Fido Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Hmmm. U mnie rano padał śnieg więc na letnie jeszcze za wcześnie.
pastaldo Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Koledzy już nie usprawiedliwiajcie tego, że macie jeszcze zimówki U mnie aktualnie około 10-12 na plusie, ptaszki śpiewają, słońce świeci Nie oszukujmy się - szkoda zimowych opon na taką pogodę. Ale to nie grzech jeździć na zimówkach wiec nie wiem dlaczego miałbym się usprawiedliwiać. Bywały i w kwietniu czasami opady wiec nie zdziwie sie jak i tym razem coś może wyskoczyc bo w tym roku praktycznie zimy nie było a bilans musi wyjść na zero Az tak klimat sie nie ocieplił że teraz będziemy mieli po 3 tyg zimy
.Pablo. Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Ja się jednak skusiłem na letnie jak spadnie śnieg to będzie szybki pit stop i z powrotem koła zimowe wlecą. Ale fakt faktem autko wygląda o niebo lepiej na alu niż na stali:D
radzio93 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 I ja również na weekendzie wskakuje na letnie kapcie kurier z felami nowymi w drodze także trzeba przymierzyć obowiązkowo:naughty: A na powrót zimy sie nie zanosi ten rok wiele cieplejszy A zimówek szkoda zwłaszcza nowych:wink:
piotrzaba5 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Koledzy już nie usprawiedliwiajcie tego, że macie jeszcze zimówki U mnie aktualnie około 10-12 na plusie, ptaszki śpiewają, słońce świeci Nie oszukujmy się - szkoda zimowych opon na taką pogodę. Szkoda zimówek ? Co masz na myśli? Zimówka do +7st C w 100% spełnia swoje wymagania. Ja się wstrzymam jeszcze z tydzień z wymianą
Kowi87 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Asfalt suchy w dzien 10stopni to szlak trafia zimowke
Fido Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 W Riczmond może jest i 10 ale w lubelskim w dzień tylko 2 stopnie.
pastaldo Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 W Riczmond może jest i 10 ale w lubelskim w dzień tylko 2 stopnie. Tylko że Riczmond też jest w lubelskim i jakieś 60km od Lublina . Wiec Kowi co wy tam jaracie że macie taka temperature
Kowi87 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Nie wiem co wy z tymi sniegami, ale u mnie jestnpogoda na letnie i do tego ruch sie zaczal na wulkanizacji
kamilus Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 gryze sie.. poczekam chyba jeszcze z tydzien
7maxx Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 pogoda póki co rzeczywiście jest ładna - gorzej jak coś się nagle zmieni; mi tam nie chce się co 2 dni zmieniać kół - już lepiej jeszcze z tydzień, góra dwa, poczekać i wtedy wymienić; to oczywiście moje zdanie a każdy robi jak mu lepiej - wiadomo, że po zimie jest ochota zobaczyć wóz na letnim zestawie
Kowi87 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Ja co roku zmieniam w marcu, rok temu tylko sie nie dalo bo mielismy o tej porze zime, w tym roku jest juz normalnie i watpie by byla taka zima jak na wielkanoc zeszloroczna
piotrzaba5 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Ale w nocy jest około zera. Do pracy jadę na 6. Więc zimówka jeszcze potrzebna
piotrsob1 Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Widzę że mocno powiało tutaj tęsknotą za latkiem i buchnęło optymizmem Samych słonecznych i cieplutkich poranków Wam życzę koledzy Moje zimówki jeszcze popracują sobie z miesiąc , a letnie jeszcze niech poodpoczywają ........
egon_81 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 doszły fele, zakupione oponki więc od wczoraj na letnich latam. Gdybym miał komplet wcześniej to już dawno bym zmienił, ponieważ ja wyjeżdzam z chaty ok 9.00 i po nocach się nie włuczę , żadnej trasy nie planuję a pogoda zapowiada się całkiem ok, ale temperatury jeszcze nie są za ciekawe więc jak ktoś wcześniej wyjeżdza lub po nocy lata to zmiana jeszcze nie wskazana. PZDR
Kowi87 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 ja tam latam po nocy i nie widze jakisproblemów:whistling: juz nie przesadzajcie, wystarczy sie przejechać kiedys na letnich w kiepskich warunkach, naprawde sie da:whistling: a zimówka na mokrym hamuje znacznie gorzej w plusowych temperaturach
brutalny Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Pogoda zrobila sie swietna wiec zmienilem buciki na letnie.Pozdro all
habol Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 ja juz tydzień smigam na letnich:D lysych 17:D:D ale jestem w trakcie poszukiwan jakis fajnych oponek:D
Rekomendowane odpowiedzi