prezesik18 Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 no response from controller Nie masz połączenia ze sterownikiem.
Dawidepd Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Czyli co mam zrobić? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Panowie pomoże ktoś ? ^^
d4widoV Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Panowie, ktos ma wiedze na temat wymiany oryginalnej syreny alarmu? Jak mozna podmienic na jakas inna, mocniejsza? Bo ta oryginalna specjalnie glosna nie jest, i dzwiek tez taki stlumione trabniecie jest
Nieznany Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Witam! Nie wiem czy wybrałem dobry dział, ale jestem już wku... dość mocno zdenerwowany . Mam problem, gdyż kluczyk w stacyjce mi nie odbija? Wie ktoś co może być przyczyną i przede wszystkim jak to naprawić? Nie ukrywam, że oczywiście jak najtańszym kosztem . Pozdrawiam
Krzychu_1991 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam Wszystkich.Siedzę od paru godzin i szukam konkretnej odpowiedzi na moje pytanie, lecz nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Może jest ktoś kto mnie nakieruje co i jak. Otóż:Auto to Audi A2, skradziono kobiecie torebkę, w której był kluczyk do samochodu. Był to niestety jedyny kluczyk jaki był. Wymieniona została stacyjka więc immo blokuje odpalenie auta. Czy jest możliwość zakodowania kluczyka od zakupionej stacyjki do immobilizera bez posiadania kluczyka działającego za pomocą VCDS?
Krzychu_1991 Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 Nowa pestka potrzebna A masz może informacje która powinna być do Audi A2? I jak wygląda procedura kodowania?
Banan Opublikowano 23 Listopada 2016 Opublikowano 23 Listopada 2016 W a2 liczniki vdo podobne jak w a6 c5 polift i a3 8L 2002-2003 - czyli procedura taka sama jak we wszystkich autach vag z tych roczników w tym b5 Co do typu pestki to skoro to immo3 to pewno taka sama jak do immo2/immo3 w b5
kriso1985 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Witam wszystkich mam pompke o oznaczeniu 4a0862257 J ,czy kazdy orginalny pilot audi pujdzie zakodować?
Dawidepd Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jeżeli pompka obsluguje centralke i kluczyk ma takie parametry to pewnie ze da. W pierwszych postach masz co i jak. Jak je spelniaja to wystarczy tylko kompem kodowac i wszystko gra.
Dawidepd Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 W a4b5. Jezeli ten pilot jest oddzielnie kupiony i pompka rownież to nie bede wspolpracowac kodowaniem kluczyka w drzwi i stacyjke. Trzeba je przypisac do siebie przez kompa. Wystarczy tylko pompke przelozyc kompa podpiac pod audiczke i kodowac pilota ktorego kupiles . Tam w poczatkowych tematach jest wszystko napisane. Jak cos moge troche pomoc jak bym cos wiedzial. Bo robilem to raz i jakos wszystko dziala do tej pory
kriso1985 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Opublikowano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Witam pilota nie da sie manualnie zakodowac,vag com nie łączy sie ze sterownikiem centralnego zamka.audi z 1995 roku.pomka ma sterowanie podczerwieni Edytowane 28 Grudnia 2016 przez kriso1985
Dawidepd Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Vagiem nie zakodujesz / nie przypiszesz pilota
marcin_franz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Vagiem nie zakodujesz / nie przypiszesz pilotaTo się zdecyduj, bo w swoich dwóch poprzednich postach piszesz, że przypisuje się kompem...A żeby rozwiać wątpliwości, w b5 nie dopisuje się kluczy kompem.
Dawidepd Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 No przypiszesz ale nie zwyklym kablem np z viaken i nie vagiem.
Fazii Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 To cóż to za niezwykły kabel i program przypisze piloty...
Dawidepd Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 A nie widze ze na stronie viaken tez maja ten kabel. K+CAN Commander A program Vag can . Nie zwykly vag 208 czy jakis inny. Bo tym to raczej nie da rady.
marcin_franz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 I jak zwykle nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi. Ale koniec OT, w b5 tylko kluczyk w stacyjkę i drzwi kierowcy. Żaden kabel tego nie zrobi.
Rekomendowane odpowiedzi