perlacco Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Dziś dołączyłem do grona zadowolonych klientów. Obsługa i kontakt w 100% godne polecenia. Ceny również Zamówienie złożone wczoraj o 12:00 a dziś o 8:00 rano towar w moich rękach:) I tak oto otrzymałem: 4 wahacze górne Lemforder 2 końcówki Lemforder 1 łożysko SKF Cena w porównaniu do IC to ok. -280PLN więc warto:):) Polecam!
mosquitosound Opublikowano 20 Czerwca 2009 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam, może tu mi się uda , potrzebuję na Wtorek-Środa: 1. Komplet rozrządu (pasek, napinacz hydrauliczny, rolka napinająca, rolka zwrotna, pompa wody, pierścień uszczelniający termostatu, pierścień uszczelniający wałka rozrządu 2szt., pierścień uszczelniający wałka pośredniego. Łańcuszek rozrządu, zestaw uszczelek do napinacza łańcuszka) 2. Pasek klinowy, pasek wielorowkowy ten od alternatora Silnik 1,8 20V ARG, 2000r pisałem do ciebie, jeśli możesz to daj info (co, za ile, jakie warunki i koszty przesyłki i przy okazji swój telefon ) na PW lub [email protected] z góry dzięki
jerry45 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam Mnie również wypada podziękować za udany zakup u Tomka klocków, tarcz i dołączyć do grona zadowolonych klientów. Dzięki i pozdrawiam
Tomeks Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 dzięki Tomeczku ...dziękczynną wódeczkę wypijemy na zlocie
TOM77 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2009 dzięki Tomeczku ...dziękczynną wódeczkę wypijemy na zlocie Nie ma sprawy, chętnie
Nosfer Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Tomek 4x amortyzatory i poduszki amortyzujące mnie straaasząąąą....
Bieniek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Kompletny rozrzad do audi a2 1.4 tdi w jakiej cenie masz panie?
musti Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 TOM77 odezwij się na PW w sprawie tych wahaczy - dzięki
MANIUTEK Opublikowano 24 Czerwca 2009 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Drugi udany zakup u kolegi.Wielkie dzieki .Polecam.
Kozi Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Koniecznie muszę napisać. Kupiłem zestaw: tarcze, klocki - wszystko ATE. Cena fajna, załatwienie sprawy fajne. Polecam! Już teraz kupuję dalej: wachacze, zaciski, i kto wie co tam jeszcze wyjdzie.... Pozdro dla TOM77!!
mosquitosound Opublikowano 27 Czerwca 2009 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Dołączyłem właśnie do grona szczęśliwców robiących zakupu u kolegi. Komplet rozrządu, pompa, wszystkie paski, uszczelniacze, uszczelki od pokrywy i napinacza łańcuszka itp. = dobra cena i fachowa obsługa na pewno jeszcze skorzystam z usług tomka pozdrawiam
Placek Opublikowano 28 Czerwca 2009 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zadzwoniłem, mimo ze akurat nie było jednej rzeczy to TOM zadzwonił gdzie trzeba i zorganizował wszystko w jeden dzień. Super kontakt, fajne ceny. a tak swoja drogą osobiście Tom jest spoko gość POZDRÓWKA i do następnych zakupów.
Johanus Opublikowano 1 Lipca 2009 Opublikowano 1 Lipca 2009 Tom77 wysłąłem Ci na priva zapytanie.Proszę o odpowiedź.Pozdrawiam
Bedi Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Normalnie jestem pod wrażeniem, szybki kontakt wczoraj zamówiłem dziś już jest u mnie :> ceny również rewelacyjne przedni przegub:) teraz czeka mnie założenie ale chyba zrobię to już w ZG bo we wrocku nie zdążę Tomku wielkie dzięki
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 W jakiej cenie masz kompletne sprzegło z kołem dwumasowym Sachs do 19TDIQ AFN 99r?? Napisz na PW
lukjar7 Opublikowano 7 Lipca 2009 Opublikowano 7 Lipca 2009 Dołączam do grona zadowolonych klientów Dzieki Tom
Kam_ex Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam, interesują mnie amortyzatory + sprężyny + odboje (komplet) na tył do A4 Avant 97 Sredniej klasy np SACHS ale mogą być inne. Z góry dziękuje i pozdrawiam
zbychzz Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 a ja pochwale sie olejem (motul) - kupiłem ostatnio u Tomka w dobrej cenie. Oczywiście jeżeli chodzi o kontakt i wysyłkę to tu było jak zwykle czyli WZOROWO ! jak na klubowicza przystało
Flyer Opublikowano 16 Lipca 2009 Opublikowano 16 Lipca 2009 Nie zasypujcie teraz PW Tomka, bo chlopak jest na urlopie
Rekomendowane odpowiedzi