Guregoru Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Na spotach to się nie będziemy paprali brudem.............................. VAG-iem się zrobi
piterra Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 PITERRA dla Ciebie oczywiście duży browarek za pożyczenie narzędzi bardzo się przydały zwłaszcza płaska grzechotka ma się parę specjalistycznych giftów :decayed:
gregory Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Miron pamietasz jak sie smialismy, ze 3 auta po rzad na tych samych felunkach ? Taaak, Noo, pamiętam co wtedy powiedziałeś na radyjku :> Odnośnie paliwa 98 to raczej chyba daje ono lepsze samopoczucie właściciela auta niż więcej mocy w 1.8 20V. Poczytajcie o oktanowości i co ona zmienia. Ja po tuningu muszę tankować 98, ale to dla bezpieczeństwa. Guru, a jak tam bracik się czuje po jeździe testowej u mnie na fotelu pasażera? Wesołych świąt Życze wam wszystkim, niech moc będzie z wami :>
SoMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 ok to ja postaram się założyć to i potem tylko pod vaga ciach ale w żadne bloki danych sobie wejść nie dam
Guregoru Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Guru, a jak tam bracik się czuje po jeździe testowej u mnie na fotelu pasażera? Chyba dobrze ale całe szczęście nie był u mnie na noc od środy także wanna u rodziców na pewno nadaje się do szorowania a nie moja
mirek31071977 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 No to Zdrowych i wesołych Świąt wszystkim życzę a sobie pozałatwiania wszystkich spraw i w końcu pojawiania się na spotach i dołączenia do elyty
piterra Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Odnośnie paliwa 98 to raczej chyba daje ono lepsze samopoczucie właściciela auta niż więcej mocy w 1.8 20V. Poczytajcie o oktanowości i co ona zmienia. Ja po tuningu muszę tankować 98, ale to dla bezpieczeństwa. pierdu śmierdu o oktanach a tu gregory położył nas jednym zdaniem i na ch.j cała ta dyskusja o V-pałerach chociaż ja będę się upierał że jak się jeździ na 95 a potem zatankuje się 98 to jednak jest różnica :tongue4: :kox:
MAJKI Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Ja tez wszystkim życzę Zdrowych i wesołych świąt, no i żeby po świetach tez była taka frekwencja Czester pokazałbyś kilka fotek z wczoraj
samdar Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 No i ja wam zycze wszystkiego naj.....
Pelex Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Czester ładnie ale mało :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Prosim Z tym Peugotem na pierwszym planie to troche przesadziłeś
miron78 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 czekaj czekaj czekaj masz takiego srebrzystego avanta z logiem klubu na lewych tylnych drzwiach? bo jeżeli tak to ostatnio Cię widziałem jak wyjeżdżałeś w prawo w kierunku carrefoura od strony BP. Zaraz po wyjechaniu na główną ulice byłeś za mną obserwowałem w lusterku co to za klubowicz, puszczałem awaryjne ale chyba nie widziałeś a po KNW można mnie jeżdżącego spotkać na prawdę bardzo często dokładnie tak - to mnie wtedy widziałeś - a za mną jechało jeszcze 5 x A4 - jechaliśmy wtedy całą paczką odwiedzić klubowych kolegów z Bielska Białej A co do napisu klubowego na tylnych drzwiach to nie sugeruj się nim za bardzo bo na codzień śmigam bez niego - zakładam go tylko na specjalne grupowe wyjazdy ( jest na magnesie ) więc nie wypatruj na codzień furki z logo na drzwiach tylko bez loga A co do Twojej furki to nie zauważyłem awaryjnych - ale furke tak - odrazu reszcie na CB radiu mówiłem że dodatkowe A4 do kolumny dołączyło
krolu Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 czester1800 wrzuć resztę fotek proszę, a jak nie masz gdzie to podam Ci mojego firmowego ftp-ka tam się założy folder i każdy będzie mógł szybko pobrać, nudzi mi się w święta i to bym popracował na logiem do ankiety
SoMeS Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 czekaj czekaj czekaj masz takiego srebrzystego avanta z logiem klubu na lewych tylnych drzwiach? bo jeżeli tak to ostatnio Cię widziałem jak wyjeżdżałeś w prawo w kierunku carrefoura od strony BP. Zaraz po wyjechaniu na główną ulice byłeś za mną obserwowałem w lusterku co to za klubowicz, puszczałem awaryjne ale chyba nie widziałeś a po KNW można mnie jeżdżącego spotkać na prawdę bardzo często dokładnie tak - to mnie wtedy widziałeś - a za mną jechało jeszcze 5 x A4 - jechaliśmy wtedy całą paczką odwiedzić klubowych kolegów z Bielska Białej A co do napisu klubowego na tylnych drzwiach to nie sugeruj się nim za bardzo bo na codzień śmigam bez niego - zakładam go tylko na specjalne grupowe wyjazdy ( jest na magnesie ) więc nie wypatruj na codzień furki z logo na drzwiach tylko bez loga A co do Twojej furki to nie zauważyłem awaryjnych - ale furke tak - odrazu reszcie na CB radiu mówiłem że dodatkowe A4 do kolumny dołączyło To już teraz wszystko jasne hmm jakoś nie widziałem więcej a4 za Tobą może ich zgubiłeś co do tej kolumny to byłem w takim razie przez chwilę na jej czele :gwizdanie: Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi