dziadek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miron zmienił furę jak się wkurzył że do A4 nie mógł wsadzić 20 cali 9' ET26 ---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- ... zachowujesz się jak dziad, takie auto i znowu ten oklepany rotor ... wypraszam sobie , ja nie mam rotorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 he he, nie wierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ramki juz siedza Mirek juz modzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Przypuszczam że ma już szereg aukcji dodanych w ulubionych do S5 Wczoraj jak wszyscy poszli spać to jeszcze siedział na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wczoraj jak wszyscy poszli spać to jeszcze siedział na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ładna jest !! A z A4 to nie ma za dużo wspólnego w wyglądzie, przynajmniej z zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miron zmienił furę jak się wkurzył że do A4 nie mógł wsadzić 20 cali 9' ET26 ---------- Post dopisany at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ---------- ... zachowujesz się jak dziad, takie auto i znowu ten oklepany rotor ... wypraszam sobie , ja nie mam rotorów Dziadek możesz się śmiać ale to naprawdę był powód Nie dało się felg przystosować do auta to auto przypasowałem do felg wiem, wiem - nigdy normalny nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydo85 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 jakby to powiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jakaś znajoma furka hehe Kolorek jedyny odpowiedni. Gratuluje zakupu, zazdroszczę szyberdachu, springów, i te 19" z Rs6 nawet ładnie siedzą. Nie brakuje ci czegoś w dyfuzorze z tyłu? ---------- Post dopisany at 19:00 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ---------- Aha masz półkę w tylnej klapie od środka zamontowaną? nie słychać jej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 U mnie przy 8'' wooferze słychać : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid195a Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 U mnie przy 8'' wooferze słychać : P No właśnie dziwnie to rozwiązali, więcej wad nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zachowujesz się jak dziad, takie auto i znowu ten oklepany rotor Ps. Do TRZECH razy sztuka, zlituj się, wsadź coś lepszego Ja widziałem może z kilka OOOO na rotorach jezdzac po całej PL w przeciągu kilku lat - mało kto je ma, ale prawie każdy o nich gada i może dlatego taki oklepany przy tym ET26 i 20 cala będzie malina do białasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zachowujesz się jak dziad, takie auto i znowu ten oklepany rotor Ps. Do TRZECH razy sztuka, zlituj się, wsadź coś lepszego Ja widziałem może z kilka OOOO na rotorach jezdzac po całej PL w przeciągu kilku lat - mało kto je ma, ale prawie każdy o nich gada i może dlatego taki oklepany przy tym ET26 i 20 cala będzie malina do białasa Nie czaisz, widzę fury Mirona co tydzień i żeby Cię uświadomić to napiszę że w przeciągu ostatniego ROKU kupił już TRZY komplety rotorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekef81 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Extra:) Biala robi robote:) tez mysle o rotorach ,do bialego pasuje. I szybki na ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miron rozwaliłeś system auto piękne i na dużym wypasie. Rotor daj na zimę a na lato zakładaj Vossena nie ma nic lepszego Auto po programie czy będziesz robił dopiero ? Jak coś mam heble od S5 na przód Pasowałoby jeszcze włożyć fotele od S5 biało czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 U mnie przy 8'' wooferze słychać : P pocas - wpakuj większy, to zagłuszy półkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Teraz sam rozglądam się za czymś podobnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Kolorek jedyny odpowiedni. dobra uwaga bialy cudnie pasuje do tej budy chociaz mycia bedzie od uja..... ---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ---------- . o moze takie .... MVR 19" 5x120 9J 215/35 235/35 WKLĘSŁE VOSSEN (4150669317) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Z tym przebiegiem to trochę Cię ściemnili piszesz że ma niecałe 180tyś a ma faktycznie 207tyśAudi A5 3.0 TDI Sportback quattro, S-Line 2x , Voll als Sportwagen/Coupé in Edewecht I dwa znaczki na atrapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Miron graty fury ! Piękna jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi