afroo. Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Może ktoś z Kolegów ma dojście do pewnego źródła a mianowicie chodzi o oliwę Liqui Moly Synthol High Tech 5w40 + płukankę. Wandej, dzik itp. Szukaj ich w dziale http://a4-klub.pl/index.php?/forum/155-fora-sponsorowane-sprzedaz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox123 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Fajnie dzięki, już rozmawiałem z Kolegą dzik i wszystko załatwione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 maxymalnie długo na najwyższej jakości oleju, zerówka lub 5W40 i fruwa aż miło. Pamiętajcie że olej traci lepkość razem z zużyciem i kilometrami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mertruve Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Podrzuci ktoś link do zaufanego sklepu z tym olejem Millers Nano 5W40? Googluje, googluje ale tych olejów podobnych jest multum a sklepy wątpliwego zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Podrzuci ktoś link do zaufanego sklepu z tym olejem Millers Nano 5W40? Googluje, googluje ale tych olejów podobnych jest multum a sklepy wątpliwego zaufania Witaj, Polecam poniższy sprawdzony namiar - oficjalny dystrybutor Millers'a : http://allegro.pl/millers-ee-longlife-5w40-5l-dystrybutor-praga-i5876236955.html Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mertruve Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 http://www.petrostar.pl/kategorie?q=millers+5w40 To jest ich oficjalna strona. Ale do naszego silnika ma być ten longlife czy inny? Bo widzę, że są jeszcze różne rodzaje EE, Trident i CFS ale tego Nano nie widzę nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Chyba Nanodrive ?U dzika z forum kupisz oleje (tam taniej niż w tym co podałeś widzę) pewnie Ci chodzi o Millers Oils CFS 5w40 NT 5l żadnego long life nie stosuj. NT to skrót . Tą oliwę co podałem mam obecnie zalaną w swoim TFSI skład również bardzo dobry. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez arek_cccp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Zieliński Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Panowie, u mnie aktualnie jest zalany jakiś Shell 5w30, prawdopodobnie LongLife, bo tak wg ASO w serwisie jest w komputerze. Mogę zmienić na Millersa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 (edytowane) Pewnie, że tak (można zrobić płukankę przy takiej zmianie) lub liqui moly 5w40 synthoil high tech jest tańszy od Millersa tego co podałem a też bardzo dobry. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez arek_cccp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Zieliński Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ok, ale jak ten Millers to też 5w30, czy tak jak napisałes pprzejść na 5w40? Chuba duzej roznicy w gestosci nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek_cccp Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Tylko 5w40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Tylko 5w40 Witajcie, Do TFSI zdecydowanie 5W40. Pod podanym namiarem znajdziesz praktycznie wszystkie wiodące oleje: Motul, LM, Miller's, Amsoil itp Masz pewność, że są ori (posiadają odpowiednie certyfikaty). U polecanych Kolegów z forum też dostaniesz topowe oleje, Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mertruve Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Byłem dziś na zakupach udało mi się kupić taki jak na załączonym obrazku. Chyba dobry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Witaj, Ten CSF to Motorsport czyli topowy Millers do wysilonych jednostek. Jest najdroższy z oferty Miller'a cena 5 l koło 300 pln. Droższy to już chyba jedynie Amsoil Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mertruve Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czyli dobry wybór Po znajomości udało się wyrwać po 250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) http://pro-choice.pl/cfs-5w40-5l-p-334.html u nas takie ceny bez promocji mają klienci:) olej do motorsportu, jeśli auto nie dłubane mocno odpuściłbym sobie Edytowane 27 Stycznia 2016 przez dzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAMER Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 A do serii co byś polecił z Millers'a 2.0tfsi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozpoznany Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam , od razu móiwie,ze przeczytałem posty ale nie jestem do końca pewny jaki oliwą zalać , posiadam 2.0 TFSi , która jkest po programi i przelocie , moje pytanie brzmi jaki olej mam zalać przy przebiegu 207 tyś , nie ubywa mi oleju , a mam teraz zalany castrol edge 5w 40 , moje pytanie brzmi jaki olej wlać np z firmy Motul ? lubie auto przegonić i przytrzymac na obrotach , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Xcess xmax Zapodaj LMa5w40 SHT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witaj, Proponuje też po Castrolu przed wymianą na inny olej zrobić płukankę silnika, Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi