Wojtek_A4 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Wszyscy raptem sprzedaja stare pazdziochy.... Adam musialbys w koncu jakies zdjecie dobre zrobic do ogloszenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Z tego , co widzę Bartek, to Twoja cena to za***ista okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Kurde bartek za tanio ja w czerwcu 2011r dałem za swoją 32 dolozylem z 7/8 rok bym poczekal i była by taka fura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 To za ile mam ją wystawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Każdy mierzy swoją miara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 za 60 jako klasyk i można coś z ceny zejść, a jak nie to V8 na kompresorze zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek81 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 a moze cos takiego kolorek wymiata Audi : RS4 4dr Sdn in Audi | eBay Motors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 a moze cos takiego kolorek wymiata Audi : RS4 4dr Sdn in Audi | eBay Motors Niet. Papaya pomarańcz jakoś mi się nie widzi - gustuję bardziej w klasycznych kolorkach... Srebrny, czarny, biały - to już bardziej żółty Imola: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tak jak kolega napisal -montuj v8 i do tego kompresor.To bylby rarytas z full wypasem* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tak jak kolega napisal -montuj v8 i do tego kompresor.To bylby rarytas z full wypasem* Biorąc pod uwagę zdanie mojej żony to chyba jedyna opcja Tym bardziej, że sama rzuciła hasło wkładamy V8... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Bartek , Ty to już żonę zaraziłeś rezaniem , skoro mówi o V8 ---------- Post dopisany at 00:08 ---------- Poprzedni post napisany at 00:06 ---------- 40 tysi za Twoją furę ... za mało dobra , dobra już nic nie mówie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Bart-s jak by co to możemy jakieś V8 przytargać na pace mojego V8, zrobi się jakiś custom'owy wydech co by ciszej od mojego nie było mój kolega ma do sprzedania GM'owskiego wolnossaka V8 ze skrzynią, moc 500 KM z papierami, pytanie czy weszło by do A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Chyba najbezpieczniejsza/najmądrzejsza opcja to 4.2 z Esy albo Rs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Yep, jeśli już to coś z pod to nadwozie czyli albo BBK z S-y albo BNS z RS-a. Znów totalnie nieopłacalne mody Tak najrozsądniej byłoby kupić S4 B6... Rozsądne pieniądze i jest upragnione V8. Milion myśli na minutę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Bart-s, zerknij na ebay czy nie ma gdzieś rozbitego RS4 B7 Clubsport MTM, tam serducho jest chyba z 560 KM, dobry dawca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tak najrozsądniej byłoby kupić S4 B6...[/Quote] Juz o tym, ze quattro bedzie na pokladzie nie wspominam No ale ja jestem nie obiektywny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Bartek za 40tys zł to nie sobie "przyszły" kupiec kupi jakiegoś papcia na alledrogo a nie Twoja niunie...ja bym przekładał silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Yep, jeśli już to coś z pod to nadwozie czyli albo BBK z S-y albo BNS z RS-a. Znów totalnie nieopłacalne mody Tak najrozsądniej byłoby kupić S4 B6... Rozsądne pieniądze i jest upragnione V8. Milion myśli na minutę... mega nieoplacalne, naped, skrzynia, sprzeglo, dwumas, silnik, pas przedni, masa detali... lekka reka 20k+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wojtku - nie będę robił tajemnic. Chcę 40 000zł - jak się znajdzie klient to pójdzie... Jak nie, to nie:wink:Jak furka nie znajdzie nowego właściciela a Ty nie będziesz narazie jej modził więcej to w przyszłym roku może pomyślę nad zmianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 wyjmij fotele wstaw sporty z b6 -5 tys, zmien sufit wkladaj postawe, juz jest 800 , zmien kierownice do podstawy i nastepny 1000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi