yarosyaros Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Witam potrzebuję dobre amory przód-tył do Audi A4B6 2000r. 2.0 ALT sedan proszę o info na PW wraz z kosztami przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasg1 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 witam potrzebuję komplet filtrów + olej Motul do A4 2002r AWX proszę o wycenę oraz nr konta z danymi do przelewu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus85 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Mnie interesję tuleje tylnej belki Lemma do a4 b5 1.9 TDI Avant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Paczka już u mnie, dzięki Wielkie Marcinie . Jak zawsze szybko i fachowo, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witam, jaki byl by koszt dwumasu i sprzęgła performance Sachs'a do a6 c6 2.0 tdi? 2006. Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-T210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERCIK7777777 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 co tu dużo pisać jak zawsze błyskawiczna wysyłka , fachowo dobre ceny pozdro Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Rugała Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 witam interesowałaby mnie cewka zapłonowa do A4 97 rok silnik ADR Jaki koszt? dziękuję i pozdr:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolas123321 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kompletny rozrzad + pompa wody arg, paski osprzetu i napinacze arg. Proszę o wiadomość ile bedzie mnie to kosztować, oraz jakich firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SowaBezOka Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Potrzebuje zestaw naprawczy anteny dachowej do VW Golf IV. Numer katalogowy: 3B0051751 oprocz tego klocki: Klocki hamulcowe - komplet - MEYLE Kod czesci: 0252096117 Jak nie ma meyle, moga byc inne w podobnej cenie (najlepiej tansze i lepsze) Licze na szybka odpowiedz, czesci potrzebuje na juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pab_lo Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 [TABLE=width: 380] <colgroup></colgroup><tbody> [TD=class: xl65, width: 284][TABLE=width: 380] <tbody> [/TD] </tbody>[/TABLE] Proszę o wycene części do a4 b5 1.9 ahh -Motul 8100 x-cess 5w40 505.00 -filtr oleju knetch OC257 -filtr powietrza knetch LX622 -filtr paliwa knetch KL147D -filtr kabinowy LA45 [TD=class: xl64, width: 96, align: right][/TD] [TD=class: xl65, align: right][/TD] [TD=class: xl64, align: right][/TD] [TD=class: xl65, align: right][/TD] [TD=class: xl64, align: right][/TD] [TD=class: xl65, align: right][/TD] [TD=class: xl64, align: right][/TD] [/TD] [TD] </tbody>[/TABLE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
habcio19 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 witam, potrzebowałbym: - kpl siłowników z modelu a6 c6 avant 650N - KROSNO 24520 - Liqui Moly 5156 wyslij na PW ile za to ile za wysyłke no i dane do przelewu odrazu bo pewnie wezme to na 99,9% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogar Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Paczka z rozrządem,świecami,olejem i filtrami doszła wczoraj.Jutro auto idzie na montaż.Dziekuje Marcin za fachową pomoc w doborze producentów oraz super kontakt.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarrr Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam Interesuje mnie sonda lambda przed katalizatorem. BOSH 0 258 007 090 lub BOSH 0 258 007 351. Numer OE AUDI 06B 906 265 D. Proszę o podanie ceny na PW. Pozdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Marcin Dzięki jak zwykle ekspres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 dziękuję za miłe słowo Panowie:hi::hi: habcio zwolnij miejsce na mailboxie bo nie mogę napisać odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Dzik podeślij mi na pw wycenę oleju 5l MOTUL Specific VW 505.01+filtr: oleju, paliwowy, powietrza i kabinowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarrr Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Paczka u mnie. Dzięki Marcin:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandrzej Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Cześć Marcin, Jaka cena siłownika klapy bagażnika do A4 B5 Avant rocznik 1998. - mało co mi głowy dzisiaj nie rozbiła... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayton2 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ile za komplet wachaczy MS sport do A4 B6 Avant AWX 1,9 130 KM 2001 + wszystkie filtry + komplet śrób do kół x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abw Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam, chciałbym prosić Państwa o pomoc w ustaleniu oznaczeń i parametrów zawieszenia. W październiku kupiłem na zachodzie Audi A4B6 kombi z obniżonym, sportowym zawieszeniem. Zawieszenie jest w bardzo dobrej kondycji, spełnia wszystkie normy podczas testów na stacji diagnostycznej tylko że.... ja nie lubię takich twardych i niskich zawieszeń a że mam już swoje 48 lat wolałbym założyć do tego samochodu zawieszenie standardowe. Parametry oryginalnego znam natomiast szukam kogoś kto chciałby wymienić sie zawieszeniem i tu moja prośba. Potencjalni chętni pytają o parametry. Jest to zawieszenie Quinton Hazell QH LIP SHOCKS DT 542 T-02. Tyle udało mi się odczytać. Czy mogę liczyć na pomoc w odszyfrowaniu parametrów tych sprężyn i amortyzatorów? Jaka klasa wagowa, jakie oznaczenia? Czy wystarczy wymiana sprężyn czy też zawsze robi się to w komplecie? Oto link do ogłoszenia zawieszenie amortyzatory audi a4 b6 Chorzów ? Tablica.pl Bardzo prosze o informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi