Kimi Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 BP Łódź Aleksandrowka - Pb95 5.13 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandzior Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Kuwa mak trasa pozn - środa ON 5.11 a Pb95 5.21. Nie jeździjcie tamtędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacomir1 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Kudowa Zdrój Shell ON: 5,12 Bliska ON: 5,04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pokson Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Nie wiecie może jak wyglądają ceny przy granicy np. świecko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabson765 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Nie wiecie może jak wyglądają ceny przy granicy np. świecko? jechalem w poniedzialek i tankowalem na orlenie z swiebodzinie ON po 5.09 dalej do swiecka ceny w granicach 5.05 oczywiscie ON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Neste ON 4.94 wczoraj na TVN Biznes jakiś spec mówił że rząd mógłby obniżyć podatki na paliwo odp gościa z PO - "nie,bo to jeden z głównych dochodów państwa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-er Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 lipiec 2010, remont drogi, korek, stałem w tym miejscu 20 minut, panom się nie paliło do pracy, ale teraz bardziej interesuje mnie prawa część zdjęcia... i to wtedy było DROGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Według prognoz paliwo ma dobić do 7.50, także jedyne wyjście to V8 + lpg i taki będzie mój następny wybór Jak dalej wszyscy będą o tym gadać i takie przewidywania robić to koncerny i sprzedawcy zrobią wszystko żeby to się sprawdziło - takie gadanie jest żenujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomson Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Według prognoz paliwo ma dobić do 7.50, także jedyne wyjście to V8 + lpg i taki będzie mój następny wybór Jak dalej wszyscy będą o tym gadać i takie przewidywania robić to koncerny i sprzedawcy zrobią wszystko żeby to się sprawdziło - takie gadanie jest żenujące. Prognozy i aktualne ceny paliw mają znikomy wpływ na popyt ze strony takich drobnych nabywców jak my. Od kilku lat ceny ropy na świecie to jedna wielka spekulacja i nie da się znaleźć żadnego uzasadnienia takich wzrostów cen, także rzucane z rękawa prognozy nie mają żadnego wpływu na to jak będzie wyglądał rynek paliw w przyszłości, bo koncerny i tak mają swoje plany na najbliższe kilka lat. W przypadku innych dóbr, np. cukru, zgadzam się z Tobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzis Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 lol nie no przegięcie jest :/ U mnie Głowno Orlen. ON=Pb95 5.03 Bliska 5.01 tak samo równo z 95 Jeśli chodzi o benzyniaki trzeba na piryt się przerzucić zamiast w gardło to do baku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Najlepiej siedzieć cicho i nie gadać, że paliwo będzie po 7 czy 8 zł/litr albo cukier po 6 zł kg. Koncerny to podchwycą i będzie tak jak w przypadku cukru po 5 zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 u mnie wczoraj orlen ON - 4,94 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbibi Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Elbląg LOTOS 5,09 :gwizdanie: a w piwnicy po 3,85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1980 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 BP UlTIMATE 5.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Auchan Kraków-Bonarka PB95 4,95 zł/litr Statoil Skawina PB95 5,13 zł/litr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebulba Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Chełm Lotos ON 5,03 zł/l Uganda ON 4.00 zł/l .... 4,20 zł/l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A ja dzisiaj zauważyłem lekką korektę "w dół" Łódź Shell Limanowskiego Pb95 5.07 (wczoraj 5.13), analogiczna sytuacja BP Aleksandrowska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A mnie zastanawia coś... trzy lata temu, kiedy ropa była bardzo droga (prawie 148$ za baryłkę), ON kosztował ok 4,60, Pb 98 dochodziła do poziomu 4,95 - 4,98, a Pb 95 nie przekraczała 4,90 za litr... Euro kosztowało powyżej 4 zł, a USD oscylował w okolicach 3,2 - 3-5 zł. Jak to jest że wtedy ceny na stacjach mogły być "w miarę normalne", a teraz, kiedy baryłka ropy kosztuje 111 - 112 $ na stacjach ceny wyskakują powyżej 5,15zł/l? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W Szwecji benzyna kosztuje 14 koron za litr czyli jakieś 6 zeta z haczykiem, także w Polsce jeszcze nie najdrożej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiezak84 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 dzis latałem skodą siory wiec na tesco tankowane pb95 za 5.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi