salaj11 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 czy może ktoś jaśniej mi powiedzieć jak to zrobić bo siedziałem z 15 minut i nic silnik mam być włączony czy nie i czy klima tez bo probuje na wiele sposobów i nic mam a4 b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Nie będą kody działały bo masz A4 B6 nowszy panel klimatronika, kody działają na starszych modelach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silwerro Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a czy ktoś wie jak to działa w b6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 a czy ktoś wie jak to działa w b6 ? post wyzej kolega pablo_9 podał odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Panowie umiem włączyć i sprawdzić każdą pozycję która mnie interesuje,a le jak sprawdzić czy nie mam żadnego błędu bo nie rozumiem tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 jak wejdziesz już w kody to ukazuję Ci się 1C - wciskasz obieg zamknięty i wyświetlają Ci sie błedy(podaje przykład, np 18.3 ,20.3 , 22.1 ) i jak masz pare błedów to one co pare senund się zmieniają.Jesli nie masz zadnego błedu wyswietla sie po prostu 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aju Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matysssuk Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 W mojej A4 B6 nie moge wejsc w opcje climatronica... Wczesniej mialem a6 i bylo git. Czy to dlatego, ze w tej nie mam pelnego fis?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Ludzie czytajcie co jest napisane 5 postow wyzej .... W B6 TE KODY NIE DZIALAJA !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebulo Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Jednym słowem rewelacja :oklaski: Hugo ukłony w Twoją stronę Pół dnia spędziłem żeby wszystko jakoś ogarnąć ale było warto. Szkoda tylko czasu jaki zmarnowałem żyjąc w nieświadomości o możliwościach mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 mnie tak naprawdę to temp. silnika nabardziej z tego interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluesmen Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Pamietajcie, że w różnych rocznikach było różne kodowanie i nie zawsze ten sam kod oznacza to samo A jakie jest kodowanie w roczniku 1998 wiesz? A swoją drogą wielkie dzięki HUGO za te kody, widzę że wszystkim się one podobają, zwłaszcza tym co w pośpiechu czytają ten temat, lecą do swojej i pytają: jak włączyć w mojej B6, bo nie działa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 A ja mam taki problem, po odczycie błędu na kanale 1c wyskakuje mi 50.3 .. a takiego błędu nie ma na liście. Miał ktoś już takie coś?? I czy na innych kanałach też można sprawdzać błędy np kanał 52,53 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Jak aku się sprawuje bo ten błąd może oznaczać słaby aku... podłącz się VAG-iem i wykasuj zobaczysz czy się powtórzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 o dzięki kolego, faktycznie akumulator mam do bani:) jutro podłącze vaga i sprawdzę czy są jakieś błędy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 o dzięki kolego, faktycznie akumulator mam do bani:) jutro podłącze vaga i sprawdzę czy są jakieś błędy:) a nie szaleje Ci np. domykanie szyb, centralny lub alarm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 no właśnie nie szaleje, ale mam taka usterkę. Czasami mi gaśnie autko podczas jazdy dzieje sie to gdy zwalniam i naciskam hamulec , zaznaczę ze mam automat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 no właśnie nie szaleje, ale mam taka usterkę. Czasami mi gaśnie autko podczas jazdy dzieje sie to gdy zwalniam i naciskam hamulec , zaznaczę ze mam automat. z automatem to nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooliganEl Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Haaaaaa!! ale będzie jutro zabawa z tymi kodami! pierwsza rzecz jaka mnie zaciekawiła !! tym bardziej ze forumowicze chwalą, wiec trzeba sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Siemka Sprawdziłem te wspaniałe kody lecz podczas jazdy pod kodem 17 na wyświetlaczu wyświetla sie tylko "0" i nic więcej, czyżby coś nie tak z furą? Autko jest z 98 Avant 1,8T. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi