hejneken Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Godzinę temu, LChris napisał: U mnie nic nie piszczy tylko kontrolka świeci na desce Zmień kodowanie bo jest 6 opcji do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Przy plackach raczej nie było u pasażera ani kontrolki zapięcia pasów, ani czujnika zajętego fotela bo nie mam tego wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Bywało, ja miałem placki i były czujniki pasów i zajętości fotela pasażera, lampki pod fotelami, a fotele były najzwyklejsze placki Zawartość dodana 1 minute later Godzinę temu, hejneken napisał: Zmień kodowanie bo jest 6 opcji do wyboru. gdzie szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Nagrałem filmik bo mam auto pod ręką. Tak to wygląda w mojej byłej b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinkers Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Żarniki wymienione, nic nie mruga [emoji4] Całe szczęście że to nie przetwornica [emoji4] Ale mam pytanie, czy na nowym żarniku snop światła powinien taki jasno czerwony cień na górze? Mam tak samo a też zarniki niedawno wymienilem. Na starych było tak samo że na prawym to było. Moze przetwornica jednak zmęczona? Kiedys jak będę mial okazje to podmienie przetwornice. Nie przeszkadza mi to ale też jestem ciekaw. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 A może to przez soczewkę i tak ma być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hejneken Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 5 godzin temu, LChris napisał: Bywało, ja miałem placki i były czujniki pasów i zajętości fotela pasażera, lampki pod fotelami, a fotele były najzwyklejsze placki Zawartość dodana 1 minute later gdzie szukać? W kanale 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niziol13 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Panowie nie sprzedaje ktoś z Was b7 1.8 do 30k?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 4 minuty temu, niziol13 napisał: Panowie nie sprzedaje ktoś z Was b7 1.8 do 30k?? Predzej znajdziesz tutaj B6 niz B7 do 30 ale moze cos sie trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niziol13 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 2 minuty temu, Mizur138 napisał: Predzej znajdziesz tutaj B6 niz B7 do 30 ale moze cos sie trafi szukam coś dla wujka bo on siedzi w UK i chce benzyne, ja już swoją wybranke kupiłem, tylko, że w 1.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 2 minuty temu, tomekhxc napisał: taki to division jak i b7crew na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox60 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Po testach mojego rozszerzenia tematu lamp z A6 C6 w A4 B7 postanowiłem że pokaże i wam co mi się udało uzyskać Pewnej słonecznej nocy wpadłem na trop dynamicznych kierunkowskazów w A4 B7 bo siedziałam przed wkładem ledowym z A6 C6 ze spalonymi ledami, i nie miałem pomysłu co z tym zrobić. Ale mnie oświeciło i jest to, co można zobaczyć w załączniku. Czekam na wasze opinie bo jak dla mnie jest ok. 5 tyś km zrobione i jeszcze działa, w styczniu robiłem przegląd i nikt sie nie czepiał, Policja też się tym bardzo nie interesuje tak że jest ok Edytowane 21 Lutego 2017 przez fox60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Dla mnie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Fajnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Brawo Ty. Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moglaj80 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Jest GIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Cześć Wszystkim, macie może jakieś skóry na handel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi