krzysinho Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Może dostałeś jakieś leżaki magazynowe/podróbki? Spróbuj namoczyć te drewienka w wodzie, może się uda Spróbuję i dam znać. Szczerze mówiąc te "drewienka" przypominają podpałkę do grilla, są też bardzo suche.
miki Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak się przedłuża ich życie, ja leję wody do połowy, zostawiam na godzinę, resztę wylewa, na jakiś czas pomaga
krzysinho Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Taki zabieg w moim przypadku może rzeczywiście poprawił ich intensywność, ale nadal nie czuć tego jak się wsiada do auta.
marekk124 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 a mial moze ktos z was taki olejek w malej butelce, nie wiem jaki to producent ani nazwa, przykleja sie go w dowolnym miejscu i on uwalnia zapach. boje sie tylko ze jest bardzo mocny i na poczatku wręcz duszący
bialy986 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 a mial moze ktos z was taki olejek w malej butelce, nie wiem jaki to producent ani nazwa, przykleja sie go w dowolnym miejscu i on uwalnia zapach. boje sie tylko ze jest bardzo mocny i na poczatku wręcz duszącyJa miałem o zapachu zielonego jabłka,flakonik się wiesza a zapach idzie przez drewniany korek.Miałem firmy K2,przy nosie było czuć a w aucie nic.Nie warto.Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
marekk124 Opublikowano 21 Listopada 2014 Opublikowano 21 Listopada 2014 hmm no to poszukiwania alternatywy dla choinki trwają dalej hehe
boberek Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/295115-zapachy-california-scents-prawie-kazdy-zapach/ Nadal mam zapaszki prosto od przdstawiciela nowa dostawa była 3 dni temu zapraszam
Awra Opublikowano 26 Listopada 2014 Opublikowano 26 Listopada 2014 Malibu melon mi nie podszedł, znośny jest i pojeździ ze mną ale to nie to. Na szczęście kupiłem dwa i mam też ulubione jak do tej pory balboa bublegum
hejneken Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Testował ktoś inne nowe produkty od chemical guys ? Np. Chuy Bubble Gum, Purple Stuff, Strawberry Margarita?
Kasjan Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Chuy fajny zapach ale krotko sie utrzymuje albo nie umiem tego uzywac koledze zamawialem Stripper jakos tam. I niefajny, pachnie perfumami najtanszymi co na rynku mozna kupic...
Denis Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Stripper Scent nie fajny? oooooo tak to się bawić nie będziemy! Fakt zapachy od CG nie należą do najdłużej utrzymujących się, ale stwierdzenie że Stripper jest "beee" to cios poniżej pasa
Kasjan Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Hehe, no moze inaczej: mi osobiscie sie nie podoba wiadomo perfumy/zapaszki kwestia gustu. Moze dlatego ze ja wole bardziej slodkie zapaszki lubie bardzo california scents ta puszke creamy strawberry, pyszna
r7adek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Używał ktoś zapachów z tej firmy: http://sklep6sisinvert.pl/index.php?cPath=9 ?
Pucek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Kupiłem dzisiaj strippera, byłem kiedyś sceptycznie nastawiony do tego zapachu i co? za***isty jest!! Ps. Żona jak zobaczyłem w aucie tą buteleczkę to pomyślała że to jakiś środek do wyrywania lasek
Pascal Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 a nie ma np opcji zeby kupic strippera i przelac go do czegos co bedzie mozna zalozyc na kratke od nawiewów jak np w ambi purach itd ?
jacek70 Opublikowano 2 Lutego 2015 Opublikowano 2 Lutego 2015 Będzie ciężko zastąpić choinkę. Gdyby tylko wolniej wietrzały.
darkb Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 stripper najgoszy mozliwy badziew pachnie jak zwykłe perfumy z ryneczku a utrzmuje sie zapach max 30 minut
misiek95 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 cs coronado cherry zapach super ale wytrzymałość ~1.5 tygodnia. co polecicie żeby dłużej wytrzymalo?
Trewor87 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 stripper najgoszy mozliwy badziew pachnie jak zwykłe perfumy z ryneczku a utrzmuje sie zapach max 30 minut Stripper jak sama nazwa wskazuje ma pachnieć striptizerką, więc nie oczekujcie niczego innego niż "perfum" California scents mam teraz w dupowozie. Był już jak go kupowałem. Wiem że właściciel miał to jakiś czas, teraz u mnie mija już rok a czuły nos wciąż może go wyczuć!
Rekomendowane odpowiedzi