Kowi87 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Kapa , że nie masz w tych fotelach ze skóry airbagów , widać z a4 przed liftem Tu sie kolego mylisz bo mam airbagi w fotelach nie wiem jak to na zdjeciu zobaczyłeś że niby niemam jak nie zrobił takiego zdjecia na którym było by widac znaczek airbag a co do foteli są z modelu polift 99r tylko bez grzania :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 21:38_________________________________________________ na ile ją cenisz ? nawet sie nie zastanawiałem nad tym ponieważ narazie nie idzie na sprzedaż, na wiosne przewiduje małe zmiany :gwizdanie:
xeo1511 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Pytałem sie z czystej ciekawości, moja poszła za 32tys , co z tego jak czasami mi jej żal i aż się łezka w oku kręci ;(.
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Pytałem sie z czystej ciekawości, moja poszła za 32tys , co z tego jak czasami mi jej żal i aż się łezka w oku kręci ;(. to ładnie ją wyciągnąłeś obawiam sie ze ja za swoją w zyciu tyle nie wezme :gwizdanie: no ale jak by mi sie udało za jakieś 27-8tys to bym był ale tak jak mówiłem narazie nie w głowie mi sprzedaż a mody Mała zmiana w podświetleniu wnętrza zarówki W5W LED SMD5 powiem ze dość ładnie oswietlają i nie trzeba mieć białych butów żeby zobaczyć poswiate :rotfl: A tu w trybie nocnym zrobione sorki za nie ostrość no ale trudno w ręku go utrzymać aby sie nie poruszyło nic :gwizd:
rafalekx Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Kukurynom pod biedronką się to spodoba Kolor niby się zgrywa ładnie ale ja wolę ori :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2008 Kukurynom pod biedronką się to spodoba Kolor niby się zgrywa ładnie ale ja wolę ori :gwizdanie: heheh wiem juz to mówiłeś
Reggi Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Stary..jak spotkam Twoje auto następnym razem to wrzucę Ci snopek siane przez okno Będzie do kompletu ..a i gumofilców parę
Kowi87 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2008 Stary..jak spotkam Twoje auto następnym razem to wrzucę Ci snopek siane przez okno Będzie do kompletu ..a i gumofilców parę heheheh dobra dobra źle nie wygląda nie gadaj już chciałem zobaczyc jak to bedzie z czerwonym podświetleniem drugie zdjecie zrobione jest w trybie nocnym w rzeczywistości nie ma aż takiej poświaty jest podobna do tej z pierwszej foty :gwizdanie: a nie robiłem na inny kolor niz wszystko wiec nie mówić że choinka :polew: Ty ragga lepiej powiedz mi jak tam z tym zamówieniem z ebaya :gwizdanie:
FAFAL Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zej...sta furka. Fotele mogę odkupić od Ciebie :> jak byś chciał sprzedać Gratuluję autka [br]Dopisany: 24 Grudzień 2008, 01:20_________________________________________________No i ten kolor chyba najładniejszy
Reggi Opublikowano 24 Grudnia 2008 Opublikowano 24 Grudnia 2008 No i ten kolor chyba najładniejszy W całej gminie Kowi87 Zamówienie ..czekamy do końca roku w tym czasie wybieramy model i sprzedawcę ..i szukamy kogoś z P&P ..a i ten środek to autentycznie nie za bardzo..lepiej na biało Wesołych
Kowi87 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2008 No i ten kolor chyba najładniejszy W całej gminie Kowi87 Zamówienie ..czekamy do końca roku w tymP&P czasie wybieramy model i sprzedawcę ..i szukamy kogoś z P&P ..a i ten środek to autentycznie nie za bardzo..lepiej na biało Wesołych Aha to czekamy A co środka na czerwono tragedii nie ma dobrze że nie niebieski chyba nie :gwizdanie: a biały ledik bedzie ale w podsufitce :gwizdanie:
xeo1511 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Co do oświetlenia wnętrza to ja bym proponował mieszankę ledów srebrnych/szarych/platynowych*(w zależności które by były najładniejsze) z białym. Efekt murowany + białe/platynowe tarcze jak w s-kach.
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Co do oświetlenia wnętrza to ja bym proponował mieszankę ledów srebrnych/szarych/platynowych*(w zależności które by były najładniejsze) z białym. Efekt murowany + białe/platynowe tarcze jak w s-kach. szczerze nie spotkałem sie z takimi ledami o których piszesz Teraz jak bede miał okazje to zakupie sobie białe Ledy rurkowe do podsufitki. Kolega w E46 zamontował sobie takie i efekt jest swiatło lepiej rozproszone jest
xeo1511 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Kiedyś w Anglii widziałem, srebrne czy szare nie wiem jakie to były, nawet samo białe podświetlenie było by OK
diabloo25 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 i dbac o lakier naprawde ladny :]
darulez Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 ładny avancik, a napisz kolego Kowi87 jak bylo ze spryskami? co dokupowales , ile $$ i jak duzo rzeźbienia?
Kowi87 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 ładny avancik, a napisz kolego Kowi87 jak bylo ze spryskami? co dokupowales , ile $$ i jak duzo rzeźbienia? Zderzak trzeba wymienić koszt 300-450zł za kompletny bez sprysków, za kompletne spryski dałem 160zł elektryke 10zł i za pompke 50zł bodajze juz nie pamietam gdzieś to juz pisałem _______________ pod koniec tego tygodnia/początek przyszłego zapodam zdjecia oświetlenia LED wewnątrz paczuszka juz idzie do mnie pare fotek z dzisiejszej sesji z Janjazda
AdamsDH Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Ten daszek to ori czy moze jakis kupny na allegro. Jak to sie prezentuje na polaczeniu z dachem. Mozna prosic o jakas fotke detalu?
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Opublikowano 18 Lutego 2009 Ten daszek to ori czy moze jakis kupny na allegro. Jak to sie prezentuje na polaczeniu z dachem. Mozna prosic o jakas fotke detalu? Daszek kupiony na alegro za 70zł moze idealnie nie przylega co widać na zdjeciach ale wkońcu to nie orginał :gwizdanie: Mi sie ogólnie podoba
slepy Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 ładny avancik, a napisz kolego Kowi87 jak bylo ze spryskami? co dokupowales , ile $$ i jak duzo rzeźbienia? Zderzak trzeba wymienić koszt 300-450zł za kompletny bez sprysków, za kompletne spryski dałem 160zł elektryke 10zł i za pompke 50zł bodajze juz nie pamietam gdzieś to juz pisałem _______________ pod koniec tego tygodnia/początek przyszłego zapodam zdjecia oświetlenia LED wewnątrz paczuszka juz idzie do mnie pare fotek z dzisiejszej sesji z Janjazda Kowi gdzie kupowałeś pompke do sprysków, na alle...?
Kowi87 Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Opublikowano 18 Lutego 2009 Pompke to kupiłem u siebie w motoryzacyjnym :gwizdanie: ale to juz prawie rok temu było
Rekomendowane odpowiedzi