Buba Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 To auto nie jedzie za żadne skarby....... +1:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 pojawiają się kolejne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin6 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Jaki passat przy tym mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 pojawiają się kolejne!http://files.autogespot.info/autogespot/files/2013/10/21//audi-rs6-avant-c7-c186621102013232149_3.jpg Sama słodycz :eek: Wysłane z telewizora Note2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Fajny ten kolor estori ale strasznie duzo aut ludzie kupuja w tym kolorze. Szkoda ze w audi nie ma tak ze dany kolor jest dostepny tylko np dla A6 inny dla A5 itd. A tak w estori wuduje w Lublinie s4,s5,s6 i s7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Coś jak w porsche cayenne. Mamuśka uparła się na zielone jabłuszko i nie ma opcji. Tylko GTS. Sent from my iPad using Tapatalk - now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Widzę, że wzór felg to poprawione rs4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 eReS 680 KM 880 Nm 3,4 do setki, zmieniony wydech, program i ... nie wiem co jeszcze i czy jeszcze. Oglądam dalej ... Beemka 710 KM wg. G-Power, zmierzone 740 KM i 970 Nm. Do setki poniżej 4 sek. (nie podali konkretnego wyniku). Mesiek 830 Km i 1294 Nm I 3.4 do setki, max. 360km/h. Mesiek to 4matic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 miazga. ogladalem to dwa razy pod rząd z wypiekami na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 "der RS6 war der geilste" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Audi RS6 490000.00 PLN. Poznań - otoMoto.pl co oni z tą ceną? aż tak ją mają zamiar katować na testówce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Audi RS6 490000.00 PLN. Poznań - otoMoto.plco oni z tą ceną? aż tak ją mają zamiar katować na testówce? Promocja lepsza niż w biedronce Wysłane z telewizora Note2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Szymon, pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Brałbym mietka na co dzień a RS6 do kościoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Brałbym mietka na co dzień a RS6 do kościoła A ja bm-ke na co dzien a mietka do kosciola Nic nie poradze ze rs6 mi sie nie widzi choc nie przecze technika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 dajcie spokój, toż to samoloty są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Brałbym mietka na co dzień a RS6 do kościoła A ja bm-ke na co dzien a mietka do kosciola Nic nie poradze ze rs6 mi sie nie widzi choc nie przecze technika Chyba odwrotnie, wyobrażasz sobie codzienne śmiganie po liściach, wodzie i zacienionych przymrozkach rwd, o koleinach już nie wspomnę ? Do kościoła sobie wcześniej wyjedziesz, żeby się nie spóźnić to sobie dojedziesz pomalutku taką bmw A CompSport wymodził ostatnio fajną TT, to sobie można coś podobnego sprawić, żeby takim RS'em nie trzeba było zjeżdzać z lewego pasa jak się coś podobnego napatoczy:decayed: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0tFlPUeY9cg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardjack Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 znamy furacza - furka była w SK na summer cars Mówisz o Bentley'u? U mnie w mieście 20 tysięcznym (nie we wrocku) pojawił się właśnie Bentley Continental GT, Ferrari (nie wiem jaki model) i Laborghini Gallardo. Co najlepsze wszystkie na rejestracji SK i wszystkie moim zdaniem należą do jednego gościa. Wygląda że przyjeżdża nimi pod firme, bo zawsze stoją w tym samym miejscu, tak samo zaparkowane. Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Policzcie dukaty w skarbonkach i zaplanujcie oszczędzanie. W przyszłym roku auto do sprzedania. Daje info tutaj żeby każdy kto byłby zainteresowany mógł się zastanowić. Cena w zależności od tego w którym momencie ktoś się zdecyduje. Szczegóły na PW (możliwość przejęcia leasingu) Stan auta bardzo dobry, przebieg 27 tys. km w komplecie z autem oczywiście opony i felgi. Myślę że maksymalny przebieg przy sprzedaży to około 45 tys. km serwis tylko ASO. wymiana oleju co 10-12 tys. Motul. Na pewno nowemu właścicielowi skapną nowe hamulce bo szykuje wymianę na zestaw sportowy, i jak coś korektę lakieru z zabezpieczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ulala Szymek to czym mnie będziesz woził w BT....RS6:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi