rafalekx Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Panowie operacja flok Jaki kolor ? do floku idzie tylko decha i gorna czesc boczkow ( od listwy w gore ) szary ? czarny ? jakis krem ? Jak dla mnie to raczej ciemny kolorek, bo jasny będzie się odbijał w szybie to raz a dwa będzie się szybko brudził... a widząc czystość wnętrza Twojego auta na fotach... :gwizdanie: Długo on czysty nie będzie Dlatego coś pod czarny albo ciemny grafit A będziesz do tego dawał jakąś nić? czy oklejasz? Nić by fajnie jakaś kontrastowa jasna do tego pasowała
Nosb Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 karmelek ? Generalnie sama gora tylko idzie dol ori szary plastik zostaje
A-rek Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Nosb czy w 2.7 BiT sa jakies specjalne swiece czy dostane je w kazdym sklepie motoryzacyjnym :?:
plastuch Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Osobiście proponuje szary ładnie zgra sie z recarosami, fajnie mogło by wyglądac gdyby konsola środkowa była również w szarym floku
.i.KALI.i. Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Tak wygląda czarny w byłej A3 kumpla: Do czyszczenia z tego co z nim gadałem wystarczy taki wałeczek do zbieranie włosów itd z ubrań, taki z tasmą klejącą czy jak to nazwać, także czyszczenie jest mega latwe i szybkie a wygląd naprawde powala, widziałem to u niego na żywo i mi szczena opadła
Nosb Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 arek jak chcesz ori to troche szrapna ja mam wlozone ngk bkr7e z przerwa w okolicy 0,7 mm. koszt kolo 12 zl sztuka. Bedzie chyba taki karmelek + wlasnie wciagniety tunel srodkowy w to ( tunel i tak musialbym malowac zeby pasil to nowych plastikow ) Zrobic czarne to bedzie jak w grobie w aucie :/ chcialem ozywic jakos to wnetrze
Cristoforo Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 ogolnie flok do mnie aż tak nie przemawia najlepiej do obszyć sobie takie duze pow. alcantara
Nosb Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 Oj tam Prawie nic mnie to nie bedzie kosztowalo wiec ostro zastanawiam sie nad tym
Nosb Opublikowano 23 Września 2010 Autor Opublikowano 23 Września 2010 Nie Mam od jozka spalona deche w sam raz pod flok. Po sprzedaniu mojej dobrej co mam do polifta wyjde prawie na zero wiec kminie sie pobawic
Cristoforo Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 aha myślałem że jakiś Twój ziom poziom robi taniej
moskal Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Po sprzedaniu mojej dobrej co mam do polifta dawaj mi ja kórwa , ile chcesz , wal na PW
mrogal Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ale wielka gała Tobie tylko dópy w głowie
Cristoforo Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ale wielka gała Tobie tylko dópy w głowie właśnie, że nie
bakuś Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 ale wielka gała Tobie tylko dópy w głowie przecież on o gale mówił... aaaaaaaahahhahahahah :polew: :polew:
Gracjan Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Nosb czy w 2.7 BiT sa jakies specjalne swiece czy dostane je w kazdym sklepie motoryzacyjnym :?: Ja właśnie zaopatrzyłem się w świece, mają być NGK PFR6Q.
moskal Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Nosb czy w 2.7 BiT sa jakies specjalne swiece czy dostane je w kazdym sklepie motoryzacyjnym :?: Ja właśnie zaopatrzyłem się w świece, mają być NGK PFR6Q. identyko jak do AEB - platynowe
Gracjan Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Nosb czy w 2.7 BiT sa jakies specjalne swiece czy dostane je w kazdym sklepie motoryzacyjnym :?: Ja właśnie zaopatrzyłem się w świece, mają być NGK PFR6Q. identyko jak do AEB - platynowe Dokładnie tak
Rekomendowane odpowiedzi