WhyMe? Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Doyebał Ci bo michałków nie dorzuciłeś do paczki - nie wiem panowie, jak Wasze, ale moje doszły za aprobate Pacz, a nie pomyślałem o Michałkach ---------- Post dopisany 13-06-2013 at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany 11-06-2013 at 17:44 ---------- W końcu udało się cyknąć parę normalnych zdjęć Wszystko zasługo BOLO PFOTOGRAFY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 BoloSoft/BoloSport a teraz jeszcze Bolo Photography. Normalnie multi talent z niego:grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 1. dlaczego ta naklejka na przedniej szybie jest krzywo przyklejona? 2. why nie zdjąłeś CB z dachu? 3. fotograf zarobił na pifko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 1. dlaczego ta naklejka na przedniej szybie jest krzywo przyklejona? 2. why nie zdjąłeś CB z dachu? 3. fotograf zarobił na pifko? Właśnie naklejka jest dobrze, bo idzie tak jak załamanie szyby, cb zapomniałem stargać A bolek przynajmniej pojadł w MC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 1. dlaczego ta naklejka na przedniej szybie jest krzywo przyklejona? 2. why nie zdjąłeś CB z dachu? 3. fotograf zarobił na pifko? Właśnie naklejka jest dobrze, bo idzie tak jak załamanie szyby, cb zapomniałem stargać A bolek przynajmniej pojadł w MC jak się Bolek najadł to Ci stufki brakło:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 1. dlaczego ta naklejka na przedniej szybie jest krzywo przyklejona? 2. why nie zdjąłeś CB z dachu? 3. fotograf zarobił na pifko? Właśnie naklejka jest dobrze, bo idzie tak jak załamanie szyby, cb zapomniałem stargać A bolek przynajmniej pojadł w MC jak się Bolek najadł to Ci stufki brakło:decayed: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 za***iście mi się te progi podobają! Dużo z tym roboty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Wyszło to po ludzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 za***iście mi się te progi podobają! Dużo z tym roboty?? Nie warto. Rezaj S4 bo ja żałuję że od razu S4 nie robiłem jak Tomasz radził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Hebel duży by się przydał do imidzu:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 1. dlaczego ta naklejka na przedniej szybie jest krzywo przyklejona? 2. why nie zdjąłeś CB z dachu? 3. fotograf zarobił na pifko? Właśnie naklejka jest dobrze, bo idzie tak jak załamanie szyby, cb zapomniałem stargać A bolek przynajmniej pojadł w MC a pały za tą naklejkę się nie czapiaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 to teraz możesz nawet wysłać zdjęcie tego padła do kalendarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 to teraz możesz nawet wysłać zdjęcie tego padła do kalendarza :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 a czego mieli by sie czepiac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 to teraz możesz nawet wysłać zdjęcie tego padła do kalendarza :banan: Bolka zapytaj czy możesz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 a czego mieli by sie czepiac? to można na legalu jeździć z takimi wlepami na przedniej szybie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 to teraz możesz nawet wysłać zdjęcie tego padła do kalendarza :banan: Bolka zapytaj czy możesz:decayed: A bo to prawa autorskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 za***iście mi się te progi podobają! Dużo z tym roboty?? Nie warto. Rezaj S4 bo ja żałuję że od razu S4 nie robiłem jak Tomasz radził Właśnie body s4 tu brakuje, ale dokładki w kolorze i te progi dają radę i całość wygląda za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 a czego mieli by sie czepiac? to można na legalu jeździć z takimi wlepami na przedniej szybie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek111 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Ile taki zestaw kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi