dekiel 13 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 10 godzin temu, Dev napisał: Nie licz na to, nikt nie zarżnie kury która znosi złote jajka i na pewno nie będzie to Disney. Jestem pokoleniem "Gwiezdnych wojen" i odbieram ten film trochę inaczej od Ciebie. Gdybym tak patrzył to gniotem była już pierwsza część. Ja również jestem takim pokoleniem / 50ka skończona/ ale uważam że film jest byle jaki w prównaniu z poprzednimi częściami. Nie napisałem o szybkich dialogach pozbawionych większego sensu wg mnie przedłużających film na siłę. Po za tym podobne odczucia miernoty filmowej miało dość dużo osób wychodzących z kina. Pamiętam pierwsze 'Gwiezdne wojny' pokazywane w latach 70tych , myślałem co za dziwny tytuł ale pojadę obejrzeć i..... Po przyjeżdzie kina nie widziałem tyle ludzi było . Pytam czego nie wpuszczają , ktoś odpowiedział że oni czekają na następny seans już ! ja również pózniej wielokrotnie obejrzałem ale nie ostatnią cżęść. Skywalker. Odrodzenie to kompromitacja Disneya [Recenzja ze spoilerami] WWW.SPIDERSWEB.PL Gwiezdne wojny: Skywalker. Odrodzenie to film, który nie mógł się udać. Disney zrobił jedną z najgorszych trylogii w dziejach kina - recenzja ze... Lot na autopilocie. Recenzja filmu "Gwiezdne Wojny: Skywalker. Odrodzenie" - Kino w Trojmiasto.pl KINO.TROJMIASTO.PL Finałowy epizod najsłynniejszej międzygalaktycznej sagi przypomina pełną turbulencji podróż kosmicznym statkiem, którego J.J. Recenzja filmu Gwiezdne Wojny: Skywalker. Odrodzenie. Zawód, płacz i zgrzytanie zębami - Gram.pl WWW.GRAM.PL Recenzja filmu Gwiezdne Wojny: Skywalker. Odrodzenie. J.J. Abrams znowu narobił bigosu, a w dodatku niesmacznego ibezsensownego.
kamil-vag Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Paweł to jak chcesz rekompensaty to sobie obejrzyj może nie film, a serial SW: The Mandalorian
dekiel 13 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 1 minutę temu, kamil-vag napisał: Paweł to jak chcesz rekompensaty to sobie obejrzyj może nie film, a serial SW: The Mandalorian Hehe widziałem trailer tego serialu w Norwegii i kilku znajomych oglądało już odcinki , dobre opinie . Teraz czas modów Kamilu jak wiesz u mnie to i nadrobię kinowe braki.
black4 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Dla miłośników kina Paolo Sorentino tym razem serial Młody Papież... Maestria?
Skyliner89 Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Oglądał ktoś najnowszą część BAD BOYS 3? Bardzo dobry W skrócie - od miłości do nienawiści Edytowane 9 Lutego 2020 przez Skyliner89
shocknage Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) Polecę coś od siebie: Śmialiśmy się z żoną do łez ! Radio Na Fali Niszowe, lecz świetne kino ! Mandarynki Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez shocknage
Wandej Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Nie nudziłem się. Dla mnie dobry Edytowane 10 Czerwca 2020 przez Wandej
piti82 Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 6 godzin temu, Wandej napisał: Nie nudziłem się. Dla mnie dobry Zgadzam się, jeden z lepszych polskich filmów ostatnich lat, A tak z innej beczki to polecam serial "Kroniki Times Square"
Dev Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 serio piszecie ??? przecież to jest parówiasty, obciachowy sitcom wynudziłęm sie na tym w ch...j
Wandej Opublikowano 10 Czerwca 2020 Opublikowano 10 Czerwca 2020 7 godzin temu, Dev napisał: serio piszecie ??? przecież to jest parówiasty, obciachowy sitcom wynudziłęm sie na tym w ch...j Na miarę krajowych produkcji to dawno nic tak dobrego nie zrobili. Mi się podobał 1
easyone Opublikowano 13 Lipca 2020 Opublikowano 13 Lipca 2020 Upgrade dostępny na Netflix - polecam fanom scfi i nie tylko
Voucher Opublikowano 14 Listopada 2020 Opublikowano 14 Listopada 2020 15 godzin temu, wroniec napisał: A co fajnego na netflixie aktualnie? Gambit Królowej 1
Ben_606 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Opublikowano 1 Grudnia 2020 On 11/13/2020 at 11:22 PM, wroniec said: A co fajnego na netflixie aktualnie? niezły jest też "The King", 2019
the_naturat_com Opublikowano 3 Grudnia 2020 Opublikowano 3 Grudnia 2020 W dniu 13.11.2020 o 22:22, wroniec napisał: A co fajnego na netflixie aktualnie? Od dawna nie ma nic..
Muskel1 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 W dniu 7.02.2019 o 00:05, Dev napisał: https://www.filmweb.pl/film/Kamerdyner-2018-752130 dla mnie jest to mega wazny film w ogromnym stopniu dotyczy mnie i całej mojej rodziny która przeszła wojenną zawieruchę na Kaszubach Mega film.
Fido Opublikowano 15 Listopada 2021 Opublikowano 15 Listopada 2021 Finch na ekino https://ekino-tv.pl/movie/show/finch-hd-2021-lektor/30898
Rekomendowane odpowiedzi