rafalekx Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 no ładnie ale felga nie daj rady do reszty Felgę musisz zmienić jak najszybciej :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 no ładnie ale felga nie daj rady do reszty Felgę musisz zmienić jak najszybciej :gwizdanie: Chciałbym, ale za duzo i tak już wydałem na ten "tjuning" a kurde wieksza felga to znowu wydatek na amory i sprężyny ostatnio pytałem sie o gwint do Quattro na tylną os 888zł za ta technix, a komplet 1500zł 3 miesiace temu nie wyszło mi z 18ką , ale moze nadazy sie jeszcze raz taka okazja wtedy bedzie mozna godnie powalczyć w konkursie na foto do kalendarza :tongue4:
rafalekx Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 wtedy bedzie mozna godnie powalczyć w konkursie na foto do kalendarza :tongue4: Pierdzielisz... moja na czarnych stalówkach będzie na kalendarzu
Kowi87 Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 wtedy bedzie mozna godnie powalczyć w konkursie na foto do kalendarza :tongue4: Pierdzielisz... moja na czarnych stalówkach będzie na kalendarzu heheh wtedy było małe zainteresowanie tym konkursem jeszcze :polew: [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 18:19_________________________________________________przyszedł Fmic :kox: teraz tylko rurke musze upolować i reszte co tam bedzie mi potrzebne redukcje, złączki i piwo taki o retusz [br]Dopisany: 03 Sierpień 2009, 18:14_________________________________________________Fmic założony Montaż tego ustrojstwa zajął prawie 12h Oto efekty Halogeny w niczym praktycznie nie przeszkadzały, gorzej było ze spryskami, ale drobna modyfikacja mocowania Fmic i dało sie upchać Zdjecia jak wygląda ze zderzakiem wrzuce jutro, ale powiem że wszystkie kratki bez ciecia udało mi sie wpasować
Armi Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Widziałem Twojego szaraka dziś ale tyłem do drogi stało. Nie zauważyłem, że fmic już jest :doh1: Tak to bym się zatrzymał i obejrzał na żywo. Nadrobię na spocie
rafalekx Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 No to lipa... te zimne skóry i jeszcze dodatkowe chłodzenie zimą to Ty będziesz tam musiał ognisko palić w tym aucie wiesz o czy mówię Graty ustrojstwa
Kowi87 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 Teraz zostaje mi wyczyscić kolektor ssący albo podmiana na AWXa i jechać na program Tak wyglada ze zderzakiem A co najważniejsze dymienie nadmierne ustało juz go nie widze w lusterku tak jak wczesniej
patry(m)k(3) Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Bardzo ładnie to wyszło muszę przyznać FMIC to chinol czy od jakiegos innego autka ? napisz mi proszę jest jakaś różnica w ilości miejsca w twoim zderzak do tych po I lifcie bo sam myślę nad FMIC ale pod normalny zderzak tylko żeby było to w miare mało widoczne (też mam klimę) Za wszelki informacje dzięki i jeszcze raz naprawdę profi robota
Kowi87 Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Fmic to chinol z Respectu 18cm, mysle że tam jest tyle samo miejsca co w przedliftach i do tego brak halogenów, zapozanj sie z tematem o Fmic na tym forum tam jest bardzo duzo zdjeć
baki Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 a nie ma to żadnych skutków ubocznych, jest to bezpieczne dla silnika?? ____ SKUTEK UBOCZNY JEST TAKI, ŻE PO PEWNYM CZASIE PRZEPALA BLASZKĘ Z PUSZKI I ZOSTAJE ONA WESSANA DO UKŁADKU___ Proponuje coś mocniejszego !!!
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 a nie ma to żadnych skutków ubocznych, jest to bezpieczne dla silnika?? ____ SKUTEK UBOCZNY JEST TAKI, ŻE PO PEWNYM CZASIE PRZEPALA BLASZKĘ Z PUSZKI I ZOSTAJE ONA WESSANA DO UKŁADKU___ Proponuje coś mocniejszego !!! trafne spostrzeżenie Niebawem biore sie za czysczenie kolektora to wtedy pomyśle co z tym EGRem zrobić
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 o jakiej blaszce mowa? Zaślepiłem to kawałkiem puszki i spełnia swoje zadanie fotke wstawie jutro [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 00:19_________________________________________________Zaślepiłem w tym miejscu gdzie zaznaczyłem strzałką to tak na szybko zrobione było, jak kolektor wkońcu zaczne czyscić to wtedy coś tam sie zrobi lepszego
SoMeS Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 widziałeś Kowi jak ja to zrobiłem?
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 widziałeś Kowi jak ja to zrobiłem? Zaraz zerkne, ja to juz dosć dawno robiłem, ale trzeba to zrobic juz na amen, rozgladałem sie nawet juz za kolektorem od AWXa, tylko troche ceny są sporawe na alegro, miejscowe szroty musze zwiedzic moze bedą mieli promocje narazie naprawiam klamki w aucie :gwizdanie: 4 nowe sztuki maluja sie pod kolor, bo z tymi chromawanymi nakładkami to problemy tylko
_Solar_ Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 zrobiłeś w końcu te klamry czy jeszcze dalej na starych polipoliftach jeździsz
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 zrobiłeś w końcu te klamry czy jeszcze dalej na starych polipoliftach jeździsz Polipolifty ciagle hehe mam takiego majstra że by to szlak trafił jeszcze nie umalowane 2tyg leżą u niego Musze go doprowadzic do pierwotnego wyglądu bo teraz to jakis dezel bez tych klamek Ostatnio dorwałem klamke wewnetrzną, trzeba wymienić spręzynke :gwizdanie: Można powiedzieć prawie nówka sztuka za free z całym boczkiem Musze sie chyba do demora wybrać na logi, bo cos nie domaga moje padło ;( raz za***prza ok9s do 100 a raz to i ponad 10s mu potrzeba Trzeba go wizualnie i mechanicznie ogarnąć, bo wstyd takim pasciem jechać do Warszawy na korekte softu Jak już umaluje klamki to bedzie wyglądał tak(winter edyszyn )
cysiek Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 ooo kurcze ładne to twoje audi bardzo podoba mi sie twoj przedni zderzak ale nigdy chyba na puławach nie widzaiłem tego audi
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 ooo kurcze ładne to twoje audi bardzo podoba mi sie twoj przedni zderzak ale nigdy chyba na puławach nie widzaiłem tego audi Nie mieszkam w Puławach Ale zawsze mozemy zrobić spota zaglądaj na lubelskie tematy Klamek jeszcze nie umalowałem Ale przyszły zmiany w środku Pare gratów Noi efekt bez ramek narazie Troche za duzo srebrnego w tym radiu ale nie bawem to sie zmieni, ramke będe próbował zintegrować z ramką radia w jedność Powiem tylko tyle warto było wyrzucic concerta teraz w końcu gra muzyka, jedyne co to szkoda mi zmieniarki(w sumie 2) bo żadnej nie dało rady podłaczyć, no chyba że znajde jakąś przejsciówke
Rekomendowane odpowiedzi