karol24 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Za dużo by już tego złotego było. Teraz jest dobrze. Coraz bardziej chodzą mi po głowie srebrne relingi
Arturoo Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Za dużo by już tego złotego było. Teraz jest dobrze. Coraz bardziej chodzą mi po głowie srebrne relingi [emoji6] 1 2 mi też
enczu Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Lusterka zostaw, rekingi cyganskie zrob [emoji16][emoji16][emoji16]Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
sebastian wicik Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Z lusterkami walczyłbym chyba takimi jak dach,a co do przycisków w lampkach, myślę, że chłopaki z auto diagnose na FB pomogą w tej sprawie
misiek95 Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Kowi, zamień w końcu te ramiona wycieraczek bo masz lewe na prawej prawe na lewej
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Opublikowano 3 Lipca 2017 Godzinę temu, misiek95 napisał: Kowi, zamień w końcu te ramiona wycieraczek bo masz lewe na prawej prawe na lewej wiem, mnie też draznią, ale to niebawem sie ogarnie
Houdini Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Jeśli już to zdecydowanie srebrne, złote to już za dużo się robi
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Opublikowano 26 Lipca 2017 3 Dni walki z moim kiblem u @BARTEKAUDI i efekty takie: - wymienione mikrostyki(2szt) w tylnej klapie, wreszcie działa tak jak fabryka wymyśliła+otwieranie z przycisku z konsoli. - wymieniona lampka podświetlenia tablicy i nawet świeci - wymieniony aku na używke kilkumiesieczną, moja nowa varta okazała sie starym akumulatorem w trybie agonalnym, wleciał 80AH - wymieniony stelaż pod aku - Podsufitka zrobiona od podstaw na nowo, uwzgledniając wczesniejsze błedy. Posadzona na kleju Bonaterm AS - wymieniony silniczek tylnej wyecieraczki w stanie idealnym. - wymieniony zamek tylnej kalpy z dodatkowym kluczykiem wrazie problemów z pompka centralnego, ja nie mam zamka kierowcy, jest gładka klamka. - zamontowane gniazda USBx2/AUX w tunelu środkowym, przy montazu mały fake-up był, bede musiał doszliwować estetycznie te gniazda, - zamontowany fake samopoziom - wróciła na swoje miejsce osłona VR5 na filtrze - wpadł też kondon na maske, wiem kontrowersyjny mod, ale na trase będzie ok mozecie heeeejtować Zostało mi ogarnąć daszki słoneczka u tapicera(obszyć) i auto bedzie gotowe na Bałtów 2017
marcin120383 Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Kowi zdejmij to przecież masz folięWysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
radimm Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 pomsył z gniazdami spoko jedynie musisz "wykończeniówke" zrobić CO do BRA też kiedyś o tym myślałem, ale widziałem takie bez osłon grilla i druga sprawa musi leżeć naciągnięty jak majty na booty ass
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Opublikowano 26 Lipca 2017 Dostałem to musiałem sobie przymierzyć, zawsze mnie interesował ten kondon, jak to siada i w ogóle. Na zywo fajne, oczywiscie nie będe z tym ganiał w dzień w dzień, od czasu do czasu wleci na pokład w słoneczne dni
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Opublikowano 26 Lipca 2017 Estetyka leży, przy montazu nam sie wypchneło i klej wyszedł jak widać na zdjeciu, ale to juz sobie dopracuje powoli, grunt że kable nie latają po fotelach pasażera
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Opublikowano 26 Lipca 2017 Zwą to BRA, relikt tuningu z początku pierwszej dekady XXI w
Arturoo Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 I on tam został przez przypadek rozumiem ?Bezbarwną folię nałóż na przód i będzie zawsze jak new [emoji6] .
Houdini Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 Czyżby lampy parowały? Zawsze mi się podobały bra, ale już dawno stwierdziłem że niestety do B5 nie pasują [emoji17] Dobre miejsce na wtyczki [emoji2]
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2017 Autor Opublikowano 27 Lipca 2017 Nie, takie zdjecie tylko, dzisiaj postaram sie go umyć i ogarnać w środku to moze strzele jakąś sesyjke sensowną. A BRA trafiła naprawde przez przypadek, to coś ma sporo linek montazowych trzeba by wszystko rozplątać to i naciągnie sie lepiej.
enczu Opublikowano 27 Lipca 2017 Opublikowano 27 Lipca 2017 Kowi, to nawet na chwile nie powinno mieć prawa bytu na Twojej a4...
Rekomendowane odpowiedzi