longer_xd Opublikowano 2 Lipca 2020 Opublikowano 2 Lipca 2020 9 godzin temu, Kowi87 napisał: Znaczek będzie DOPE, zastanawiam sie tylko czy go malować w czarny połysk czy dać ori chrom(decyzja ciezka bo drugiego nie kupie takiego). Jeśli zostawiasz lusterka i felgi (a wydaje mi się że tak), to moim zdaniem ori chrom. Będzie fajny akcent, bo czarny jednak trochę zaniknie (choć jest to też jakiś pomysł, jeśli stawiasz na bardziej dyskretny akcent).
wiktorsam Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Piękna. Muszę też przyznać, że lakiernik klasa - przynajmniej z tego co po zdjęciach widzę to pomalowana super, nie to co partacze w moim mieście :).
trepek Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 W dniu 3.07.2020 o 11:20, wiktorsam napisał: Piękna. Muszę też przyznać, że lakiernik klasa - przynajmniej z tego co po zdjęciach widzę to pomalowana super, nie to co partacze w moim mieście :). A skąd jesteś?
wiktorsam Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 Elbląg. Ostatnio dostałem namiary na jednego podobno dobrego, ale terminy na wrzesień...
Kowi87 Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Opublikowano 7 Lipca 2020 W dniu 2.07.2020 o 20:43, Mario82A4 napisał: Może gdyby blenda rejestracji była zrobiona na gładko z klapą wtedy było by idealnie ,no i końcówki wydechów trochę większe . Poza tym jest za***ista Blenda na gładko nie moze być, bo to plastik, dwa zaspawana klapa(zmniejszona wnęka) na gładko w przypadku B5 wygląda źle. Dla mnie tył jest kosa, będzie jeszcze listwa odcinająca jak w A6 dla kontrastu. Wczoraj odebrałem blachy kwadratowe PL, takze idzie legalizacja
Kowi87 Opublikowano 7 Lipca 2020 Autor Opublikowano 7 Lipca 2020 (edytowane) W dniu 3.07.2020 o 11:20, wiktorsam napisał: Piękna. Muszę też przyznać, że lakiernik klasa - przynajmniej z tego co po zdjęciach widzę to pomalowana super, nie to co partacze w moim mieście :). Lakiernika moge polecić jak najbardziej, zrobi wszystko co wymyślisz(spawanie karoserii, plastików, pasowanie wszystkiego, cynowanie i lakiernictwo), jestem wreszcie zadowolony z tego auta, wkońcu nie szary, bo był zmałpowany chyba w kazdym województwie pod wzgledem zewnetrznych modyfikacji. Dzisiaj dotarły wskazniki EGT Edytowane 7 Lipca 2020 przez Kowi87
Kowi87 Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Opublikowano 10 Lipca 2020 Odebrałem legalne kwadraty na tył a tak na zlot 1
PJUS Opublikowano 11 Lipca 2020 Opublikowano 11 Lipca 2020 Znaczek w czarnym połysku na tył siadłby jak złoto
chudy30 Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 no mam nadzieję że się widzimy na majówce tylko czy będzie,ale fury to ci tylko teraz pozazdrościć projekt koks jak dla mnie nic jej nie przebije chyba że ori RS4 B5
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Opublikowano 12 Lipca 2020 5 godzin temu, chudy30 napisał: no mam nadzieję że się widzimy na majówce tylko czy będzie,ale fury to ci tylko teraz pozazdrościć projekt koks jak dla mnie nic jej nie przebije chyba że ori RS4 B5 W tym roku raczej majówvki nie będzie, takze za rok, a szkoda bo pewnie przez rok doczekam sie xerówki. Planowałem być własnie na majóvwce, JCP w tym roku, ale jak widac po fejsbkach imprezy są przełożone.
MaciekPL Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 Pięknie sie prezentuje całość, widziałem gdzies kiere z a4 b8 ścięta w b5ce mega robotę zrobiła. Nie myślałeś nad tym ?
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Opublikowano 12 Lipca 2020 4 minuty temu, MaciekPL napisał: Pięknie sie prezentuje całość, widziałem gdzies kiere z a4 b8 ścięta w b5ce mega robotę zrobiła. Nie myślałeś nad tym ? Miałem i sprzedałem, z racji tego że troche problematyczne jest jej podłaczenie, a sterowanie z kiery współgra po canie z fabrycznymi jednostkami u mnie stało by sie bezużyteczne bo ja nie zmienie radia na fabryczne Jak kiera, to najbardziej dociera do mnie drewniana z A6/8 zmodyfikowana na ścięty dół i polakierowana w czarny połysk, ale to odległe wizje. 1
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2020 Autor Opublikowano 12 Lipca 2020 (edytowane) Tymczasem fotka z przypadku Wleciał emblemat na kratkę Quattro+ Edytowane 12 Lipca 2020 przez Kowi87
--Rafcio-- Opublikowano 12 Lipca 2020 Opublikowano 12 Lipca 2020 Że też te polskie blachy nie mogą byc w wymiarach jak z USA tylko kwadraty.
xudix4 Opublikowano 13 Lipca 2020 Opublikowano 13 Lipca 2020 Wspominales wcześniej o tym że tapicerkę w fotelach chcesz zmieniać, a może by tak dorzucić grzanie tylnej kanapy? Tego jeszcze w całym internecie nie widziałem :p
Kowi87 Opublikowano 16 Lipca 2020 Autor Opublikowano 16 Lipca 2020 W dniu 13.07.2020 o 16:27, xudix4 napisał: Wspominales wcześniej o tym że tapicerkę w fotelach chcesz zmieniać, a może by tak dorzucić grzanie tylnej kanapy? Tego jeszcze w całym internecie nie widziałem :p Robili już ludzie takie bajery na tym forum w B5, pomysł fajny, tylko trzeba by znaleźć fabryczne maty, aby dało sie to zgrać z fabrycznymi pokrętłami
karol24 Opublikowano 17 Lipca 2020 Opublikowano 17 Lipca 2020 Mam fabryczne maty z A6 C5 kurzą sie w piwnicy
Kowi87 Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Opublikowano 17 Lipca 2020 1 godzinę temu, karol24 napisał: Mam fabryczne maty z A6 C5 kurzą sie w piwnicy W moim przypadku powstaje problem siedziska, bo ja mam zaadoptowane siedzisko z fotlikiem podnoszonym z A6, wiec zapewne zwykła mata tam nie podejdzie wymiarowo, a przednich z foteli nie masz?
Rekomendowane odpowiedzi