broda1725 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 A znacie jakiś sklepik gdzie można dostać te lampy In PRO ?
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 A znacie jakiś sklepik gdzie można dostać te lampy In PRO ? jesli chodzi Ci o te ledy z VT to są tutaj http://www.tuning1.com/info,6178 chyba jedyne do AVANTa które mozna załozyc :gwizdanie:
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 A znacie jakiś sklepik gdzie można dostać te lampy In PRO ? jesli chodzi Ci o te ledy z VT to są tutaj http://www.tuning1.com/info,6178 chyba jedyne do AVANTa które mozna załozyc :gwizdanie: ale karwa za tyle kasy , wolałbym założyć polifty, i jeszcze coś dorezać, bo za tą kasę aż takiego szału niestety nie robią
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 A znacie jakiś sklepik gdzie można dostać te lampy In PRO ? jesli chodzi Ci o te ledy z VT to są tutaj http://www.tuning1.com/info,6178 chyba jedyne do AVANTa które mozna załozyc :gwizdanie: ale karwa za tyle kasy , wolałbym założyć polifty, i jeszcze coś dorezać, bo za tą kasę aż takiego szału niestety nie robią dlatego ja nie ruszam światełek sa ważniejsze detale w aucie do poprawki :gwizdanie: ale o tym niebawem
slepy Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 A znacie jakiś sklepik gdzie można dostać te lampy In PRO ? jesli chodzi Ci o te ledy z VT to są tutaj http://www.tuning1.com/info,6178 chyba jedyne do AVANTa które mozna załozyc :gwizdanie: ale karwa za tyle kasy , wolałbym założyć polifty, i jeszcze coś dorezać, bo za tą kasę aż takiego szału niestety nie robią dlatego ja nie ruszam światełek sa ważniejsze detale w aucie do poprawki :gwizdanie: ale o tym niebawem ja jak wrzucę gwint, to z zewnątrz już nic nie ruszam, no chyba że Meguairsem , chociaż mam jeszcze plan na tylni zderzak
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Noi ja mam plan na tylny zderzak, chce uzyskać fajny efekt malowaniem tylko ale to musze obgadać z lakiernikiem swoim, a co do gwintu niewiem narazie daje spokój, chyba zakupie twardsze amory tylko i jeżdzić zostanie
broda1725 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Chyba tak zrobię kupie polifty a za resztę może coś innego dołożę bo też mnie jeszcze czekają wydatki przy niej. A masz jakieś namiary na te po liftowe bo te na allegro to piszą że to jakieś od 95r i ten czerwony plastik taki mało żywy.
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Pany która fotka będzie lepsza na konkurs Chyba tak zrobię kupie polifty a za resztę może coś innego dołożę bo też mnie jeszcze czekają wydatki przy niej. A masz jakieś namiary na te po liftowe bo te na allegro to piszą że to jakieś od 95r i ten czerwony plastik taki mało żywy. szukaj lamp 99-01r
soolek Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Pany która fotka będzie lepsza na konkurs Najpierw to sobie znaczek załóż jak Pan B... przykazał
Kowi87 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 Pany która fotka będzie lepsza na konkurs Najpierw to sobie znaczek załóż jak Pan B... przykazał dobrze jest jak jest, moze kiedyś poprawie
mrogal Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Pany która fotka będzie lepsza na konkurs Chyba tak zrobię kupie polifty a za resztę może coś innego dołożę bo też mnie jeszcze czekają wydatki przy niej. A masz jakieś namiary na te po liftowe bo te na allegro to piszą że to jakieś od 95r i ten czerwony plastik taki mało żywy. szukaj lamp 99-01r wole wiecej zieleni
Kowi87 Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 Doprowadziłem auto do stanu wizualnego mniej wiecej - wyklepana wgniotka na tynym błotniku - likwidacja paru odprysków - pomalowana dokładka tylnego zderzaka - polerka całego auta - spasowanie przedniego zderzaka Pare fotek Za tydzień dwa będe malował ori progi póżniej wymiana amorów albo całego zawieszenia zobacze jeszcze i zaczynam projekt Audio i koniec dłubania :gwizdanie:
soolek Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 A przednia dokładka to jest pomalowana, bo na tych zdjęciach to g... widać
Kowi87 Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Opublikowano 28 Maja 2010 A przednia dokładka to jest pomalowana, bo na tych zdjęciach to g... widać Przednią to juz mam ponad rok pomalowana dlatego nie robiłem fotek, jak cos są w pierwszym poście skupiłem sie na tylnej bo to jako tako nowość u mnie
Armi Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Nie zamalowałeś rejestracji na jednym ze zdjęć :gwizdanie: Szaraka ocenię później, na żywo
shellah Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Pietrek gadałem ci już o tym zderzaku :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Pietrek gadałem ci już o tym zderzaku :gwizdanie: Artek ale ze zderzakiem jest juz OK, nic nie zmieniam to wersja ostateczna Pare szootów W miedzy czasie zmieniłem zawieszke na Betatec -30, mam na sprzedaz przednie i tylne spręzyny Betatec(nowe)/eibach -30/-30 do Q w sedanie, jak ktos reflektuje to PW A przednia dokładka to jest pomalowana, bo na tych zdjęciach to g... widać Fotki dokładek Mam dylemat jaki olej zalać przy ponad300 przebiegu i od 2 lat conajmniej na 10w40, a teraz bym chciał wrócić do 5W40
shellah Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 no teraz to jest gites a dawno jej pod blokiem nie widziałem nie wracaj do rzadszego bo ci wymyje silnik a przy takim przebiegu ryzyko jest duże
mrogal Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Pietrek gadałem ci już o tym zderzaku :gwizdanie: Artek ale ze zderzakiem jest juz OK, nic nie zmieniam to wersja ostateczna Pare szootów W miedzy czasie zmieniłem zawieszke na Betatec -30, mam na sprzedaz przednie i tylne spręzyny Betatec(nowe)/eibach -30/-30 do Q w sedanie, jak ktos reflektuje to PW A przednia dokładka to jest pomalowana, bo na tych zdjęciach to g... widać Fotki dokładek Mam dylemat jaki olej zalać przy ponad300 przebiegu i od 2 lat conajmniej na 10w40, a teraz bym chciał wrócić do 5W40 urrrwaaaa IVE daj mu bana
Rekomendowane odpowiedzi