Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zapaszki do auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może dostałeś jakieś leżaki magazynowe/podróbki? Spróbuj namoczyć te drewienka w wodzie, może się uda :wink:

Spróbuję i dam znać. Szczerze mówiąc te "drewienka" przypominają podpałkę do grilla, są też bardzo suche.

Opublikowano
  • Autor

Tak się przedłuża ich życie, ja leję wody do połowy, zostawiam na godzinę, resztę wylewa, na jakiś czas pomaga :wink:

Opublikowano

Taki zabieg w moim przypadku może rzeczywiście poprawił ich intensywność, ale nadal nie czuć tego jak się wsiada do auta.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a mial moze ktos z was taki olejek w malej butelce, nie wiem jaki to producent ani nazwa, przykleja sie go w dowolnym miejscu i on uwalnia zapach. boje sie tylko ze jest bardzo mocny i na poczatku wręcz duszący

Opublikowano

a mial moze ktos z was taki olejek w malej butelce, nie wiem jaki to producent ani nazwa, przykleja sie go w dowolnym miejscu i on uwalnia zapach. boje sie tylko ze jest bardzo mocny i na poczatku wręcz duszący

Ja miałem o zapachu zielonego jabłka,flakonik się wiesza a zapach idzie przez drewniany korek.Miałem firmy K2,przy nosie było czuć a w aucie nic.Nie warto.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

hmm no to poszukiwania alternatywy dla choinki trwają dalej hehe

Opublikowano

Malibu melon mi nie podszedł, znośny jest i pojeździ ze mną ale to nie to. Na szczęście kupiłem dwa i mam też ulubione jak do tej pory balboa bublegum ;)

Opublikowano

Testował ktoś inne nowe produkty od chemical guys ? Np. Chuy Bubble Gum, Purple Stuff, Strawberry Margarita?

Opublikowano

Chuy fajny zapach ale krotko sie utrzymuje albo nie umiem tego uzywac :P koledze zamawialem Stripper jakos tam. I niefajny, pachnie perfumami najtanszymi co na rynku mozna kupic...

Opublikowano

Stripper Scent nie fajny? :D oooooo tak to się bawić nie będziemy!

Fakt zapachy od CG nie należą do najdłużej utrzymujących się, ale stwierdzenie że Stripper jest "beee" to cios poniżej pasa :P

Opublikowano

Hehe, no moze inaczej: mi osobiscie sie nie podoba ;) wiadomo perfumy/zapaszki kwestia gustu. Moze dlatego ze ja wole bardziej slodkie zapaszki :) lubie bardzo california scents ta puszke creamy strawberry, pyszna :D

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj strippera, byłem kiedyś sceptycznie nastawiony do tego zapachu i co? za***isty jest!!

Ps. Żona jak zobaczyłem w aucie tą buteleczkę to pomyślała że to jakiś środek do wyrywania lasek :grin:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a nie ma np opcji zeby kupic strippera i przelac go do czegos co bedzie mozna zalozyc na kratke od nawiewów jak np w ambi purach itd ?

Opublikowano

Będzie ciężko zastąpić choinkę. Gdyby tylko wolniej wietrzały.

Opublikowano

Wunderbaum black najlepszy ;) lub stripper.

Opublikowano

stripper najgoszy mozliwy badziew pachnie jak zwykłe perfumy z ryneczku a utrzmuje sie zapach max 30 minut

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

cs coronado cherry zapach super ale wytrzymałość ~1.5 tygodnia.

co polecicie żeby dłużej wytrzymalo?

Opublikowano

stripper najgoszy mozliwy badziew pachnie jak zwykłe perfumy z ryneczku a utrzmuje sie zapach max 30 minut

Stripper jak sama nazwa wskazuje ma pachnieć striptizerką, więc nie oczekujcie niczego innego niż "perfum" :P

California scents mam teraz w dupowozie. Był już jak go kupowałem. Wiem że właściciel miał to jakiś czas, teraz u mnie mija już rok a czuły nos wciąż może go wyczuć! :)