hunter91 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Kwi, masz film jak ten klekot się ODPYCHA?
Kowi87 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2015 Nie mam filmików żadnych, bardzo mało jeżdze teraz nawet. Dzisiaj był zabieg z customowymi mocowaniami dla osłony pod silnikiem teraz jest do czego metalową osłone przykręcać, wpadły tylne amory po regeneracji supersport, auto poszło do góry o 4cm. Musze kupić dolną tuleje amortyzatora bo jest wysrana w KW i wraca spowrotem do auta, mimo regeneracji, utwardzenia itd ta robota nie równa sie temu jak twardy jest seryjny amor gwintowany KW inox... Może ktos ma dojscia do tulei amora, takie wymiary
jacca90 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Opublikowano 17 Grudnia 2015 http://mpbs.pl/pl/ jeśli chcesz poliuretany to napisz do nich powinni coś mieć a jak nie to myślę że nie będzie problemu ze zrobieniem
Frimuś Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Kowi powiedz mi jak sie ma brak list dolnych drzwi ? Nie pakuje sie syf za bardzo ????
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Syf sie nie pakuje, jedyne co to musisz uszczelnić szczeliny na progu, podczas mycia staje tam woda, ja objechałem tam wszystko klejem do szyb i juz woda nie dostanie sie pod progi
Frimuś Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Syf sie nie pakuje, jedyne co to musisz uszczelnić szczeliny na progu, podczas mycia staje tam woda, ja objechałem tam wszystko klejem do szyb i juz woda nie dostanie sie pod progi i tak musze je kleic wiec klej do szyb i do dziela. magnaflow dalo rade ? Ja zawsze kupuje te puszki
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Jak juz odkopałeś mój wątek to napisze co tam sie u mnie dzieje Wczoraj ogarnałem problem odkręcajacego sie talerzyka w dyfrze, wpadł nowy simering i nowy olej, moze wkońcu przestanie wyciekać i odkręcać sie, talerzyk poszedł na klej. Zbieram sie powoli na wymiane uszczelki pod głowicą, być mozę będzie nowe turbo gtb20 i strojenie, ale to sie okaże na początku wiosny jak będe stał czasowo i finansowo, bo zapewne skończy sie kevlarowym sprzęgłem. Na wiosne planuje odstawic auto na ogarniecie paru detali, bo ja zwyczajnie nie mam juz czasu na modzenie. Pare pixów z zimy. Plany tez mam Prawdopodobnie kupie nowe lampy depo i odrazu na bixenon na soczewkach intemo3. Naprawic tuleje w amortyzatorach KW. Kupić nowy wzmak, bo ten obecny nie daje rady Syf sie nie pakuje, jedyne co to musisz uszczelnić szczeliny na progu, podczas mycia staje tam woda, ja objechałem tam wszystko klejem do szyb i juz woda nie dostanie sie pod progi i tak musze je kleic wiec klej do szyb i do dziela. magnaflow dalo rade ? Ja zawsze kupuje te puszki Jest ok, warczeć nie warczy wiec jest spokojnie, ale syczy powietrzem
j4s2c2vr Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Kowi jak będziesz już miał namiar na tuleje, to daj znaka, bym się przyłączył do zamówienia... u mnie też są do wymiany
misiek95 Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Kowi nie planujesz czasem wrócić do flat five? straszliwie mi sie podobało to auto na tej feldze. Teraz też jest ok ale to już nie to samo
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Kowi nie planujesz czasem wrócić do flat five? straszliwie mi sie podobało to auto na tej feldze. Teraz też jest ok ale to już nie to samo Flaty mam ciagle u siebie Jeżdżą w drugim pojeżdzie do misji specjalnych. Nie planuje, to juz było...
Animal Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Kurcze historia auta i lista modyfikacji naprawdę robi wrażenie
wesz82 Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 Dotarles juz te tarcze?? Duza jest roznica w porowaniu do slabej serii??
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Opublikowano 18 Lutego 2016 Już na początku po załozeniu odczułem ze tył jest zbyt mocny wzgledem przodu, odczuwa sie to przy hamowaniu na zakrętach, ale juz sie przyzwyczaiłem.
radimm Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Kowi podeślij linka do tej twej magnyfloł
Frimuś Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Cos takiego, dobierasz tylko srednice jaka chcesz :-) http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5707256133 Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Kowi87 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Tak dokładnie coś takiego zamontowałem i końcówki ulter do tego Zastanawiam sie nad gtb20 Czy przy okazji robienia uszczelki nie załozyć większego turbo
wesz82 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Dawaj już większa suszarke bo coś czuje ze szybko sie Ci znudzi
wodz Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zastanawiam sie nad gtb20 Pakuj i się nie zastanawiaj
Rekomendowane odpowiedzi