i gotowe Piękna furka, robiona z gustem i smakiem. czyt. --> kolejny uzależniony . Ja niebawem całą wypłatę wpakuje w auto . Szkoda że trawa jeszcze nie zielona, jest taka pożywna... Tommy, dzięki, miło słyszeć no wiosna przydałaby się po teraz modznie stoi bo trochę zimno, a dwa że koło zimowe całkowicie niewyjściowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 US'y robią robote, do dziś załuje, ze jak robiłem bixy, nie dałem wyrezać usów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Piękna furka, robiona z gustem i smakiem. czyt. --> kolejny uzależniony . Ja niebawem całą wypłatę wpakuje w auto . Szkoda że trawa jeszcze nie zielona, jest taka pożywna... :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: rozdupcył mi system:decayed::decayed::decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 radimm, świetnie auto stroi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 US'y robią robote, do dziś załuje, ze jak robiłem bixy, nie dałem wyrezać usów przecież to folia, to sobie możesz dokleić jak radimm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zrobilbys jaka sesje na zaporze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zrobilbys jaka sesje na zaporze kutwa myślałem o tym, teraz martwy sezon, to na szybko można byłoby wskoczyć pstryknąć kilka zdjęć, zanim przyjechałaby policja, ale słupek na kłódke postawiony tam jest i nie wjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Te US'y od środka kleiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Od strony wesolego na dol nie zjedziesz na jakas sesje, czy tez zamkniete? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Te US'y od środka kleiłeś ? tak jest, folia klejona od środka ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:34 ---------- Od strony wesolego na dol nie zjedziesz na jakas sesje, czy tez zamkniete? a od tamtej strony to szczerze mówiąc nie wiem ale pewnie coś też tam postawili (nie wiem czy tam przypadkiem nie ma bramki) żeby autami czuby nie wjeżdzały na zapore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 To zostal Polanczyk przy brzegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 nie mogę się doczekać jakiejś odwilży żeby porządnie zmyć ten syf z auta:rolleyes: a ja wiosny, mam już dosyć tej zimy - zimo -> wypier.....j:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 To zostal Polanczyk przy brzegu najniższy stan jeziora Solińskiego jaki pamiętam przez całe moje życie tam gdzie stoi samochód to przy normalnych warunkach jakieś 50m od brzegu w głąb jeziora by było nie mogę się doczekać jakiejś odwilży żeby porządnie zmyć ten syf z auta:rolleyes: a ja wiosny, mam już dosyć tej zimy - zimo -> wypier.....j:decayed: :thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 masakryczne jest to czekanie na sezon, jeszcze jak teraz tak śnieg napier jedyny plus to że graty można pozbierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 masakryczne jest to czekanie na sezon, jeszcze jak teraz tak śnieg napier jedyny plus to że graty można pozbierać jest jeszcze jeden plus... można poślizgać się trochę na rękawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 masakryczne jest to czekanie na sezon, jeszcze jak teraz tak śnieg napier jedyny plus to że graty można pozbierać jest jeszcze jeden plus... można poślizgać się trochę na rękawie heheh dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 no i po miłym i udanym wspólnym sezonie, moje pancerne 17'tki dziś zmieniły właściciela nadal będą jezdzić na A4 B5, kto wie może ich nowy właściciel pojawi się u nas na forum ...a tym czasem czas zacząć szukać czegoś większego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior_tdi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 18? 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi