CZIKITA Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 A więc tak wątek moja A4 usunąłem bo nie było w nim zainteresowanie poza tym sąsiadowi zaimali B5 więc wpadłem w stresa. Zamaskuję tablice i zrobię nowy temat co do foteli to alkantara panowie hm przyciski są do Car audio żółty do wzmaka na głośniki hertza a żółty do monobloku Mac audio napędzający JBL-e i przyciski są konieczne gdyż zostawienie auta na którymś ze wzmaków jest równo znaczne z rozładowaniem akumulatora co do wnętrza to jeszcze listwy będę malował pod kolor samochodu bo w środku nic się nie działo a chciałem mieć swój unikalny lifting miło że ten wątek cieszy cię popularnością i dziękuje za komenty te uszczypliwe i te niedobijające mnie ale mi się podoba i che mieć oryginalne autko anie takie jak każdy pozdro
Kowi87 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 wystarczy ze konsola środkowa wróci w ciemny kolor a dekory maźniesz w tą zółć bądź obszyjesz w tą sama alkantare co siedzenia, noi te wloty co na samym poczatku wspomniałem po jakiego sa żółte!
CZIKITA Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 Pomysł ogólny widziałem w rozbitej A4 b5 z silnikiem biturbo w wersji angielskiej było to co u mnie tylko plus plastiki klamek były w kolorze niebieskim może panowie zdjęcie tego nie oddaje ale to bardzo przyjemnie wygląda bardzo starannie to malowałem wstawię fote z innego kąta to się może przekonacie A dekory to chodzi o boczki drzwi tam gdzie jest materiał czy o co konkretnie ?
Kowi87 Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 dekory to te jasne listwy na boczkach i konsoli
CZIKITA Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 ee pertolisz, ja nie chce jak wszyscy:grin: zakładaj 15ki na lato:polew::polew: Co do kolegi od 15 to całą zimę przesmigałem na moich 17 BBS i nigdy nie zamierzam zejść poniżej 17 pozdro ---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:40 ---------- A więc tak wątek moja A4 usunąłem bo nie było w nim zainteresowanie poza tym sąsiadowi zaimali B5 więc wpadłem w stresa. Zamaskuję tablice i zrobię nowy temat co do foteli to alkantara panowie hm przyciski są do Car audio żółty do wzmaka na głośniki hertza a żółty do monobloku Mac audio napędzający JBL-e i przyciski są konieczne gdyż zostawienie auta na którymś ze wzmaków jest równo znaczne z rozładowaniem akumulatora ,,,,,, co do wnętrza to jeszcze listwy będę malował pod kolor samochodu bo w środku nic się nie działo '''''''' a chciałem mieć swój unikalny lifting miło że ten wątek cieszy cię popularnością i dziękuje za komenty te uszczypliwe i te niedobijające mnie ale mi się podoba i che mieć oryginalne autko anie takie jak każdy pozdro A to kolego napisałem że listwy też idą pod kolor tylko na razie nie mam na to czasu wole pomalować BBS-y na biało i wiejską siatkę zderzaka na czarno
insane_Infinity Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 A4 B5 Biturbo to miełś Rs4 na placu.. 2.7 BiT
CZIKITA Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 A4 B5 Biturbo to miełś Rs4 na placu.. 2.7 BiT To nie było RS4 bo to był Anglik a na dodatek to był sedan i wogóle niewyglądał na RS był zwyczajny oprócz tego fikuśnego niebieskiego środeczka i silnika jak dobrze pamiętam to jeszcze chyba wydech był coś kombinowany
Reggi Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 co do foteli to alkantara panowie To nawet nie leżało koło alcantary. Sam szyłeś te fotele ?
aju Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 alkantara .... mówisz guziki do wzmacniaczy.... a REMONTE to nie łaska
ziutek1957 Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 kamil,Twoja wizja jest dosc kontrowersyjna wiec nie masz sie co dziwic takim a nie innym opiniom.To co zrobiles z wnetrzem daleko wychodzi poza ramy i stereotypy,ze tak powiem,przyjetym na forum...
CZIKITA Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Odpalanie z kluczyka to lipa wole mieć radio niezależne od kluczyka Co do moich wizji są one już zalukane prze zemnie u innych ja je po prostu łącze w jedna extra torpedę
przemciotorun Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 sorry kolego ale extra to to jest ale nie torpeda tylko niewypał.... ale wazne ze Tobie sie podoba....
CZIKITA Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Mi się będzie podobać jak wszystkie listwy będą pod kolor
junior_tdi Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Wieś gra i tańczy ! sorry musiałem powiem tak, fajnie nie jest ale kilka rad kolegów i coś z tego się wystruga jak już chcesz tą żółć zatrzymać to polakieruj dekory, konsolę środkową jak chcesz to zostaw tak, chociaż ja bym zmienił, fotele w czarną alkantarę z żółtą nicią, zmień ręczny i gałkę, nie wspominając o tych żółtych wylotach powietrza
CZIKITA Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Opublikowano 28 Marca 2012 Dekory pomaluje pod kolor jeszcze i wystarczy
przemciotorun Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Wieś gra i tańczy ! sorry musiałem powiem tak, fajnie nie jest ale kilka rad kolegów i coś z tego się wystruga jak już chcesz tą żółć zatrzymać to polakieruj dekory, konsolę środkową jak chcesz to zostaw tak, chociaż ja bym zmienił, fotele w czarną alkantarę z żółtą nicią, zmień ręczny i gałkę, nie wspominając o tych żółtych wylotach powietrza do tego wywal te guziki od audio, i jak juz chcesz miec to rozwiazane w taki sposob to zaloz trzy jakies ori wlaczniki w miejsce schowka...
Rekomendowane odpowiedzi